Dodaj do ulubionych

Do muzy_lustra

19.09.10, 20:30
Chciałam Cię prosić o wybaczenie, że tak osądzam to, kim jesteś, Twoje zachowania, osądy wobec mnie i innych.
Obserwuj wątek
    • gadagad Re: Do muzy_lustra 19.09.10, 21:54
      Masz prawo mówić własne zdanie.Jesteś jak ta moja koleżanka, jedzie w tym samym co ty, i miała wyrzuty sumienia , że eutanazjowała kota, bo miał umrzeć ,jak bóg chciał.
    • klosowski333 Re: Do muzy_lustra 19.09.10, 23:01
      Zakladanie watkow poswieconych innym forumowiczow jest niezgodne z regulaminem. Nie odnosi sie do profilu forum, natomiast je w ewidentny sposob zasmieca.
      • mona.blue Re: Do muzy_lustra 20.09.10, 16:25
        klosowski333 napisał:

> Zakladanie watkow poswieconych innym forumowiczow jest niezgodne z regulaminem.
        > Nie odnosi sie do profilu forum, natomiast je w ewidentny sposob zasmieca.

Masz rację, ale czy Ty zawsze musisz się czepiać?
        • klosowski333 Re: Do muzy_lustra 20.09.10, 19:53
          Lubie sie czepiac ludzi na tym forum. To takie latwe i niezobowiazujace. Lubie tez gdy tutaj ludzie sie czepiaja mnie. Ale nie robie smietnika zakladajac bzdurne watki, co najwyzej poszczegolne watki zamieniam na smietnik.

Zmieniam swoja retoryke na tym forum, nie bede juz tak smiecil jak dawniej i nie bede sie tak czepial ludzi jak dawniej, na pospolita glupote na przyklad bede juz tylko wzruszal ramionami albo komentowal ja w kilku zdaniach. Ale jak zwykle nie bede mial litosci dla postaw moralnie ohydnych takich jak rasizm czy antysemityzm. Forum psychologia nie powinno byc nigdy owladniete klimatami rodem z III Rzeszy.
          • mona.blue Re: Do muzy_lustra 20.09.10, 22:18
            klosowski333 napisał:

Ale nie robie smietnika zakladajac bzdurne watki, co najwyzej poszczegolne watki zamieniam na smietnik.

Ten wątek akurat nie był bzdurny, wyrażał to, co powinnam już zrobić dużo wcześniej.

Tak w zasadzie to powinnam także Ciebie prosić o wybaczenie, że niejednokrotnie w przeszłości (a nawet niedawno, jak zapewne pamiętasz) Cię osądzałam.
            >
            > Zmieniam swoja retoryke na tym forum, nie bede juz tak smiecil jak dawniej i ni
            > e bede sie tak czepial ludzi jak dawniej,

to dobrze :)

• mona.blue Re: Do muzy_lustra 20.09.10, 22:20
              mona.blue napisała:

> Tak w zasadzie to powinnam także Ciebie prosić o wybaczenie, że niejednokrotnie
              > w przeszłości (a nawet niedawno, jak zapewne pamiętasz) Cię osądzałam.

a w zasadzie przede wszystkim Ciebie ;)
              > >

• gadagad Re: Do muzy_lustra 19.09.10, 23:43
      Zejdzie sam w dół.Klos nie rób za admina purystę.
    • sabinac-0 Re: Do muzy_lustra 20.09.10, 19:39
      Mona, jedyna twoja uwaga watku Muzy bylo przypuszczenie, ze ofiara Muzy zapewne jest leworeczna i dlatego zle trzyma widelec.

Albo masz jakies urojenia winy, albo pleban kazal ci, w ramach pokuty, oprocz przepisowych zdrowasiek, urzadzac publiczne ekspijacje.
      • gadagad Re: Do muzy_lustra 20.09.10, 19:49
        Na F się odezwała, ma ochotę na to reagować - ma prawo.
      • mona.blue Re: Do muzy_lustra 20.09.10, 22:22
        sabinac-0 napisała:

> Mona, jedyna twoja uwaga watku Muzy bylo przypuszczenie, ze ofiara Muzy zapewne
        > jest leworeczna i dlatego zle trzyma widelec.

Sabina, mamy z muzą baaardzo dawne zaszłości, poza forumowe
        >
        • muza_lustra Re: Do muzy_lustra 21.09.10, 11:13
          O ty wyrodna zawsze powtarzalam, ze moglam usunac
          EOT
        • sabinac-0 Re: Do muzy_lustra 21.09.10, 12:52
          mona.blue napisała:

> Sabina, mamy z muzą baaardzo dawne zaszłości, poza forumowe
          > >
          Czy nie uwazasz, ze do wyjasniania prywatnych zaszlosci odpowiedniejszy jest priv?
          • mona.blue Re: Do muzy_lustra 21.09.10, 13:17
            sabinac-0 napisała:

> mona.blue napisała:
            >
            > > Sabina, mamy z muzą baaardzo dawne zaszłości, poza forumowe
            > > >
            > Czy nie uwazasz, ze do wyjasniania prywatnych zaszlosci odpowiedniejszy jest pr
            > iv?

Masz rację, ale nie jesteśmy w dobrych układach, jakoś mi było niezręcznie.
            • sabinac-0 Re: Do muzy_lustra 21.09.10, 14:04
              Znaczy, mamy robic za publicznosc kiczowatego talk-show gdzie skloceni krewni i znajomi wyznaja na agorze swe winy i padaja sobie ze lzami w objecia?
              No moze jeszcze glosowanie lub audiotele zrobcie.
              • manka_swojska Re: Do muzy_lustra 21.09.10, 14:52
                sabinac-0 napisała:

> Znaczy, mamy robic za publicznosc kiczowatego talk-show gdzie skloceni krewni i
                > znajomi wyznaja na agorze swe winy i padaja sobie ze lzami w objecia?
                > No moze jeszcze glosowanie lub audiotele zrobcie.

Sabina, to jest juz jednak patologia

muza_lustra napisała:

> O ty wyrodna zawsze powtarzalam, ze moglam usunac
                > EOT
    • mona.blue Re: Do muzy_lustra 20.09.10, 22:52
      klosowski333 napisał:

> P.S. ale nie otwieram osobnych watkow jej poswieconych ani nikomu innemu. Moja
      > przyjazn z Witch kwitnie, ze tak powiem, pomiedzy watkami i troche pomimo.

ja mogę zrozumieć, że taki jest regulamin forum, pewnie, żeby zapobiec atakom personalnym, ale dla mnie to trochę formalizm

btw, zastanawiałam się, czy nie umieścić tej wypowiedzi w jakimś wątku, ale bałam się, że gdzieś umknie, a jest to dla mnie ważne (jeśli nie pomyliłam osoby), a z jakich przyczyn to mniejsza z tym - mam swoje powody
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka