komandos57 10.02.04, 19:31 Pa pa pa Buziaczki.Kocham was.Aj low ju. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
komandos57 Zem tu. 10.02.04, 23:44 Tylko i wylacznie wazne problemy i sytuacje bez wyjscia rozpatruje dzisiaj.Bzdety won Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Mam poważne pytanie IP: *.acn.waw.pl 10.02.04, 23:46 Czy ciemne zasłony pasują do jasnych mebli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Mam poważne pytanie IP: 217.98.107.* 10.02.04, 23:52 ale jakie ciemne? brązowe, granatowe, a mebla jakie jasne? bukowe, sosnowe, bejcowane na jasno O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Re: Mam poważne pytanie IP: *.acn.waw.pl 10.02.04, 23:56 :))) Meble bukowe (ciemniejszy buk) zasłony w kolorze mosiądzu z lekkim połyskiem. Raz mi się podobają , raz nie. Żartowałam, komandos prosił o poważne pytania. Na dzisiejszy wieczór to wydało mi się dość istotne. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Mam poważne pytanie 10.02.04, 23:59 Widzisz Zlota Marysienko,zawsze staram sie byc czuly na niedociagniecia forumowiczow.Delokatnie odnosze sie do tak powaznych problemow.A w jakim kolorze jest twoja czesc ktora czyni cie niewiasta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Mam poważne pytanie IP: 217.98.107.* 11.02.04, 00:10 ;) o, to brązowo u Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Mam poważne pytanie 11.02.04, 00:12 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > ;) > o, to brązowo u Ciebie xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx nie.czarno. Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Bendem potem 10.02.04, 23:54 no jestes nareszcie :) az dziw, ze forum nie podupadlo na duchu (az tak bardzo) podczas Twej nieobecnosci ;) jak juz jestes swiec swym swiatlem Wujku Dobra Rada ;)) pozdrawiam serrdecznie ;) cossa Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Bendem potem 10.02.04, 23:56 Tez sie raduje.Cos mi sie pokrecilo w glowie chyba,czy co?Cossa,pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Bendem potem IP: 217.98.107.* 11.02.04, 00:00 radowanie to pokręcenie w głowie Komandosie? fajnie, w takim razie ja zawsze z głową mam wszystko w porządku bo różowo nie ma nigdy no, ale u Ciebie że różowo to dopiero święto, co się stało? Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Bendem potem 11.02.04, 00:04 A co sie mialo stac?Jeszcze zyje.Mam dzien codzienny tylko od swieta.Swieta zeszly do lamusa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Bendem potem IP: 217.98.107.* 11.02.04, 00:12 a ten lamus głęboko? może by tak go odkopać i mieć święto częściej niż tylko od święta Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Bendem potem 11.02.04, 00:16 Nie da rady.Zbyt gleboko.Ale........nie wprowadzaj mnie w melancholie.Nie mam przy sobie relania dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Bendem potem IP: 217.98.107.* 11.02.04, 00:23 no to połaskoczę Cię w pięty i w brzuszek, nie będziesz potrzebował relania gili gili gili Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Bendem potem 11.02.04, 00:58 od gilgotek pod piete moge chyba umrzec.Inne miejsca........nawet wskazane gilgotanie. Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Re: Bendem potem 11.02.04, 01:01 Żem zazdrosna, jak pieron. I czemu ja nie śpię po nocy , czemu? Teraz to już nie zasnę, cholewcia. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Bendem potem 11.02.04, 01:04 Nie martwij sie.Teraz nikt mnie nie gilga.Uj,tak czuje zes chcesz mnie przyfastrygowac sierpowego,co? Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Bendem potem 11.02.04, 01:05 Chyba trzeba jakieś dyżury utalić ;-))) Witam wszystkich i każdego z osobna ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Re: Bendem potem 11.02.04, 01:09 cześć jmx, teraz to nie powiem, żebyś mi nie przeszkadzała ... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Ale nie bijta siem 11.02.04, 01:12 komandos57 napisał: > Dzisiaj zem w misji pokojowej Podziwiamy, podziwiamy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Re: Ale nie bijta siem 11.02.04, 01:13 hahah, teraz to już żeś mnie dokumentnie rozbawił Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Bendem potem 11.02.04, 01:11 A ja tak z dobrego serca przyszlam, żeby Cię odciązyć w obowiązkach... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Re: Bendem potem 11.02.04, 01:15 Hihi, to rozumiem. Dzięki, bo ja muszę już się udać w jedno horyzontalne miejsce, pilnuj Komandosa, bo Oleńkę zdaje się straciliśmy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Bendem potem jmx 11.02.04, 01:16 W domu czy na forumie?Szkoda ze tak pozno o mnie pomyslalas!Ale.....Oczywiscie ze to zart.Radze sobie sam.Chyba ze z .......gilgotaniem.Rachela zamilkla.Narobila mi checia i dala drapaka.Obiecanki,cacanki a glupiemu stoi....szklanka piwa na stole Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Bendem potem jmx 11.02.04, 01:26 A gdzie byś chciał? Moze akurat się gdzieś przydam ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Bendem potem jmx 11.02.04, 01:31 jmx napisała: > > A gdzie byś chciał? Moze akurat się gdzieś przydam ;-))) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Masz na mysli gilgotki?U,mam duzo takich zapalnych punktow.Nie podniecaj mnie.U mnie dochodzi 8 wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Bendem potem jmx 11.02.04, 01:35 Miałam na myśli pomoc ale jak zwał tak zwał ;-)))) Masz rację 8 to wczesna pora ale do Twojej 12 raczej nie dotrwam... ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Bendem potem jmx 11.02.04, 01:38 To juz niech bedzie wg czasu polskiego.Bo szkoda Ciebie.Tez ma BUZIAKA walentynkowego. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Bendem potem 11.02.04, 01:16 w jakie miejsc? w bakłażany giligiligotać? to dopiero byś umarł, nieznacznie umarł, tak tyci tyci, ale umarł ;) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Bendem potem 11.02.04, 01:22 Zdechne ze smiechu Rachelo.Pamietaj ze gilgot w baklazany powoduje reakcje cukini.Takie to naturalne,przecie.No chyba ze gilgoty Imaginowi brrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Bendem potem 11.02.04, 01:30 Imagine-Ondraszek ma bizony do gilgotania. a co do reszty, pamiętam, jakie to szczęście, że reakcja przechodzi na cukinie. W wyniku tej reakcji można przygotować sałatkę warzywną, tym lepszą im dłużej gotować warzywa na wolnym ogniu. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Bendem potem 11.02.04, 01:33 r.richelieu napisała: > Imagine-Ondraszek ma bizony do gilgotania. > > a co do reszty, pamiętam, jakie to szczęście, że reakcja przechodzi na > cukinie. W wyniku tej reakcji można przygotować sałatkę warzywną, tym lepszą > im dłużej gotować warzywa na wolnym ogniu. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx raczej cynadry,Rachelo.Kuchcikowanie ci obce czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Bendem potem 11.02.04, 01:38 obce kuchcikowanie, obce, potrafię gotować tylko na dobrych składnikach, ba, najlepszych, a to żadna sztuka takie kuchcikowanie. Bo potrafię podgotowywać na wolnym ogniu, wrzucać do woka na raz dwa dochodzenie, smażyć na głębokim tłuszczu i gotować na parze. Tylko żeby warzywa były odpowiednie.. tak trudno dziś o nieskażone warzywa Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Bendem potem Rachelo 11.02.04, 01:55 Masz na mysli moje baklazany i cukinie?Sa swieze i nieskazone. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Bendem potem Rachelo 11.02.04, 02:03 o jezu, nie tak obcesowo, jeszcze ktoś coś kiedyś sobie i tylko sobie pomyśli świeże? bo wiesz, teraz to się wszystko pryska środkami owadodobójczymi i wszystko jest genetycznie zmodyfikowane. Naturalne i ekologicznie to prawdziwe rarytasy Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Bendem potem Rachelo 11.02.04, 02:08 r.richelieu napisała: to się wszystko pryska środkami owadodobójczymi i > wszystko jest genetycznie zmodyfikowane. Naturalne i ekologicznie to prawdziwe > rarytasy xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx wiem.zem to wiele razy slyszal ze mam naturalne baklazany.Jakos do tej pory nic mi sie w nich nie zaleglo(zalenglo) by je pryskac srodkami owadobojczymi.I zem genetycznie nie modyfikowany.Rachelo,dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś