Gość: T. IP: 159.151.51.* 14.08.01, 10:45 Czy to normalne, że po 11 latach małżeństwa wciąż kocham swoją żonę tak samo jak na początku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Z Re: Czy to normalne? IP: 192.168.0.* / 213.77.42.* 14.08.01, 10:47 Nie - musisz się leczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: pokręcone czasy IP: *.3miasto.net 14.08.01, 10:59 Zaraz - co się wtedy mówi, nie pamiętam całosci ( sama nie mówiłam ), ale koniec chyba jest :........... aż do smierci. Więc 11 lat i więcej i duzo, dużo więcej to pownno być zupełnie normalne. To tylko w obecnych czasach wszystko się pokręciło i stąd pewnie Twoje pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyho Re: pokręcone czasy IP: *.*.*.* 14.08.01, 11:12 BRAWO!!! Oczywiscie, ze to normalne, jak najbardziej, w tym roku bedziecie lub moze obchodziliscie juz swoja STALOWĄ rocznice, gratulacje, pozdrawiam DO ULI: dobrze to nazwalas - pokrecone czasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwa Re: Czy to normalne? IP: *.kozienice.sdi.tpnet.pl 14.08.01, 12:28 Gość portalu: Z napisał(a): > Nie - musisz się leczyć. Masz rację, Z, byc może konieczny będzie nawet dłuższy pobyt w oddziale zamkniętym, oczywiście bez możliwości odwiedzania przez żonę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyho Re: Czy to normalne? IP: *.*.*.* 14.08.01, 12:50 Malwa ale T. móglby tego nie przezyc, rozstanie z kochajaca żoną, to nie dla niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwa Re: Czy to normalne? IP: *.kozienice.sdi.tpnet.pl 14.08.01, 13:50 Gość portalu: krzyho napisał(a): > Malwa ale T. móglby tego nie przezyc, > rozstanie z kochajaca żoną, to nie dla niego Rzeczywiście, jeśli T jest słabowity to potrzebna ostrożniejsza terapia Masz może jakiś lepszy pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyho Re: Czy to normalne? IP: *.*.*.* 14.08.01, 13:59 moze pozwolmy zeby zona byla tam z nim, co Ty na to??? tylko wtedy moze przezyc ta terapie, pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Czy to normalne? IP: *.ipartners.pl 14.08.01, 13:07 Podobno są nawet tacy, którzy kochają bardziej niż na początku. Ale czy ktoś takich widział? Niech się wypowiedzą Panie. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoe Re: Czy to normalne? IP: 10.10.137.* 14.08.01, 16:06 miłośc nigdy nie jest taka sama, zmienia sie, rozwija lub zwija, ewoluje , więc niemozliwe ze on ja kocha tak samo, moze kochac bardziej lub mniej ale nie tak samo jak kiedys - bo nie sadze ze oni stoja w miejscu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: Czy to normalne? IP: 192.168.0.* / 213.77.42.* 14.08.01, 16:19 Ja uważam że oni zbyt często stosują terapię wstrząsową. Mieszkają we dwoje, codziennie razem jedzą rano i wieczorem, ona robi część rzeczy w domu i on robi część rzeczy w domu, razem jeżdżą na zakupy, razem jeżdżą na wakacje itd... Czy to jest zdrowe? Nie nasze społeczeństwo nie jest przygotowane na taki obraz rodziny. To naprawdę trzeba leczyć...! PS. Gratuluję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motek Re: Czy to normalne? IP: 139.57.133.* 14.08.01, 16:22 To absolutnie chore. Co gorsza, mam dokladnie to samo. Pozdrawiam, -m- PS. Troche mi lepiej teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna26 Re: Czy to normalne? IP: *.dialinx.net 15.08.01, 04:53 Mam nadzieje, ze moj swiezo upieczony malzonek za 11 lat bedzie tak samo chory i nienormalny jak pan T. To cudownie, ze sie kochacie jak wariaci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: JAK NAJBARDZIEJ NORMALNE !!! IP: *.pl 24.08.01, 20:28 Ja też kocham mojego meża tak samo, a chyba jeszze bardziej niż przed slubem. jest super facetem, ma wspaniałe poczucie humoru, nadal smieję się z jego dowcipów, uwielbiam z nim rozmawiać, tak wspaniale pachnie, jeszcze lepiej gotuje, kocha mnie, a co najwazniejsze, sex z nim to rewelacja, przeżycie cudowne za kazdym razem! Odpowiedz Link Zgłoś