Dodaj do ulubionych

Bendem potem

10.02.04, 19:31
Pa pa pa Buziaczki.Kocham was.Aj low ju.
Obserwuj wątek
    • komandos57 Zem tu. 10.02.04, 23:44
      Tylko i wylacznie wazne problemy i sytuacje bez wyjscia rozpatruje
      dzisiaj.Bzdety won
      • sdfsfdsf Re: Zem tu. 10.02.04, 23:45
        no i?
      • Gość: Triss Merigold Mam poważne pytanie IP: *.acn.waw.pl 10.02.04, 23:46
        Czy ciemne zasłony pasują do jasnych mebli?
        • Gość: Richelieu* Re: Mam poważne pytanie IP: 217.98.107.* 10.02.04, 23:52
          ale jakie ciemne? brązowe, granatowe, a mebla jakie jasne? bukowe, sosnowe,
          bejcowane na jasno
          O
          • Gość: Triss Merigold Re: Mam poważne pytanie IP: *.acn.waw.pl 10.02.04, 23:56
            :))) Meble bukowe (ciemniejszy buk) zasłony w kolorze mosiądzu z lekkim
            połyskiem. Raz mi się podobają , raz nie. Żartowałam, komandos prosił o poważne
            pytania. Na dzisiejszy wieczór to wydało mi się dość istotne.
            • komandos57 Re: Mam poważne pytanie 10.02.04, 23:59
              Widzisz Zlota Marysienko,zawsze staram sie byc czuly na niedociagniecia
              forumowiczow.Delokatnie odnosze sie do tak powaznych problemow.A w jakim
              kolorze jest twoja czesc ktora czyni cie niewiasta?
            • Gość: Richelieu* Re: Mam poważne pytanie IP: 217.98.107.* 11.02.04, 00:10
              ;)
              o, to brązowo u Ciebie
              • komandos57 Re: Mam poważne pytanie 11.02.04, 00:12
                Gość portalu: Richelieu* napisał(a):

> ;)
                > o, to brązowo u Ciebie
                xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
                nie.czarno.
      • m.malone Bardzo Ważne Pytanie 11.02.04, 00:23
        Co jest z Oleńką?
    • cossa Re: Bendem potem 10.02.04, 23:54
      no jestes nareszcie :)
      az dziw, ze forum nie podupadlo na duchu (az tak bardzo)
      podczas Twej nieobecnosci ;)

jak juz jestes
      swiec swym swiatlem
      Wujku Dobra Rada ;))

pozdrawiam serrdecznie ;)
      cossa
      • komandos57 Re: Bendem potem 10.02.04, 23:56
        Tez sie raduje.Cos mi sie pokrecilo w glowie chyba,czy co?Cossa,pozdr.
        • Gość: Richelieu* Re: Bendem potem IP: 217.98.107.* 11.02.04, 00:00
          radowanie to pokręcenie w głowie Komandosie? fajnie, w takim razie ja zawsze
          z głową mam wszystko w porządku bo różowo nie ma nigdy
          no, ale u Ciebie że różowo to dopiero święto, co się stało?
          • komandos57 Re: Bendem potem 11.02.04, 00:04
            A co sie mialo stac?Jeszcze zyje.Mam dzien codzienny tylko od swieta.Swieta
            zeszly do lamusa.
            • Gość: Richelieu* Re: Bendem potem IP: 217.98.107.* 11.02.04, 00:12
              a ten lamus głęboko? może by tak go odkopać i mieć święto częściej niż tylko
              od święta
              • komandos57 Re: Bendem potem 11.02.04, 00:16
                Nie da rady.Zbyt gleboko.Ale........nie wprowadzaj mnie w melancholie.Nie mam
                przy sobie relania dla siebie.
                • Gość: Richelieu* Re: Bendem potem IP: 217.98.107.* 11.02.04, 00:23
                  no to połaskoczę Cię w pięty i w brzuszek, nie będziesz potrzebował relania
                  gili gili gili
                  • komandos57 Re: Bendem potem 11.02.04, 00:58
                    od gilgotek pod piete moge chyba umrzec.Inne miejsca........nawet wskazane
                    gilgotanie.
                    • qw5 Re: Bendem potem 11.02.04, 01:01
                      Żem zazdrosna, jak pieron. I czemu ja nie śpię po nocy , czemu? Teraz to już
                      nie zasnę, cholewcia.
                      • komandos57 Re: Bendem potem 11.02.04, 01:04
                        Nie martwij sie.Teraz nikt mnie nie gilga.Uj,tak czuje zes chcesz mnie
                        przyfastrygowac sierpowego,co?
                      • jmx Re: Bendem potem 11.02.04, 01:05

Chyba trzeba jakieś dyżury utalić ;-)))

Witam wszystkich i każdego z osobna ;-)
                        • qw5 Re: Bendem potem 11.02.04, 01:09
                          cześć jmx, teraz to nie powiem, żebyś mi nie przeszkadzała ... :)))
                          • komandos57 Ale nie bijta siem 11.02.04, 01:10
                            Dzisiaj zem w misji pokojowej
                            • jmx Re: Ale nie bijta siem 11.02.04, 01:12
                              komandos57 napisał:

> Dzisiaj zem w misji pokojowej

Podziwiamy, podziwiamy :-)
                            • qw5 Re: Ale nie bijta siem 11.02.04, 01:13
                              hahah, teraz to już żeś mnie dokumentnie rozbawił
                          • jmx Re: Bendem potem 11.02.04, 01:11

A ja tak z dobrego serca przyszlam, żeby Cię odciązyć w obowiązkach... ;-)))
                            • qw5 Re: Bendem potem 11.02.04, 01:15
                              Hihi, to rozumiem. Dzięki, bo ja muszę już się udać w jedno horyzontalne
                              miejsce, pilnuj Komandosa, bo Oleńkę zdaje się straciliśmy :)))
                            • komandos57 Re: Bendem potem jmx 11.02.04, 01:16
                              W domu czy na forumie?Szkoda ze tak pozno o mnie pomyslalas!Ale.....Oczywiscie
                              ze to zart.Radze sobie sam.Chyba ze z .......gilgotaniem.Rachela
                              zamilkla.Narobila mi checia i dala drapaka.Obiecanki,cacanki a glupiemu
                              stoi....szklanka piwa na stole
                              • jmx Re: Bendem potem jmx 11.02.04, 01:26

A gdzie byś chciał? Moze akurat się gdzieś przydam ;-)))
                                • komandos57 Re: Bendem potem jmx 11.02.04, 01:31
                                  jmx napisała:

>
                                  > A gdzie byś chciał? Moze akurat się gdzieś przydam ;-)))
                                  xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
                                  Masz na mysli gilgotki?U,mam duzo takich zapalnych punktow.Nie podniecaj
                                  mnie.U mnie dochodzi 8 wieczorem
                                  • jmx Re: Bendem potem jmx 11.02.04, 01:35

Miałam na myśli pomoc ale jak zwał tak zwał ;-))))
                                    Masz rację 8 to wczesna pora ale do Twojej 12 raczej nie dotrwam... ;-D
                                    • komandos57 Re: Bendem potem jmx 11.02.04, 01:38
                                      To juz niech bedzie wg czasu polskiego.Bo szkoda Ciebie.Tez ma BUZIAKA
                                      walentynkowego.
                                      • jmx :-) 11.02.04, 01:53

:-)))

Ale chyba się będę już zbierać - łóżko wzywa...
                    • r.richelieu Re: Bendem potem 11.02.04, 01:16
                      w jakie miejsc? w bakłażany giligiligotać? to dopiero byś umarł, nieznacznie
                      umarł, tak tyci tyci, ale umarł ;)
                      • komandos57 Re: Bendem potem 11.02.04, 01:22
                        Zdechne ze smiechu Rachelo.Pamietaj ze gilgot w baklazany powoduje reakcje
                        cukini.Takie to naturalne,przecie.No chyba ze gilgoty Imaginowi brrrrrrrrrr
                        • r.richelieu Re: Bendem potem 11.02.04, 01:30
                          Imagine-Ondraszek ma bizony do gilgotania.

a co do reszty, pamiętam, jakie to szczęście, że reakcja przechodzi na
                          cukinie. W wyniku tej reakcji można przygotować sałatkę warzywną, tym lepszą
                          im dłużej gotować warzywa na wolnym ogniu.
                          • komandos57 Re: Bendem potem 11.02.04, 01:33
                            r.richelieu napisała:

> Imagine-Ondraszek ma bizony do gilgotania.
                            >
                            > a co do reszty, pamiętam, jakie to szczęście, że reakcja przechodzi na
                            > cukinie. W wyniku tej reakcji można przygotować sałatkę warzywną, tym lepszą
                            > im dłużej gotować warzywa na wolnym ogniu.
                            xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
                            raczej cynadry,Rachelo.Kuchcikowanie ci obce czy co?
                            • r.richelieu Re: Bendem potem 11.02.04, 01:38
                              obce kuchcikowanie, obce, potrafię gotować tylko na dobrych składnikach, ba,
                              najlepszych, a to żadna sztuka takie kuchcikowanie. Bo potrafię podgotowywać
                              na wolnym ogniu, wrzucać do woka na raz dwa dochodzenie, smażyć na głębokim
                              tłuszczu i gotować na parze. Tylko żeby warzywa były odpowiednie.. tak trudno
                              dziś o nieskażone warzywa
                              • komandos57 Re: Bendem potem Rachelo 11.02.04, 01:55
                                Masz na mysli moje baklazany i cukinie?Sa swieze i nieskazone.
                                • r.richelieu Re: Bendem potem Rachelo 11.02.04, 02:03
                                  o jezu, nie tak obcesowo, jeszcze ktoś coś kiedyś sobie i tylko sobie pomyśli

świeże? bo wiesz, teraz to się wszystko pryska środkami owadodobójczymi i
                                  wszystko jest genetycznie zmodyfikowane. Naturalne i ekologicznie to prawdziwe
                                  rarytasy
                                  • komandos57 Re: Bendem potem Rachelo 11.02.04, 02:08
                                    r.richelieu napisała:

to się wszystko pryska środkami owadodobójczymi i
                                    > wszystko jest genetycznie zmodyfikowane. Naturalne i ekologicznie to
                                    prawdziwe
                                    > rarytasy
                                    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
                                    wiem.zem to wiele razy slyszal ze mam naturalne baklazany.Jakos do tej pory
                                    nic mi sie w nich nie zaleglo(zalenglo) by je pryskac srodkami owadobojczymi.I
                                    zem genetycznie nie modyfikowany.Rachelo,dobranoc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka