sueellen 17.05.10, 03:11 wyborcza.pl/1,76842,7867652,Bede_koszmarem_twojego_lajfu.html w życiu nie słyszałam o drugim takim świrze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalllka Re: A ja myslałam, że takie rzeczy tylko w filmac 17.05.10, 04:31 filmy? tylko szara rzeczywistosc teraz, ehhh. no ale dobrze, ze coraz wiecej o tym zaczyna sie pisac, bo tylko jawnosc w tych sprawach, szeroki krag informacyjny, wyklucza matactwa i szybkie zablokowanie.rzeczowa informacja- podstawa obrony. szkoda tylko, ze GW opisujac podobne procedery na innych portalach, sama zapomina o wlasnej, niedopilnowanej niestety,cyberprzestrzeni-forach. z pozdrowieniami dla szandministracji Odpowiedz Link Zgłoś
winifredagreen ale jazda 17.05.10, 10:45 ale jazda...Panna jakaś pieprznięta i to zdrowo, wyobrażam sobie jak się facet musiał czuć osaczony. Masakra Odpowiedz Link Zgłoś
o_witch Re: ale jazda 17.05.10, 10:56 Kobieta wybitnie zniszczona. Tak mentalnie. Takie problemy zaczynaja sie o wiele lat wczesniej, bo siegaja korzeniami dziecinstwa. Tam tworza sie podwaliny dla nerwicy. Dziwi mnie, ze facet pomimo,ze studiowal medycyne nie potrafil tego zalatwic szybciej i sprawniej w inny sposob.Tylko liczyl na policje, przeciez tego dzis 1000... wszedzie dookola na swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś