Dodaj do ulubionych

potrzebuję miłego kontaktu telepatycznego

IP: *.future-net.pl 23.02.04, 23:44
bo nie mam dziś na noc pomysłu innego... czy zdarzyło Ci się spróbować tego
typu relacji? a jesli tak, to czy lepsze to niż nic, a może lepsze niż coś?
Obserwuj wątek
    • Gość: frustro to prowokacja mojego komputera IP: *.future-net.pl 23.02.04, 23:59
      prosze o zachowanie spokoju i (nie)odzywanie się na forum... zaraz to naprawię
    • Gość: Gabi Gdy rozum śpi budzą się demony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.04, 13:21
      od kontaktu telepatycznego lepsza jest teleportacja. Może być też imaginacja,
      inicjacja, kontenplacja. Nie zaleca się frustracji, dezorientacji i braku
      wszelkiej racji.Pozdr.A.
    • Gość: Mi Re: potrzebuję miłego kontaktu telepatycznego IP: *.crowley.pl 24.02.04, 13:33
      A próbowałeś sikać z balkonu na X pietrze do Kowalskiej mieszkającej piętro
      niżej albo co lepsze najpierw do konewki, którą opróżnia sie wylewając
      zawartośc jej do ogródka.
      Mój kochanek zwykł był tak czynić, co sprzyja rozwojowi duchowemu i
      telepatycznemu. Zawsze to czuję i wtedy szybko wpadam do pokoju, żeby posłuchać
      metalicznego odgłosu napełniającej się konewki.
      • marusia_ogoniok [...] 24.02.04, 14:50
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: frustro raczej mi nie pomogliście IP: *.future-net.pl 25.02.04, 23:30
      ale se pogadaliście..."kiedy odpowiada mi filozof, przestaję rozumieć o co
      pytałem"
    • Gość: sdf Re: potrzebuję miłego kontaktu telepatycznego IP: *.in-addr.btopenworld.com 25.02.04, 23:32
      a probowales juz niemilego kontaktu tele? podaj namiary skarbie
      • Gość: frustro Re: potrzebuję miłego kontaktu telepatycznego IP: *.future-net.pl 26.02.04, 00:09
        175/88/11,3
        • r.richelieu Re: potrzebuję miłego kontaktu telepatycznego 26.02.04, 01:13
          175-centymetrowe 2 bałwanki topniejące dopiero przy temperaturze 11,3 stopnia
          ?
          • Gość: frustro ciepło IP: *.future-net.pl 26.02.04, 11:57
            uuuuujełaś to
            • Gość: Gabi na przedwiośnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 12:10
              Piękny dzisiaj dzionek, już śpiewa skowronek,
              słoneczko przygrzewa i topnieje śnieżek .
            • r.richelieu Re: ciepło 01.03.04, 21:10
              No nie wiem czy ciepło. Bałwanek o 11,3 stopniach to co najmniej 170
              centymetrowy bałwan. Zresztą tego typu mężczyźni są wrażliwi na ciepło, od
              ciepła miękną im kolana
    • fnoll Re: potrzebuję miłego kontaktu telepatycznego 28.02.04, 06:10
      śmietana jest lepsza od musztardy, choć bywa inaczej
      • r.richelieu Re: potrzebuję miłego kontaktu telepatycznego 28.02.04, 11:18
        spróbuj zjeść wędlinę ze śmietaną
        • Gość: frustro dużo jest takich co lubią kaszankę z miodem IP: *.future-net.pl 28.02.04, 23:41
          jednak trudno znaleźć z nimi język... w salcesonie
          • fnoll Re: dużo jest takich co lubią kaszankę z miodem 01.03.04, 15:52
            trudno znaleźć język, gdy ten ostrzem losu pokrojony

w galarecie poezji chwile, w tym momentalny, pełny język, czasem trwają wiecznie, przynajmniej z punku widzenia muszki owocówki

szukajmy pojednania w galarecie
            • r.richelieu Re: dużo jest takich co lubią kaszankę z miodem 01.03.04, 16:04
              co to za pojednanie na galaretowato drżącej podstawie. Dziś żadnej galarecie
              ufać nie można, a nóż jest ze wściekłej krowy? A widelec z ptasiej grypy
              • fnoll Re: dużo jest takich co lubią kaszankę z miodem 01.03.04, 17:49
                śmietana i musztarda mówią galarecie TAK

cóż z tego, że gdy przejdzie się do konkretów znów na wierzch wypływają oleiste rozbieżności?

ma się tę chwilę słodko-pikantnej harmonii w głowie...

wszystko, co się nie zdarzyło, wciąż pobrzmiewa echem
                • Gość: czasem_tu_pisze ;) Re: dużo jest takich co lubią kaszankę z miodem IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 17:55
                  > wszystko, co się nie zdarzyło, wciąż pobrzmiewa echem

jak to sie dzieje, ze to co sie nie zdarzylo jest czasem wazniejsze od tego co
                  bylo?
                • r.richelieu Re: dużo jest takich co lubią kaszankę z miodem 01.03.04, 21:04
                  wiwat durszlakom do skapywania oleju. Po skapnięciu się do cna nie będzie już
                  żadnych wątpliwości czy rozbieżność powstała na tle śmietany czy musztardy.

wiwat prosto trzymanej głowie gdzie słodko jest po lewo, a pikantno po prawo, a
                  każde spojrzenie na ciągnącego dół nogawki powoduje groch z kapustą

do diabła z powiedzieniem "lepiej grzeszyć i żałować niż żałować, że się nie
                  zgrzeszyło"
    • Gość: Js. Idealne. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 19:39
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka