Dodaj do ulubionych

to milosc?

12.11.10, 12:23
jakie lubisz dziewczyny?
fajnie, ze jestes ,
szkoda, ze nie ma cie obok.
codzienne dzwonienie kilka razy dziennie, co robie.
smsy pt milego dnia.zwierzenia.
jak zrozumielibyscie takie zachowanie samotnej dziewczyny, bez znajomych, ktora mieszka na drugim koncu polski.do chlopaka
Obserwuj wątek
    • to.niemozliwe Re: to milosc? 12.11.10, 12:38
      Trafiona-zatopiona :)
      • kalllka Re: to milosc? 12.11.10, 13:02
        gora lodowa.

ps
        skoczek na f-3
    • jan_stereo Re: to milosc? 12.11.10, 14:45
      rozumienie jest takie, ze jest to w pierwszej kolejnosci 'samotna dziewczyna bez znajomych', jak sam zauwazyles, a Ty jestes jej jedynem ludzkim kontaktem, a to duza wartosc, aby sie przekonac jak wielka musialaby miec dziewczyna wiecej takich okien do wyboru, wowczas otwierajac najczescie tylko jedno znich (powiedzmy Twoje) mozna by mowic, ze cos tam sie i podkochuje...
    • mendragora Re: to milosc? 12.11.10, 15:40
      A skad wziales samotna dziewczyne na drugim koncu polski? Dlaczego akurat pisze, dzwoni wlasnie do ciebie?Skad ma twoj nr.tel? Skad pewnosc ze nie ma znajomych?Te smsy to nie wyraz milosci.To najwyzej tesknota,obawa.Spotykales sie z nia? Czy byla gotowa przybyc na drugi koniec kraju tylko po to by cie zobaczyc?Czy chciala bys ty przybywal do niej?To nie po tresci smsow i nie po tresci telefonicznych rozmow poznasz co to jest,wiec nie przedstawiaj takiego obrazu owej dziewczyny zebranym na forum.
      • zorz_ponimirski Re: to milosc? 12.11.10, 15:50
        a może powsa-owsa to ta samotna dziewczyna, mowi, że dzwoni pare razy dziennie.
        a poza tym w ogole nie znacie sie na milosci <jenzor>
        a ten maruda od "milosci w sieci" tak dobrze sie sprzedawal, no kto by pomyslal, jak kula w puste sztachety<kręcenie głową>
      • jan_stereo Re: to milosc? 12.11.10, 15:59
        Mandra, zamiast trzymac nas w napieciu lepiej bys sie wybrala z tego konca Polski do Powsiego i pokazala, ze te komorkowe kontakty to nie zaden pic na wode tylko zarliwa i pelna poswiecen milosc.
        • powsa676 Re: to milosc? 12.11.10, 16:57
          ta samotna dziewczyna to ...moja dalsza rodzina, ale jest ona adoptowana...tak ona przyjezdza ja tez tam bywam..
          • jan_stereo Re: to milosc? 12.11.10, 20:14
            To dbaj o nia Powsa!
    • yagnik Re: to milosc? 12.11.10, 20:31
      Mi się wydaje że ona chyba ma nadzieję na jakąś chemie :-)
    • crazy_witch Re: to milosc? 12.11.10, 20:49
      Ja bym pomyslala,ze bardzo zainteresowana, moze nawet zakochana. No ale jak tam z twoimi uczuciami wobec niej? Jezeli cie to nie cieszy to jej zwyczajnie o tym powiedz...Niech sie nie czai na twoje onuce...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka