vicca 02.02.04, 19:09 Śnieg stopniał. babka piaskowa w lodówce mąż gotujący obiadek... pzdr ciepło Vicca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Richelieu* Re: Okruszki cz.??? IP: 213.77.25.* 02.02.04, 19:22 kropelka kawusia z kakao i cynamonem, co za mieszkanka, mniam iskierka Clint Eastwood wczoraj jako Dobry według Sergio Leone, mniam brak okruszków wyspanie się do prawie południa dziś z powodu milusiego łóżka Odpowiedz Link Zgłoś
sniyg Re: Okruszki cz.??? 03.02.04, 12:50 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > kawusia z kakao i cynamonem, co za mieszkanka, mniam RR, mam wrażenie, że już kiedyś pisałaś o tym cynamonie. Lubię zapach cynamonu, przed oczami staje mi zaraz szkolna stołówka i ryż z cynamonem, cukrem i roztopionym masłem. Pycha. Daj przepis na tą kawusię, smaku mi narobiłaś. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* przepis ;) IP: 217.98.107.* 03.02.04, 16:36 przepisu żadnego nie ma zmieszać w kubku to co trzeba by powstało niemleczne kakao z miodu łyżeczką nie małą cynamonu wsypać ociupinkę zanim na kakao pierzynkę zrobimy dolewając do pełna wody kawusia to inne przygody by wzmocnić działanie napoju półtorej łyżeczki ze słoju rozpuszczalnej lub parzonej filiżanka To jest mix co się zowie Uderza po humorze i po głowie Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: przepis ;) 03.02.04, 16:39 Moze masz cos na moje gardlo?Napieprza mnie strasznie.P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: przepis ;) IP: 217.98.107.* 03.02.04, 16:51 na napieprzające gardełko najlepsze mleczne ciepełko zagotować w garneczku mleko odważyć masła 5 deko odmierzyć miodu łyżkę pomieszać z mlekiem troszkę i sączyć, mleko zleci do żołądka po napieprzaniu nie będzie pamiątka Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: przepis ;) 03.02.04, 16:55 Zem powsciagliwy do mleka.Takie drobnoustroje dodatkowo na moje gardelko? Sprawdze dzis.Jak sie nie pojawie w tym tygodniu,znaczyc bedzie zem padl.Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: przepis ;) IP: 217.98.107.* 03.02.04, 17:49 zależy, bo jeśli ma się uczuclenie na mleko albo zwyczajnie źle się toleruje to faktycznie co innego lepsze to ustrojstwo jest bardzo wybiórcze Ryb też przewiany, teraz Ty KOm za chwilę będziesz znów zdrów jak ryba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: Okruszki cz.??? 02.02.04, 22:04 To już nie to forum Viccus. :) Tamte zaraz były "rozchwytywane". Inni ludzie - inne forum. Tylko nazwa została. :) Mój dzisiejszy okruszek? A choćby to że TY sie tu odezwałaś! Dziecko zadowolone z zajęć na zimowisku w szkole, witające tekstem "co tak wcześnie mnie odbierasz, fajnie sie bawię!". Wieczorny, leniwy spokój, powietrze pachnie wiosną.. Za pare miesięcy znowu zostanę ciocią! :)) Rachnek za telefon umiarkowany, za co dziękuje girlfriend, hihi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka Re: Okruszki cz.??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.04, 22:14 a nie chciałabyś rachunku obnizyć do niskiego, hihihihi? tak tu było milo bez ciebie tych kilka dni :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senin Re: Okruszki cz.??? IP: *.193.220.203.acc01-lord-gla.comindico.com.au 03.02.04, 08:38 Gość portalu: Oleńka napisał(a): > a nie chciałabyś rachunku obnizyć do niskiego, hihihihi? > tak tu było milo bez ciebie tych kilka dni :)))))) moze tobie, mnie jej (procesor) brakowalo. Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Okruszki cz.??? 03.02.04, 09:25 a mi nie i co, kolejnych dopiszesz? tym bardziej, że zaczął się miły ("papatkowy" ;PPP) wątek Vicci i koniecznie procesorka musiała wylać tu swoją żółć jakoś mi do takiego pieprzenia nie tęskno ale z drugiej strony - jak kto lubi, niech pieprzy trzy po trzy na swoje konto wszak pieprzy stare zrzędy Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: dzieki Alfiko za dobre słowo.. n/txt 03.02.04, 12:24 skoro ironizowanie daje ci cokolwiek, procesorku - ależ proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka Alfika, to ja zacytuję może Pata Coxa ;)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 13:56 to są zrzędzące wujki, hihihihi ;D Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: eee, niemożliwe 03.02.04, 14:20 są całkowicie pozbawione tzw. jaj te nasze forumowe zgrzędy sorry - zrzędy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: Okruszki cz.??? 03.02.04, 12:11 Gość portalu: senin napisał(a): > moze tobie, mnie jej (procesor) brakowalo. :) O jaki miły okruszek. Ale będzie mnie mniej na forum. To okruszek dla innych. ;) Aby do wiosny.... :) "Gdy nie zostanie po mnie nic Oprócz pożółkłych fotografii Błękitny mnie przywita świt W miejscu co nie ma go na mapie A kiedy sypną na mnie piach Gdy mnie okryją cztery deski To pójdę gdzie mnie wiedzie szlak Na połoniny, na niebieskie Podwiezie mnie błękitny wóz Ciągnięty przez błękitne konie Przez świat błękitny będzie wiózł Aż zaniebieszczy w dali dłonie Od zmartwień wolny i od trosk Pójdę wygrzewać się na trawie A czasem gdy mi przyjdzie chęć Z góry na ziemię się pogapię Popatrzę jak wśród smukłych malw Wiatr w przedwieczornej ciszy kona Trochę mi tylko będzie żal Że trawa u was tak zielona ..." Odpowiedz Link Zgłoś
sniyg Re: okruszek dla procesor_ki 03.02.04, 12:46 Mnie Ciebie również procesor_ko brakowało, bardzo lubię Cię czytać. Pozdrawiam. nieśmiały czytacz - Sniyg Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Okruszki cz.??? 02.02.04, 22:22 parująca herbata w kubku deszcz na dworze kartka od nie-znajomego :-) "stare" twarze na forum ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Okruszki cz.??? 02.02.04, 23:44 bliska mi osoba po raz pierwszy odezwala sie do mnie inaczej, piekniej.. ;) a juz myslalam, ze nie bedzie dzis okruszkow dzieki vicca za chwile zastanowienia i usmiech na koniec dnia wydawal mi sie dzisiaj caly siakis taki nerwowy ;) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Okruszki cz.??? 03.02.04, 09:46 w nocy miałam ciastka orzechowe i romans pod ręką, jak koszmara mnie obudziła mój szef jest ludzki ludzie z którymi pracuję są ludzcy życzliwi i weseli też są i okazują ciepłe uczucia i czasem nie mówią, ze wyglądam jak czupiradło za co jestem diabelnie wdzięczna dostałam przemiłego, oczekiwanego maila, pomocnego i z pocieszeniem - pomógł figowiec mi w domku ożył (bez rozpijania go, Ajwku, wódką :))) po piątej wizycie w solarium chcą mnie opiekać 3 minuty na swój koszt ;))))))))))) a w temacie opiekania - opieka się mną mój Anioł i jeszcze załatali mi dach i mi śniegowoda nie lata po ścianie Odpowiedz Link Zgłoś
ivek Re: Okruszki cz.??? 03.02.04, 10:24 Witajcie, > figowiec mi w domku ożył (bez rozpijania go, Ajwku, wódką :))) :))))) Nie czytalem poprzednich okruszkow, ale ten mi sie bardzo podoba. Nie wiedzialem Richelieu, ze lubisz Spaghetti westerny :) Moja najlepsza z zon ma takie fajne zdanie "ee tam przystojny on jest ladny, przystojny to jest Clint Eastwood" Co do moich okruchow to dzisiaj jest to nowa tapeta na puterze ze zdjeciem z kawiarni Tribeca przy Karmelickiej w K. Ech te pastelowe barwy i tamte kelnerki, dobrze, ze w domu mam arabice to sobie przypomne chociaz zapachy... Ajwek PS. nie rozumiem, jak k...a mozna marudzic i narzekac w takim watku :( Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: Okruszki cz.??? 03.02.04, 10:28 hi, hi ;) Co kto lubi ;) to też jakiś tam okruszek ;) Pzdr ciepło V* Odpowiedz Link Zgłoś
procesor nie wierz swym oczom... dla Iveka 03.02.04, 13:30 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=210&w=949668&v=2&s=0 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=210&w=1589548&v=2&s=0 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=210&w=2360904&v=2&s=0 .............................. Okruchy.. z dawnego forum.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Okruszki cz.??? IP: 217.98.107.* 03.02.04, 17:06 ja tam przede wszystkim lubię piknych facetów, a film gdzieś tam dynda za ich plecami ;P no, żartuję ;) a westerny na moją głowę są w sam raz, od razu widomo na czym się stoi i nie trzeba analizować skomplikowanej ludzkiej psychiki Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: Okruszki cz.??? 03.02.04, 10:24 he, he... niepoprawna jestem - ani politycznie ani jakości inaczej ;) więc: 1. herbatka w kubku 2. babka piaskowa z jabłkami 3. wróble za oknem tłukące się o okruszki ;) Pzdr ciepło Vicca Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: Okruszki cz.??? 03.02.04, 11:55 W domu ciepło, radio gra łągodne przeboje. Kawa wypita, robota nie zając.. ;) Leniwy czas, lubie tak czasem. Odpowiedz Link Zgłoś
aiszka4 Re: Okruszki cz.??? 03.02.04, 12:33 16 postów zajęło mi zrozumienie, co to jest "cz.???" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Re: Okruszki cz.??? 03.02.04, 13:05 Ha,ha, a ja dalej nie wiem, ale nic to, wątek jest bardzo taki... ciepły,fajny i w ogóle. Tylko ten małżonek gotujący obiad trochę mnie rozbawił, jeśli to prawda - warto sfilmować, zrobic zdjęcie, cokolwiek, żeby potem jak juz nam sie nei będzie chciało wierzyć, że takie rzeczy miały miejsce - mieć jakiś namacalny dowód. Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: Okruszki cz.??? 03.02.04, 13:54 ha, ha :))) Mój kochany mąż bardzo dobrze gotuje i to na dodatek sam z siebie - bez kataklizmów i namawiania :))) Mogę go go kiedyś tam uwiecznić, ale skoro i tak to robi dosyć często to jest sens? ;) Pzdr ciepło V* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aiszka4 Nie tylko u Vicc'i IP: 217.8.186.* 03.02.04, 14:01 W piątek - bawarska zupa ziemniaczana, w niedzielę - kurczak pieczony z frytkami i buraczki z chrzanem, dziś spagetti od podstaw (a nie ze słoika, czy z paczki), a ja nawet palcem nie kiwnęłam. I jeszcze zestaw wyprasowanych bluzek na wieszaczkach w szafie:) Nie sądziłam, że to trzeba udokumentowywać fotograficznie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Aiszko :))) 03.02.04, 14:25 dobrze, żeś już zdrowa :))) dobrze, że niebiańscy mężowie mają umiejętności przyziemne :) to zaczyna frapować przy planowaniu kolejnej pieciolatki - czy też pięćdziesięciolatki, hihi :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aiszka4 Alfiko :))) IP: 217.17.46.* 03.02.04, 15:04 > dobrze, żeś już zdrowa :))) O tym pisałam już z samego rana, ale nie wiem, czy dotarło. > dobrze, że niebiańscy mężowie mają umiejętności przyziemne :) U mnie jest raczej na odwrót ;) - właśnie dostałam raport nt. dzisiejszego obiadku:) >to zaczyna frapować przy planowaniu kolejnej pieciolatki - czy też > pięćdziesięciolatki, hihi :))))))))))) Jeśli jesteś dobrą planistką, to powinno być ok.:) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Alfiko :))) 04.02.04, 14:56 dotarło - dzięki :))) ale w drugą stronę na piechotę szło :( nie wiem, czy planować!!! planistka ze mnie wspaniała, planuję piękne rzeczy i niesamowicie dokładnie - tylko te realia, kurczę, własnym życiem żyją i nie biorą pod uwagę moich planów kłamię właściwie biorą, a jakże popatrzą - i szur, w przeciwną stronę to jest niejakie świństwo, jak sądzę, ale nie lubię się czepiać i planuję dalej, jeszcze piękniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Dziewczyny 03.02.04, 14:31 czy ja moge te wypowiedzi wydrukować, bo ja jestem już na tym etapie, że potrzeba mi dowodów na piśmie, ale... nie będę tu psuć wątku, w końcu powinnam się cieszyć że je, bo znam przypadki, nie... podaruję sobie:) Nie ale tak w ogóle, mieć męża jest bardzo fajnie.....zwłaszcza cudzego i podejrzewam, że Wy o takich piszecie. Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Dziewczyny 03.02.04, 14:38 no nie nie wiem, jak inne dziewczyny ale właściwie cudzy mąż to nie-mężczyzna a ja i wyłącznośc uwagi lubię póki co i zdecydowanie a cudzy? o jakim zdecydowaniu tu mówić, skoro świństwo robi kobiecie, którą swego czasu na żonę prosił??? ewidentnie cudzy mąż to niemal kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Alficzku, 04.02.04, 15:37 nie wiem, co Ci na to rzec, wiec powiem tak, zobacz młodzi bardzo fajni małżonkowie, nie będę tu pisać personalnie, bo to nie o to tu chodzi, w każdym razie - sielanka, a mimo to, trzymają w lodówce babkę... Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: bo to są... 16.03.04, 08:46 ...ludożercowie trzymają w lodówce babkę pewnie ją zjedli łooolaboga! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
arek_cz Re: Okruszki cz.??? 04.02.04, 14:51 qw5 napisała: > Ha,ha, a ja dalej nie wiem, ale nic to, wątek jest bardzo taki... ciepły,fajny > i w ogóle. > Tylko ten małżonek gotujący obiad trochę mnie rozbawił, jeśli to prawda - warto > > sfilmować, zrobic zdjęcie, cokolwiek, żeby potem jak juz nam sie nei będzie > chciało wierzyć, że takie rzeczy miały miejsce - mieć jakiś namacalny dowód. Hej no!! Nie smiej sie ze mnie. Co w tym zlego ze gotuje?? A filmowac nie ma czego. Pozdrawiam Arek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka AREK!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 15:00 powiedz lepiej, dlaczego trzymacie babkę w lodówce, bo obgryzamy paznokcie z ciekawości :D Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Właśnie :)) 04.02.04, 15:26 Przyznaj się Arku, że gotujesz dla tej ... babki, co ją trzymasz w lodówce;) Odpowiedz Link Zgłoś
arek_cz Re: AREK!!! 04.02.04, 18:07 Gość portalu: Oleńka napisał(a): > powiedz lepiej, dlaczego trzymacie babkę w lodówce, bo obgryzamy paznokcie z > ciekawości :D Bo ciasto wystawione na ciepelko sie psuje ;) A i tak bardzo nie kusi :) mniam mnaim mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka Vicca, ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 14:06 dlaczego Ty trzymasz babkę w lodówce? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Re: Vicca, ale... 03.02.04, 14:34 Ja też nad tą babką myślę, cały czas nie daje mi to spokoju. Babka w lodówce. Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Re: hiba że nieżywa ;) n/t 03.02.04, 14:55 Może chodzi o to, żeby była sztywna :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Vicca, ale... IP: 217.98.107.* 03.02.04, 16:44 może ta babka to Eskimoska, a Vicca chce jej zrobić przyjemność ;) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Vicca, ale... 03.02.04, 16:46 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > może ta babka to Eskimoska, a Vicca chce jej zrobić przyjemność ;) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Nie.To moj laleczek.Wijka wie gdzie moze przyjemnoscia osiagnac. Odpowiedz Link Zgłoś
vicca tajemnica babki ;) 04.02.04, 17:56 Żeby się nie zepsuła ;) Babka jest blada, pieczona pachnie cytryną i jabłkami i niemal się już kończy ;) No, nic - upiekę nastepną ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suprajs Re: Okruszki cz.??? IP: *.escom.net.pl 16.03.04, 00:35 wiosna z koszyczka lukrowy ma smak. okruszki, okruszki...brzuszki okrągłe. Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Okruszki :) 16.03.04, 02:16 dziecko obudzilo mnie slodko pytajac czy moze mi zrobic kawe sa ferie wiosenne krokusy juz maja tak nabrzmiale paki, ze lada dzien sie otworza bazie sliczne w kolo, klony prawie kwitna... Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Przykro mi 16.03.04, 07:48 ...ale skoro tak sie wyciąga taaaakie wątki, to muszę Was załatwić okruszkowo :))) słońce wschodziło pięknie znowu, pomarańczowo-różowo-smużkowo uśmiechnięte znajome twarze w autobusie i przepuszczenie przez naszych dżentelmenów, jak co dzień na dodatek, co im się ceni wielokrotnie :) blaszka ciasta z kremem w dłoni z okazji początków wiosny będziemy się grupowo zaokrąglać ponętnie uśmiechnięte dziewczyny w pracy, co o tej porze jest wyjątkowo miłe - ale to dlatego, ze to ich ostatnia ranna zmiana :) Mężczyzna po drodze twierdzący, że jest przyjacielem - he he, bo widział ciasto :))) strażnicy z dzień dobry dobre nowiny kolezanki, będzie jej się ciekawie zmieniało w życiu - chciała zmienić pracę przedwczoraj, wczoraj oferta sama do niej przyszła :) aż miło patrzeć na jej zadziwienie pies zamerdał się rano i przyśpieszył spacer, chwała mu za to, bo bieg z blaszką mógłby być dość ciekawy :) miły telefon od mamy wspaniała zabawa wczoraj wieczorem, przeprzyjemne zmęczenie zapach rodzącej ziemi, szmerki i szelesty w liściach zeszłorocznych - coś buszuje :) późnowieczorny spacer cichymi ulicami, cudnie! kawa w oknie przed modrzewiem z ptakami, przy zachodzie słońca, z psem gimnastykującym się pod ręką, żeby głaskać i łepek, i brzuszek naraz :))) jak sięgnąć do dalszych godzin niz ostatnie 12, to będzie jeszcze parę kop okruszków :)))) na to wychodzi, ze całkiem miło okruszkowo się żyje, he he Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Ach, ach... 16.03.04, 08:12 Więcej okruszków proszę bo jakoś się jeszcze nie obudziłam i żadnego okruszka żem nie złapała. Pzdr ciepło Vicca Odpowiedz Link Zgłoś
kimjestem Re: Ach, ach... 16.03.04, 09:16 włożyłam do lodówki letnią sukienkę. Działa jak najlepsza kuracja odchudzajaca. Odpowiedz Link Zgłoś
vicca ???? 16.03.04, 11:54 Sukienkę do lodówki? Hmm... A na co to działa? Bo rajstopy podobno się wkłada do lodówki żeby były trwalsze... Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: ???? 16.03.04, 12:17 vicca napisała: > Sukienkę do lodówki? > > Hmm... A na co to działa? Witajcie Vikko i Arku:))) Sukienka letnia w lodówce działa tak samo, jak lustro powieszone na drzwiach lodówki (ten sposób znalazłem w jakiejś książce) Okruszkowe pozdrowienia MM Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: ???? 17.03.04, 15:49 Witaj Malone :)) To ma być taki czynnik motywujący? ;) My w tym celu zakładamy kraty na balkonie - chcemy wstawić tam rowery jako takowy czynnik ;)) Pzdr ciepło Vicca Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna moje okruszki, nic wielkiego 16.03.04, 14:19 świetna książka na wieczór (zaczęłam czytać rano) radość z płyty kupionej parę dni temu w sercu widok kochanej 1,5 rocznej siostrzeniczki, która śmieje się z dowcipu, który opowiadałam siostrze widok jej kubeczka-niekapka, który pozostawiła (ma jeden, więc szybko przyjdzie znów) poczucie, że "wszystko przede mną" radość, że w weekend zobaczyłam miasto, które już od dawna chciałam odwiedzić radość, że mogłam komuś dać kilka drobiazgów, mnie niepotrzebnych i ten ktoś się ucieszył myśl, że ugotuję sobie dziś moje ulubione ziemniaki curry -- Tak sobie pomyślałam, że moje okruszki w dużej mierze wynikają z zadbania o wszystkie zmysły, sprawienia im przyjemności i o radość z mozliwości dawania...dzielenia się. Odpowiedz Link Zgłoś
jmx głupie skojarzenie.... 16.03.04, 19:29 Jak słyszę "okruszki" to od razu mi się kojarzy np. z okruszkami w łóżku - drapią, uwierają i nie pozwalają spokojnie spać. Mam wrażenie, że podobnie jest z tymi radościami, które tu są wymieniane... ...ale nie będę już psuła wątku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: głupie skojarzenie.... IP: 217.98.107.* 16.03.04, 21:42 wystarczy jeden okruszek w łóżku, który drapie, uwiera i nie pozwala spokojnie spać. Odpowiedz Link Zgłoś
jmx "Księżniczka na ziarnku grochu" ;-) 17.03.04, 00:23 Wystarczy jeden ale jednego łatwo się pozbyć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: "Księżniczka na ziarnku grochu" ;-) IP: 217.98.107.* 17.03.04, 00:40 e, myślałam o takim okruszku co to ma metrów dwa lub trochę mniej Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: "Księżniczka na ziarnku grochu" ;-) 17.03.04, 00:44 To tym bardziej łatwo wywalić! ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: "Księżniczka na ziarnku grochu" ;-) IP: 217.98.107.* 17.03.04, 00:50 tylko co to za kontener na okruszka by musiał być, zwykły śmietnik to mały bolek Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: "Księżniczka na ziarnku grochu" ;-) 17.03.04, 01:33 Eeee, wystarczy podłoga ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Okruszki cz.??? 16.03.04, 20:06 A moje okruszki.......spuscilem wode i.............polecialyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Odpowiedz Link Zgłoś