Dodaj do ulubionych

Bardzo trudne pytanie

12.11.10, 22:34
Jak juz tak siedzicie przed kompem niecnie, to niech mi kto roztropny powie, dlaczego nie robicie teraz innych, bardziej zajmujacych rzeczy niz nawalanie w klawiature ? Nie ma takich ? czy tez nic do czachy nie przychodzi, a moze nie ma z kim ?

A Ty janek stereo czemu sam klepiesz przed kompem mundralo, pyta sie janek siebie samego, ano dlatego, ze dla mnie nie ma nic ciekawszego niz forum he he
Obserwuj wątek
    • to.niemozliwe Re: Bardzo trudne pytanie 12.11.10, 22:46
      Jednym okiem zerkam na forum, ale ogladam Ostry Dyzur. Lubie ten serial: )
      • yagnik Re: Bardzo trudne pytanie 12.11.10, 22:54
        Ja mam Młodego w domu więc tak czy siak wyjściowe mam tylko w weekendy, tak czy siak siedzę. Zwykle wieczorami coś tam dłubię jeszcze "pracowo", jednym uchem słucham muzyki, jednym palcem piszę na G a drugim na Forum.
      • xciekawax Re: Bardzo trudne pytanie 18.11.10, 22:33
        ja tak nie potrafie. jak wchodze na forum to zawsze cos przegapie w TV

to.niemozliwe napisał:

> Jednym okiem zerkam na forum, ale ogladam Ostry Dyzur. Lubie ten serial: )
    • lusolo1 Re: Bardzo trudne pytanie 12.11.10, 22:57
      Jest wiele innych rzeczy, jednak by choć na chwilkę przekierować swoje myśli, postukuję czasem tutaj:)
      • kalllka Re: Bardzo trudne pytanie 13.11.10, 15:36
        no bo np rownie trudnym do zrozumienia jest dlaczego gdy stukasz w klawiature janku, jednoczesnie oddychasz, albo jesz albo jak np podczas eksperymentow chemicznych
        pamietasz ;chemiku mlody by (nie) wlewaj kwas do wody badz lasu do kwasu.

ps
        onegdaj na podobnie trudne, tyle ze przeze mnie postawione pytanie o interesujacy Cie film, odpowiedziales mi bardzo zabawnie- postaralam zatem (z odniesieniem do tamtego watku)- rownie.
        :)
    • paco_lopez Re: Bardzo trudne pytanie 13.11.10, 16:05
      dla mnie są ciekawsze rzeczy, ale lubie se raz dziennie usiąsć i poklepać w klawiature. co niewolno ?
    • hatroha Re: Bardzo trudne pytanie 13.11.10, 18:11
      www.airrivals.pl/main/howto
      pograj sobie ze mna w grę. Walki 3d na symulatorach w czasie rzeczywistym.
      Ciężka trudna, dla twardzieli.
    • mona.blue Re: Bardzo trudne pytanie 14.11.10, 15:16
      Bo lubię forum i niektóre nicki :)

Poza tym często miewam różne dziwne pytania i jakoś znajdują się chętni, żeby coś wyjaśnić ;)
    • sabinac-0 Re: Bardzo trudne pytanie 14.11.10, 15:40
      Deszcz pada, stary z mlodym graja w "Mario-card" na wii a ja powinnam sie uczyc ale przez ten deszcz mi sie nie chce.
      • kalllka Re: Bardzo trudne pytanie 14.11.10, 16:29
        leje bo cisnienie skacze. a Tobie sie nie chce sabo, bo cisnienie waha czy, ze deszcz?
        • sabinac-0 Re: Bardzo trudne pytanie 14.11.10, 16:47
          kalllka napisała:

> Tobie sie nie chce sabo, bo cisnienie waha czy, z
          > e deszcz?

Pewnie bo caloksztalt.
          Ale juz zrobilam pare stroniczek i zaraz zrobie jeszcze troche.
    • arahia1 Re: Bardzo trudne pytanie 18.11.10, 20:51
      bo to zajęcie interaktywne stanowiące protezę bezpośrednich kontaktów z żywym człowiekiem tak nam wszakże potrzebnych, tylko w wydaniu lajt, bo kompa można wyłączyć a żywych ludzi w życiu nie zawsze
    • mona.blue Re: Bardzo trudne pytanie 18.11.10, 22:23
      Bo to przyjemny relaks, tak zajrzeć tu czasem i oderwać się od rutyny dnia codziennego :)

Często ktoś napisze coś ciekawego, co daje do myślenia :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka