Dodaj do ulubionych

Piękne jest to Forum....

02.01.11, 12:23
...A jacy wspaniali ludzie tu piszą.
Yagnik- która używa programów szpiegowskich, aby wyszpiegować detale z twojego konta w gazecie. W tym jakimi nickami się posługujesz. Bo według jej pojęcia wolnosci słowa, tobie przysługuje jeden nick, a jej samej 1000. Szpiegowanie jakichkolwiek danych innych osób jest przestępstwem i moze ulec karze, o ile sprawą zajmie się prokuratura.

sabinac-0, która jakby co jest psychiatrą. Co trudno jest sprawdzić. Bo niby jak masz to sprawdzić przez Internet, gdzie wszyscy piszą inkognito. A sprawdzić powinieneś, bo poziomem wiedzy jaki dysponuje owa kobieta, to niedorasta nawet podstawom 'wiedzy o człowieku', w szkole podstawowej.Za podawanie publiczne fałszywych danych o sobie i wprowadzanie osób w błąd, też jest pragraf i przysługuje kara.

to.niemozliwe- który wysila się na względną neutralność i chciałby popisać klasą i kurtuazją, a tak naprawdę jest bezuczuciowym, zimnym sadystą. Któremu nie żal wyrzucić na mrózy psy, a które to wyją i drapią we drzwi z powodu cierpienia jakie to straszne zimno powoduje. Gdzieś pisze że psy są hartowane. Bullshit! Przyjedz tutaj, a zobaczysz jak wygladaja i ....jak zachowuje sie rasa psów wychodowana do pilnowana stad owiec na halach w Lapland. I jak te psy są hartowane i co jedzą.
Powinna sie tobą zająć policja i wlepić karę oraz odebrać te nieszczęsne zwierzęta od takich ludzi jak ty.

voxave, czy jak jej tam. jak trzeba przegiąć pałeczkę w dyskusji, to nawet zgwałcona w dzieciństwie, wiec ona wie co jest grane.

Oto szczyt tutejszej góry lodowej.Jak w ksiazkach Agaty Christie. Wszystko pięknie wygląda na gładkiej powerzchni, a pod spodem, smród, brud, i zgnilizna moralna!

Bywajcie!
Obserwuj wątek
    • yag-nik Re: Piękne jest to Forum.... 02.01.11, 14:15
      Witch chill out
      Posłuchaj sobie muzyczki nastrojowej leniwo-niedzielnej
      www.youtube.com/watch?v=IPfDjZAct-0
      • 12topaz Re: Piękne jest to Forum.... 03.01.11, 01:03
        Twoja sprawe o szpiegowanie podalam dalej. Poza tym chcialaby cie ostrzec, ze jezeli bedziesz probowac wrzucac ludziom trojany i wirusy oraz zagladac w poczte to wkrotce doigrasz sie powaznych problemow, z prawdziwymi hakersami, a z nimi nie ma zartow.
        Poza tym ustalilam twoje IP. A reszte znajde wkrotce na twoj temat.
        • yag-nik Re: Piękne jest to Forum.... 03.01.11, 09:43
          O cholerka, pójdę siedzieć jak nic, nie wiem za co ale pójdę :-))
          Wszyscy tu pójdą, a gdyby był Kłosowski to poszedłby razem z nami.
          Za co? Właśnie nie wiem ale coś by się znalazło! :-)

Aha Witch, musisz się nieco dokształcić z wiedzy o Trojanach,
          nie da się ich ot tak wrzucać "via nick" w pocztę też się nie da
          ot tak zajrzeć :-)
          • dzanky Re: Piękne jest to Forum.... 03.01.11, 10:08
            Yag-nik, Ty zamiast sie wymadrzac to sie wreszcie boj!;) Nawet jak wydaje Ci sie to nielogiczne udawaj ze tego nie dostrzegasz i nie smiej mowic tego na glos;)
            No, jakby byl Klosowski to jak nic poszedlby siedziec z nami. Ale on okazal sie konsekwentny i jak powiedzial, ze odchodzi to odszedl naprawde...
    • to.niemozliwe Re: Piękne jest to Forum.... 02.01.11, 14:45
      A jak juz wszyscy bedziemy siedziec w kiciu za te malwersacje, oszustwa i dreczenie zwierzat, to chociaz paczke na swieta przyslij.... Choc na wiecej niz puszka psiej karmy, to od Ciebie nie licze! :-D
      • dzanky Re: Piękne jest to Forum.... 02.01.11, 14:51
        Tobie to pewnie odpowie "to niemozliwe";) Z takim nickiem paczki nie dostaniesz;)
      • dzanky Re: Piękne jest to Forum.... 02.01.11, 15:03
        Wy to sumienia normalnie nie macie, biedna sfrustrowana po sylwestrze with tak gnebicie;) W swej rozpaczy gotowa odejsc jeszcze z forum i zostawic nas sieroty same sobie, bez jej "blyskotliwych" postow. Kiedys juz przeciez odchodzila i sie zegnala, wiec nie myslcie sobie, ze nie stac jej na takie czyny;) Opamietajcie sie, zanim znow zacznie sie zegnac i wracac;)
        • voxave Re: Piękne jest to Forum.... 02.01.11, 16:01
          Crazy kochana dziewczyno nie odchodz---nikt na forum takiej przyjemności mi nie uczynił jak ty---zostałam nareszcie zauważona--w myśl zasady nie jest ważne jak o tobie mówią,ważne że mówią--jestem w gronie znamienitych postaci---dzisiaj mój dzień--zaraz ide sie napić---a tak między nami gwiazdorami co tobie sie stało,może będe mogła ci udzielić pomocy hę
        • yag-nik Re: Piękne jest to Forum.... 03.01.11, 00:11
          Ależ Dzanky nikt Witch nie gnębił!
          Nie wiem powinnam ją przeprosić za to że rozmawia sama ze sobą?
          Jak myślisz? :-)
          Tak naprawdę mi to rybka (wirtualne monologi jednej osoby) ja się nie zgadzam na wyzywanie, ot co!
          • dzanky Re: Piękne jest to Forum.... 03.01.11, 09:37
            Mysle, ze powinnismy przeprosic witch czyli topaz, za to ze w ogole zyjemy;)
            • yag-nik Re: Piękne jest to Forum.... 03.01.11, 09:45
              oraz za to że mamy inne zdanie!
              Uważam że bezwzględnie!
              I natychmiast w ogóle, widzisz Ty jesteś taka mądra bo do kicia
              nie idziesz a niektórzy z nas idą, ja już się spakowałam!
              • dzanky Re: Piękne jest to Forum.... 03.01.11, 09:54
                Co do innego zdania to mysle ze przeprosiny tu juz nie pomoga. To zbyt powazne wykroczenie. Czuje, ze wyladujemy razem w kiciu. Ide sie tez pakowac;)
        • 12topaz Re: Piękne jest to Forum.... 03.01.11, 01:05
          Biedna i bardzo sfrustrowana jestes tylko ty i nikt wiecej.
      • 12topaz Re: Piękne jest to Forum.... 03.01.11, 01:09
        Za znecanie sie nad psami napewno nie trafisz w swoim kraju do kicia. Ale ja opowiedzialam moim znajomym jaki stosunek nieludzki maja ludzie w Polsce do zwierzat i byli przerazeni. Nikt tutaj nie trzyma zwierzat na mrozie ani w budach. Uznali ze Polacy sa bardzo prymitywni.
        Racz to zauwazyc, ze istnieje tez cos takiego, jak rozwoj i postep emocjonalny, wsrod ludzi.Nie tylko techniczny.
        • michelle5 Re: Piękne jest to Forum.... 05.01.11, 21:21
          12topaz napisała:

> Za znecanie sie nad psami napewno nie trafisz w swoim kraju do kicia. Ale ja op
          > owiedzialam moim znajomym jaki stosunek nieludzki maja ludzie w Polsce do zwier
          > zat i byli przerazeni. Nikt tutaj nie trzyma zwierzat na mrozie ani w budach. U
          > znali ze Polacy sa bardzo prymitywni.
          >
          Szok!
          Powiedzieli Ci w twarz, wiedzac ze jestes Polka, ze uwazaja, ze Polacy sa bardzo prymitywni?
          Czy aby na pewno mieli na mysli tylko to co naopowiadalas im o kraju z ktorego pochodzisz?
          A moze to, ze to zrobilas, stalo sie dla nich niezbitym dowodem na to, ze faktycznie niektorzy Polacy sa bardzo prymitywni?
          >
          > Racz to zauwazyc, ze istnieje tez cos takiego, jak rozwoj i postep emocjonalny,
          > wsrod ludzi.Nie tylko techniczny.
          >
          Oj, chyba u Ciebie ten postep emocjonalny poszedl w niedobrym kierunku.
    • voxave Re: Piękne jest to Forum.... 02.01.11, 16:07
      crazy tak mnie rozśmieszyłaś,że tarzałam sie po dywanie ze śmiechu---maz myślał,że oszalałam--słodka z ciebie dziewczyna a tak na marginesie nie pamietam aby mnie ktos zgwałcił ale cóż poradzić na sklerozę--proponuje ci przyjażń
      • 12topaz Re: Piękne jest to Forum.... 03.01.11, 00:59
        voxave napisała:

> crazy tak mnie rozśmieszyłaś,że tarzałam sie po dywanie ze śmiechu---maz myślał
        > ,że oszalałam--słodka z ciebie dziewczyna a tak na marginesie nie pamietam aby
        > mnie ktos zgwałcił ale cóż poradzić na sklerozę--proponuje ci przyjażń

To tobie pozazdroscic "wrazliwosci". Skoro potrzebujesz az takich bodzcow aby zablysnac na tle innych oraz dowartosciowac sie cudzym kosztem.Czesto ofiara staje sie katem. Ktos cie tego cynizmu nauczyl skoro teraz sie odgrywasz.
        Ja dziekuje ci za propozycje przyjazni. Mam duzo przyjaciol w realu, ktorzy maja zarowno klase i styl i raczej to oni czekaja az im wystawie reke na przyjazn. Ty sobie raczej dosc dlugo poczekasz.:=)
        • hipnozaur Re: Piękne jest to Forum.... 03.01.11, 02:36
          Dobranooc with.
          www.youtube.com/watch?v=A325XbT_bpA&feature=related
          Akurat oglądam Dziecko Rosemary. Diabelsko się czuję.
        • voxave Re: Piękne jest to Forum.... 03.01.11, 04:19
          12topaz czy ty jestes duchem autorki postu----nic o mnie nie wiesz,ani o mojej wrażliwości---psy sie maja dobrze i nie wtracaj sie w cos o czym nie masz pojęcia --nie wiem w jakim kraju rezydujesz i dlaczego wydaje ci sie że jestes lepsza i wrażliwsza ni inni---pycha rozwala twoja głowke myśląca inaczej--moralizujesz i pouczasz ,jestes nauczycielką----ktoś wyciąga do ciebie rekę na zgode a ty odrzucasz---a na mój kraj nie pyskuj bo ludzi tu żyjacy wiele przeszli poczytaj troche historii----nie chcesz przyjazni nie bede płakać z tego powodu--myślałam, że sie dobrze bawisz a ty tak na serio jak małe dziecko---powodzenia
        • yag-nik 12topaz = witch n/t 03.01.11, 09:34
          • dzanky Re: 12topaz = witch n/t 03.01.11, 09:44
            pewnie sie stesknila za nami i dlatego wrocila jako topaz. Czyz to nie piekne?;)
      • leda16 Re: Piękne jest to Forum.... 04.01.11, 20:42
        oxave napisała:

> crazy tak mnie rozśmieszyłaś,że tarzałam sie po dywanie ze śmiechu---maz myślał
        > ,że oszalałam--słodka z ciebie dziewczyna a tak na marginesie nie pamietam aby
        > mnie ktos zgwałcił ale cóż poradzić na sklerozę--proponuje ci przyjażń

Czyżby? Wobec tego, cóż miała znaczyć Twoja poniższa wypowiedź z wątku o pedofilii" "komu ty kasiulek wymierzasz te ciosy napisz zawsze kto ci nie pasi------bo jesteś pod moja wypowiedzią i nie wiem kogo zaatgakowałaś----jestem z toba bo akurat znam ten problem z własnego życia ale nie bede na forum dostarczac sensacji"?
        • to.niemozliwe Re: Piękne jest to Forum.... 04.01.11, 20:56
          Moze oznaczac, ze zna kogos, kto byl ofiara osobiscie.
          Leda, czujnik czujnosci o dwie dzialki w dol....;-)
          • leda16 Re: Piękne jest to Forum.... 04.01.11, 23:14
            to.niemozliwe napisał:

> Moze oznaczac, ze zna kogos, kto byl ofiara osobiscie.
            > Leda, czujnik czujnosci o dwie dzialki w dol....;-)

Może, ale skoro to taka straszna trauma, dlaczego traktuje ją raz w kategoriach "sensacji" a raz "tarza się za śmiechu"? Wychodzi infantylizm, jak by nie patrzeć>
            • voxave Re: Piękne jest to Forum.... 05.01.11, 02:40
              tarzam sie ze śmiechu nad mizeria wypowiedzi niektórych koleżanek na forum,temat krzywdy dziecka nie jest do śmiechu
        • voxave Re: Piękne jest to Forum.... 05.01.11, 02:37
          czytaj tekst rozumnie,nie napisałam ze mnie zgwałcono ale znam temat z własnego życiaa--a w moim życiu mieszcza sie zdarzenia bliskich osób
    • hipnozaur Bardzo piękne jest to Forum.... 02.01.11, 17:13
      Nie wiem jak można tak trzaskać drzwiami. Czasem sam tutaj nie zaglądam, a czasem bardziej, ale żeby tak z liścia? I odejść?

Wyluzuj. Daję ci piosnkę na dobre podrygi noworoczne.
      www.youtube.com/watch?v=62Y_OArMGOk
      • dzanky Re: Bardzo piękne jest to Forum.... 02.01.11, 17:47
        to ja dorzuce tez cos szalonego:) Oby Nowy Rok byl dla nas wszystkich pomyslny i uplynal w dobrym nastroju:)
        www.youtube.com/watch?v=fUAD5QSeZ-E&feature=related
        • voxave Re: Bardzo piękne jest to Forum.... 03.01.11, 05:06
          12topaz----w wątku=jak odkryc ludzi bordeline---podejmujesz taki temat====cytuję: nosić urazy miesiącami czy latami może tylko prawdziwy psychol--koniec cytatu i co ty na to moralizatorko i nauczycielko
    • 12opal Re: Piękne jest to Forum.... 03.01.11, 12:27
      A ile wscieklych zawisnych bab tu pisze! Az tak bardzo zazdrosc was zzera i stad wasza te gesie reakcje?
    • paco_lopez Re: Piękne jest to Forum.... 03.01.11, 12:46
      a ty masz kilka loginów i obsesję. czyli pasujesz.
      • kalllka Re: Piękne jest to Forum.... 03.01.11, 12:49
        no to jak,
        mam sie wstydzic ze tu pisze czy, ze wicka mnie nie wymienila?
        • voxave Re: Piękne jest to Forum.... 03.01.11, 13:06
          jest rozwścieczona ,grozi niektórym ludziom --jest taka samotna w tej swojej złotej klatce--choć przytulę cie bo strasznie jesteś nieszczęśliwa,córeczko
      • 12opal [...] 03.01.11, 13:03
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • adriana_ada Re: Piękne jest to Forum.... 04.01.11, 11:38
      crazy_witch napisała:

> ...A jacy wspaniali ludzie tu piszą.
      > Yagnik- która używa programów szpiegowskich, aby wyszpiegować detale z twojego
      > konta w gazecie. W tym jakimi nickami się posługujesz. Bo według jej pojęcia wo
      > lnosci słowa, tobie przysługuje jeden nick, a jej samej 1000. Szpiegowanie jaki
      > chkolwiek danych innych osób jest przestępstwem i moze ulec karze, o ile sprawą
      > zajmie się prokuratura.
      >
      Uzywa nie tylko programow do szpiegowania kont, ale takze wlamuje sie do telefonow, dzwoni podajac sie za inne osoby, podszywa sie pod innych. Tu zaprocentowala odrzucona royal milosci ... hehe

> sabinac-0, która jakby co jest psychiatrą. Co trudno jest sprawdzić. Bo niby ja
      > k masz to sprawdzić przez Internet, gdzie wszyscy piszą inkognito. A sprawdzić
      > powinieneś, bo poziomem wiedzy jaki dysponuje owa kobieta, to niedorasta nawet
      > podstawom 'wiedzy o człowieku', w szkole podstawowej.Za podawanie publiczne fa
      > łszywych danych o sobie i wprowadzanie osób w błąd, też jest pragraf i przysług
      > uje kara.

Zgadzam sie, jednak osoby chore nie podchodza pod paragraf, lecz wymagaja specjalistycznej pomocy. Tu na przyklad yagnik moze byc krolowa, Sabina psychiatra, czy chinska cesarzowa, niewazne. Ludzie zaburzeni stworzyli wlasny swiat wirtualny, gdzie lecza swoje kompleksy podajac sie za kogos, kim nie sa, a kim chcieliby byc.

> to.niemozliwe- i psy

Ubrac go w syberyjska kurtke z czapka, podac troche suchej karmy i wyslac go na dwor, cieplo przeciez buda ze sloma stoi. Jak sie pic zachce, to zawsze moze sniegu polizac.

> voxave, czy jak jej tam. jak trzeba przegiąć pałeczkę w dyskusji, to nawet zgwa
      > łcona w dzieciństwie, wiec ona wie co jest grane.
      >

Tu jest kwestia osobowosci wielorakiej, jaki problem, tam ona zna go z autopsji.
      • yag-nik Re: Piękne jest to Forum.... 04.01.11, 12:10
        > Uzywa nie tylko programow do szpiegowania kont, ale takze wlamuje sie do telefo
        > now, dzwoni podajac sie za inne osoby, podszywa sie pod innych. Tu zaprocentowa
        > la odrzucona royal milosci ... hehe

Czekaj no, nie wszystkie przestępstwa wymieniłaś, dorzuć jakieś kradzieże, przywłaszczenie mienia czy coś w tym guście. Może dewastacje mienia państwowego? Sikanie na pomniki będzie ciekawiej ;-)
        Royal Canin? Znam, kupuję swojemu debilnemu sierściuchowi :-)
      • north_witch Hej adriana...:=) 04.01.11, 14:56
        fajnie ze napisalas. Bo juz myslalam ze ludzi normalnych na tym forum nie ma. Tylko same zawistne kaszaloty smigaja. Mialam tu juz nie pisac, bo uwazam ze bez sensu jest pisanie na forum, gdzie byle jaka bzdziagwa bedzie ci zagladac w twoje dane prywatne. Forum bez tzw. security nie jest dla mnie odpowiednie.
        Najgorsze jest to ze sa tacy, ktorzy nie hamuja sie nie tylko przed zagladnakiem w twoje dane personalne ale tez i podrzucaja zakazone linki, ktore moga opitolic ludziom zarowno konta bankowe. Czego zapewne nikt sobie nie zyczy.

• yag-nik Re: Hej adriana...:=) 04.01.11, 15:13
          north_witch napisała:

> fajnie ze napisalas. Bo juz myslalam ze ludzi normalnych na tym forum nie ma. T
          > ylko same zawistne kaszaloty smigaja. Mialam tu juz nie pisac, bo uwazam ze bez
          > sensu jest pisanie na forum, gdzie byle jaka bzdziagwa bedzie ci zagladac w tw
          > oje dane prywatne. Forum bez tzw. security nie jest dla mnie odpowiednie.
          > Najgorsze jest to ze sa tacy, ktorzy nie hamuja sie nie tylko przed zagladnaki
          > em w twoje dane personalne ale tez i podrzucaja zakazone linki, ktore moga opit
          > olic ludziom zarowno konta bankowe. Czego zapewne nikt sobie nie zyczy.

Napiszę tylko tyle, śmieszna z Ciebie osoba.
          Jeśli masz jakiekolwiek zarzuty zgłoś sprawę na policję :-)
          Zachęcam!
      • voxave Re: Piękne jest to Forum.... 04.01.11, 15:13
        adriano nie kazdy jest jednokomórkowcem
    • leda16 Re: Piękne jest to Forum.... 04.01.11, 21:30
      crazy_witch napisała:
      > sabinac-0, która jakby co jest psychiatrą. Co trudno jest sprawdzić. Bo niby ja
      > k masz to sprawdzić przez Internet, gdzie wszyscy piszą inkognito. A sprawdzić
      > powinieneś, bo poziomem wiedzy jaki dysponuje owa kobieta, to niedorasta nawet
      > podstawom 'wiedzy o człowieku', w szkole podstawowej.Za podawanie publiczne fa
      > łszywych danych o sobie i wprowadzanie osób w błąd, też jest pragraf i przysług
      > uje kara.

Nie w Polsce crazy-witch. "sabinac-0" występuje tutaj jako nick i może podawać się nawet za primadonnę w balecie. Co innego w realu, gdyby chciała ubrać biały kitel, usiąść w pokoju na stołku i jako psychiatra przyjmować pacjentów :). A sprawdzić to bardzo łatwo, wystarczy znać się trochę na psychiatrii i oczywiście na psychologii, bo właśnie w sensie psychologicznym sabina-0 jako psychiatra jest niewiarygodna - skrajnie niezrównoważona emocjonalnie, neurotyczna, w sytuacji przeciążenia stresowego histeryzuje, bez szacunku dla cudzych odczuć rozdaje bolesne kopniaki osobom najbliższym, nawet na moment nie troszcząc się o ich stan emocjonalny, ba, uważa, iż ma do tego święte prawo (vide wątek o uderzeniu żony), pozbawiona wyobraźni (wątek o kochance, która pomagała żonatemu mężczyźnie w rozbiciu jego rodziny) w swoich ocenach jest powierzchowna intelektualnie, schematyczna, naiwna i usztywniona. Już same te cechy wykluczają możliwość wykonywania zawodu psychiatry. Brednie które swego czasu wypisywała twierdząc, iż jako psychiatra sądowy "bada" jednym ciągiem oskarżonego i ...poszkodowanego, potwierdzają tą teorię. Mimo ciekawości ,nie udało mi się dowiedzieć co Ona tam tak zawzięcie "bada" u tych ofiar, ani w jakim kraju ;). Ponadto nie ma zielonego pojęcia o warsztacie metodologicznym psychologa- biegłego sądowego, z którym jako rzekomo - psychiatra sądowy - musi ściśle współpracować. Wiedzę zaś na którą się powołuje, może przyswoić sobie każda protokolantka już po roku pracy w sądzie karnym. Oferowanie swojej pomocy, wsparcia, jakimś osobowościowo zaburzonym nickom, też definitywnie wyklucza Jej profesjonalizm.

> voxave, czy jak jej tam. jak trzeba przegiąć pałeczkę w dyskusji, to nawet zgwa

I postrzega problem w kategoriach czysto emocjonalnych, jak infantylna małolata. "Tarzanie się ze śmiechu po dywanie", też nie świadczy o dojrzałych reakcjach ;).
      >
      >
      > Oto szczyt tutejszej góry lodowej.Jak w ksiazkach Agaty Christie. Wszystko pięk
      > nie wygląda na gładkiej powerzchni, a pod spodem, smród, brud, i zgnilizna mora
      > lna!

Eee, no bez przesady. Właśnie dlatego to takie śmieszne forum, z przewagą infantylnych, płaskich umysłowo nicków, roszczeniowo domagających się "pomocy" :).
      • loobie_witch Tak... 04.01.11, 21:59
        ....A w bardzo psychiatrycznym watku o pedofilii jakos tak sabinac_0 nie widac. A przeciez tam mialby kazdy psychiatra najwiecej do powiedzenia i dorzucenia czegos ciekawego, bo z tym styka sie na codzien.
        I to jest najbardziej odslaniajace prawde o profesjonalizmie sabinac, ktorym to dla zatkania geby rozmowcy ona argumentuje.

• leda16 Re: Tak... 04.01.11, 23:26
          loobie_witch napisała:

> ....A w bardzo psychiatrycznym watku o pedofilii jakos tak sabinac_0 nie widac
          > . A przeciez tam mialby kazdy psychiatra najwiecej do powiedzenia i dorzucenia
          > czegos ciekawego, bo z tym styka sie na codzien.

W praktyce psychiatrycznej przypadki pedofilii prawdziwej należą do rzadkości. Ale temat rzeczywiście ciekawy, choćby w aspekcie "zdrowienia" po traumie, gdzie kontakt z psychiatrą o orientacji humanistycznej jest niezbędny. Co dziwniejsze, w Polsce nie ma żadnych badań longitudinalnych poźniejszego życia choćby seksualnego ofiar tego przestępstwa, natomiast wrzask medialny odnośnie wyobrażeniowych skutków molestowania jest straszliwy ;). Z mojej skromnej znajomości losów paru osób konfabulujących w prokuraturze o molestowaniu wynika, że są one wszystkie osobowościowo zaburzone, typ bierno-agresywny, niedojrzały psychicznie.
          • voxave Re: Tak... 05.01.11, 02:51
            gdyby ktoś cię gwałcił latami to zaburzenia osobowości masz jak w banku----odnosze wrażenie że kogoś ci bliskiego oskarzono o ten czyn bo tak bronisz łobuzów żarliwie,albo pracujesz w `sądzie i wzruszaja cie męskie krokodylowe Lzy
            • loobie_witch Re: Tak... 05.01.11, 13:29
              voxave napisała:

> gdyby ktoś cię gwałcił latami to zaburzenia osobowości masz jak w banku----odn
              > osze wrażenie że kogoś ci bliskiego oskarzono o ten czyn bo tak bronisz łobuzów
              > żarliwie,albo pracujesz w `sądzie i wzruszaja cie męskie krokodylowe Lzy
              A gdziez leda16 bronila pedofila? Co ty tez masz tu urojenia. Ona jedynie skrytkowala fantazje takiej samej jak ty, ktora dla wygrania dyskusji i zatkania ust dyskutantom wymysla i fantazjuje jakoby ojciec ja gwalcil. A ty ze dane bylo ci poznac z autopsji. To jest rodzaj argumentacji polmozgowca. Wyciagnac duza armatke i strzelac chocby ...klamstwami.
              • adriana_ada Re: Tak... 05.01.11, 14:36
                loobie_witch napisała:

> A gdziez leda16 bronila pedofila? Co ty tez masz tu urojenia. Ona jedynie skryt
                > kowala fantazje takiej samej jak ty, ktora dla wygrania dyskusji i zatkania us
                > t dyskutantom wymysla i fantazjuje jakoby ojciec ja gwalcil. A ty ze dane bylo
                > ci poznac z autopsji. To jest rodzaj argumentacji polmozgowca. Wyciagnac duza a
                > rmatke i strzelac chocby ...klamstwami.

Witch, a jaki sens ma rozmowa z chora psychicznie, ktora do 18 roku zycia byla to ani chlop, ani baba (miss dubbel). Takie przypadki nie moga byc przeciez normalne, wada genetyczna.
                Dzis natomiast uroilo sie durnocie, ze jest marzeniem wszystkich facetow. Nie ma co wymagac logiki, czy normalnosci.
      • voxave Re: Piękne jest to Forum.... 05.01.11, 02:45
        wygląda na to iz nie znasz osobiście żadnego psychiatry---większośc z nich z racji wykonywanego zawodu ma kłopoty psychiczne--projekcja
    • lifeisaparadox Re: Piękne jest to Forum.... 04.01.11, 22:35
      Hmmm, ktoś kto pisze czego nie chce i nie cierpi, mówi w zasadzie to czego by chciał :)

crazy_witch napisała:

> Yagnik- która używa programów szpiegowskich, aby wyszpiegować detale z twojego
      > konta w gazecie. W tym jakimi nickami się posługujesz. Bo według jej pojęcia wo
      > lnosci słowa, tobie przysługuje jeden nick, a jej samej 1000. Szpiegowanie jaki
      > chkolwiek danych innych osób jest przestępstwem i moze ulec karze, o ile sprawą

Chciała byś zachować swoją prywatność i własną autonomię, mieć swoje zdanie, szacunek i nie być manipulowaną.
      Do tego trzeba dużo siły i tyle samo wyrozumiałości, szacunku, oraz zdecydowania aby to osiągnąć.

> uje kara.

Czujesz wielką potrzebę ujawnienia swojego dobrego wnętrza ale widząc ludzkie niedoskonałości obawiasz się że zagrozi Ci to jak ktoś popełnia błędy.
      Wszyscy je popełniamy i naprawiamy jeden drugiego, na tym polega społeczność w pozytywnym świetle do której to idei zmierzamy.

> to.niemozliwe- który wysila się na względną neutralność i chciałby popisać klas
      > ą i kurtuazją, a tak naprawdę jest bezuczuciowym, zimnym sadystą. Któremu nie
      > żal wyrzucić na mrózy psy, a które to wyją i drapią we drzwi z powodu cierpieni
      > a jakie to straszne zimno powoduje. Gdzieś pisze że psy są hartowane. Bullshit
      > ! Przyjedz tutaj, a zobaczysz jak wygladaja i ....jak zachowuje sie rasa psów
      > wychodowana do pilnowana stad owiec na halach w Lapland. I jak te psy są harto
      > wane i co jedzą.

Widzisz cierpienie zwierząt i bardzo chciała byś aby ludzie traktowali je z należytym uczuciem i poszanowaniem bo cierpią tak jak i my.
      Czułaś ból tych psów, gdy widziałaś jak są źle traktowane i było Ci smutno. Czułaś dużą złość.

> Powinna sie tobą zająć policja i wlepić karę oraz odebrać te nieszczęsne zwi
      > erzęta od takich ludzi jak ty.

Zawsze chciałaś żeby ktoś silniejszy przyszedł i zrobił to co właściwe.
      Ty wiesz co jest właściwe gdy używasz do tego serca.

Jak się jest ofiarą przemocy, to człowiek wycofuje się w siebie i bacznie obserwuje świat ze swojego środka. Jednak nie widzi zbyt wiele, patrzy jak przez dziurkę od klucza czekając aż będzie właściwy moment żeby się otworzyć.

> Oto szczyt tutejszej góry lodowej.Jak w ksiazkach Agaty Christie. Wszystko pięk
      > nie wygląda na gładkiej powerzchni, a pod spodem, smród, brud, i zgnilizna mora
      > lna!

Ile dobrego wrzucisz w ten świat, tyle będzie lepiej.
      • leda16 Re: Piękne jest to Forum.... 04.01.11, 23:36
        lifeisaparadox napisał:

> Czujesz wielką potrzebę ujawnienia swojego dobrego wnętrza ale widząc ludzkie n
        > iedoskonałości obawiasz się że zagrozi Ci to jak ktoś popełnia błędy.

To nie są błędy, to jest żenada :(.

> Zawsze chciałaś żeby ktoś silniejszy przyszedł i zrobił to co właściwe.

A cóż Ona ma zrobić, przyjechać ze Szwecji i skuć jakiemuś facetowi mordę ? :))).

> Ty wiesz co jest właściwe gdy używasz do tego serca.

Nooo, wydaje mi się, że żadna istota myśląca nie uzywa pompy ssąco- tłoczącej do odróżniania dobra od zła :))).

> Ile dobrego wrzucisz w ten świat, tyle będzie lepiej.

Witch wsadziła kij w gniazdo szerszeni. I rzeczywiscie - może nie jest lepiej, ale na pewno weselej przy monitorze.
      • loobie_witch Re: Piękne jest to Forum.... 05.01.11, 00:28
        Hmmm, ktoś kto pisze czego nie chce i nie cierpi, mówi w zasadzie to czego by chciał

Acha?:=) A to skad ci przyszlo do glowy. Takie dosc specyficzne stwierdzenie moze bedzie z grubej rury, ale np. omawiany temat pedofilli. Dziecko sie wzbrania i pedofill ma takie tlumacznie, ze sie wzbrania ...bo to lubi, bo tego chce.
        Gwalciciele tez sie tak tlumacza, ze ofiara wlasciwe ich do tego zachecala, ona tego chciala. A oni sa niewinni.

Tak tez mowia czesto ludzie, ktorzy latwo kazdy swoj czyn, missbruk, sa w stanie wytlumaczyc i zyja w zaprzeczeniu jak alkoholicy.

Nikt mi nie bedzie zarzucal braku czloiweczenstwa. Na podstawie kilku wpisow, ktore wytlumaczyl na swoj koslawy sposob. Przyrownac brak humanitaryzmu do sytacji gdzie trzyma sie zwierzeta na mrozie, gdzie one wyje z tego zimna i cierpia. Tu jakby sasiad uslyszal i zobaczyl takie traktowanie, to by powiadmil od razu odpowiednie wladze. I za to jest paragraf, a kara za zaniebania i nieludzkie taraktowanie zwierzat, do dwoch lat siedzenia.

Nieludzkie i pozbawione czlowieczenstwa jest bezczelne zagladanie innym w jego dane personalne i przeszukiwanie nickow! BEZ informacji, ani zgody danej osoby a pozniej...upublicznianie ich! Jest to zarowno brudne jak i infantylne.....Sorry ale to jest brak CZLOWIECZENSTWA. Do tego proxy tej osoby wraz jej nickiem jest zakazone trojanami, ktore wchodza w konta bankowe. Akurat wczoraj musialam wylaczyc moj antywirus program na chwile i zapomnialam go wlaczyc. Gdy natknelam sie na proxy serwer, ktory uzywa i mysli ze nikt nie dojdzie do jej ips, IP., gdy wlaczyl sie alarm. Wylo solidnie, kilka trojanow do tego szpiegowskie programy nastawione na atak kont bankowych! No mam ochote dac jej w leb i to wtedy jest jak najbardziej ludzkie i czlowiecze.

TO JEST BRAK CZLOWiECZNSTWA. Paradox krasc ciezko zarobione pieniadze ludziom.

Poza tym to te udawanie psychiatry na forum o psychologii. Gdzie okrzyk "Ja jestem psychiatra!" Do dzis mi stoi przed oczami. To trzeba jej ustapic. Koniec i basta! Bo ona ma monopol na racje....To jest brak czlowieczenstwa!
        Z brakiem czlowieczenstwa wiaza sie najgorszego gatunku przewinienia, jakie ludzie ludziom robia....Jak Zimbardo pisal w swoich artykulach. Zlo kroczy drobnymi kroczkami. I od drobnych przewnien sie zaczyna. Jak sie tego zla nie odkryje na czas, to ono kroczy dalej i ROSNIE...Az w koncy dopada niewinnych ludzi.

Brakiem czlowieczenstwa nie jest krytyka zachowania rozkminkowanej kochanki, ktora chciala rozbic malzenstwo, mozliwe rodzine. Brakiem czlowieczenstwa byloby namawianie jej do tego i litowanie sie nad tym, ze sie babie nie udalo.

• voxave Re: Piękne jest to Forum.... 05.01.11, 02:58
          tak bardzo sie obu paniom nie podoba to gniazdo szerszeni,że nie moga sie bez niego obyć
          • dzanky Re: Piękne jest to Forum.... 05.01.11, 09:30
            chyba nas jednak kochaja, skoro nie chca nas porzucic;)
        • to.niemozliwe Re: Piękne jest to Forum.... 05.01.11, 07:54
          Psy są zdrowe, dobrze odżywione, wesołe i pod kontrolą weterynaryjną tego samego weterynarza od 7 lat. Pytałem go kiedyś o kwestię brania psów na noc do domu i powiedział, że właśnie ludzie robią błąd, że jak tylko spadnie śnieg, to biorą psy do domów i zwierzęta się męczą, bo powietrze jest za gorące i suche, a one mają zimowe, gęstrze futro. I stwierdził, że jak jest ponizej -10 stopni, to można brać i to tez do sieni, a nie "na salony", bo im będzie za gorąco.
          Myślisz, że świadomie wprowadził mnie w błąd lub jest niekompetentny?
          • voxave Re: Piękne jest to Forum.... 05.01.11, 10:12
            to.niemożliwe--ja dokładnie to samo już gdzies napisałam---psy podwórzowe o dobrze na zime przygotowanej sieści męcza sie w ciepłym mieszkaniu---ja tez miałam takie psy---przez jakis czas byłam pomocnikiem weterynarza asystowałam mu przy operacjach i szczepieniach bardzo kocha zwierzęta ale prawidłowo mnie nauczył pojmowac dobro jakie czynimy dla zwierząt--taka histeria kobiety jest żałosna po prostu kto`s nie wie o co chodzi i mysli że dręczysz psy----ta pani cie zniesławia na forum a inne śmieszne kobietki jej wtóruja
            • yag-nik Vox 05.01.11, 10:36
              Moim zdaniem Witch ma zaburzenia. Ona doskonale wie że to.niemożliwe psów nie dręczy, tak samo jak doskonale wie że ja nie jestem hakerem tylko grafikiem.
              Tu nie chodzi o to kto i co, tu chodzi o dyskusję w które zarówno ja i to.niemożliwe stanęliśmy za wypowiedziami niejakiej sabinac-0 na którą tą Witch wsiadła wytykając jej że nie jest psychiatrą za którą się podaje.
              My jesteśmy tu tylko pretekstem, obsesja Witch to Sabinac-0 która uparcie nie odzywa się w tym wątku i moim zdaniem bardzo słusznie zresztą :-)
          • adriana_ada Re: Piękne jest to Forum.... 05.01.11, 12:21
            to.niemozliwe napisał:

> Psy są zdrowe, dobrze odżywione, wesołe i pod kontrolą weterynaryjną tego sameg
            > o weterynarza od 7 lat. Pytałem go kiedyś o kwestię brania psów na noc do domu
            > i powiedział, że właśnie ludzie robią błąd, że jak tylko spadnie śnieg, to bior
            > ą psy do domów i zwierzęta się męczą, bo powietrze jest za gorące i suche, a on
            > e mają zimowe, gęstrze futro. I stwierdził, że jak jest ponizej -10 stopni, to
            > można brać i to tez do sieni, a nie "na salony", bo im będzie za gorąco.
            > Myślisz, że świadomie wprowadził mnie w błąd lub jest niekompetentny?

Nie wiem jak z Twoimi psami...
            Ja mam dzikie koty (dzis oczywiscie koty udomowione, nic nie maja z dzikosci), w tym jeden kot sniezny (z nazwy), ktore teoretycznie powinny przebywac na dworze. Siedza jednak w cieplym, przyklejone do kaloryfera i nie jest im za goraco, na dwor nie da sie ich wypuscic, bo zaraz chca do domu. Nie mialabym sumienia trzymac ich na zewnatrz.
            • to.niemozliwe Re: Piękne jest to Forum.... 05.01.11, 12:28
              Koty też mam, siedzą w domu. Kot się różni od psa, choć pozornie oba mają futro :D
              • kalllka Re: Piękne jest to Forum.... 05.01.11, 12:38
                dlaczego pozornie maja futro? precyzyjniejszym byloby , ze maja wspolna siersc.
                ale pewnie i zgodnie z logika watku, miales na mysli "jutro" w takim czlowieczym- planujacym znaczeniu.
                jak wiemy , myslenie za (zwierzeta, warzywa, itd) miast myslec - mowic, pisac, msci sie nielogiczna- koleja rzeczy.
              • loobie_witch Re: Piękne jest to Forum.... 05.01.11, 13:24
                Pierwszy raz slysze o tym aby na mrozie -10 trzymac psy ...bo...maja futerko i w domu jest suche powietrze.Nikt tutaj nie trzyma zwierzat w tak niskiej temperaturze. Moze poczytaj sobie podreczniki do hodowli zwierzat. I nie sluchaj rad weterynarza, ktory widac najlepiej sie sprawdza przy odbiorze cielat.
                • to.niemozliwe Re: Piękne jest to Forum.... 05.01.11, 14:09
                  Dziękuje za twoje spostrzeżenia, trochę się jeszcze upewniłem w necie na portalach "psiarskich" i raczej wskazuje się na obserwację psów, czy nie marzną. Póki co żadnych takich objawów nie mają, ale poniżej -10 są zabierane do domu. Jedzenia dostają dużo i dobre (kaloryczne). Dziś ma być zimno, poniżej -10, więc na noc dostana zaproszenie do sieni :).
        • yag-nik Re: Piękne jest to Forum.... 05.01.11, 09:22
          > Nieludzkie i pozbawione czlowieczenstwa jest bezczelne zagladanie innym w jego
          > dane personalne i przeszukiwanie nickow! BEZ informacji, ani zgody danej osoby
          > a pozniej...upublicznianie ich! Jest to zarowno brudne jak i infantylne.....Sor
          > ry ale to jest brak CZLOWIECZENSTWA. Do tego proxy tej osoby wraz jej nickiem
          > jest zakazone trojanami, ktore wchodza w konta bankowe. Akurat wczoraj musialam
          > wylaczyc moj antywirus program na chwile i zapomnialam go wlaczyc. Gdy natknel
          > am sie na proxy serwer, ktory uzywa i mysli ze nikt nie dojdzie do jej ips, IP.
          > , gdy wlaczyl sie alarm. Wylo solidnie, kilka trojanow do tego szpiegowskie pro
          > gramy nastawione na atak kont bankowych! No mam ochote dac jej w leb i to wtedy
          > jest jak najbardziej ludzkie i czlowiecze.

Witch, potrzebujesz psychiatry i to szybko.
          • yag-nik Re: Piękne jest to Forum.... 05.01.11, 09:30
            Piękne to jest dowcip dnia:

"Do tego proxy tej osoby wraz jej nickiem
            > > jest zakazone trojanami, ktore wchodza w konta bankowe."

Witch zanim walniesz takiego babola naprawdę porozmawiaj z kimś, ja Ci tłumaczę że nie da się
            "zakazić" nicka :-)) Nie da się również wrzucać Trojanów via nick. Kłamać trzeba umić!
            • dzanky Re: Piękne jest to Forum.... 05.01.11, 10:36
              no wez jej tak Yag-nik nie kompromituj, bo znow dostanie ataku histerii i bedzie sie z nami zegnac;)
              • voxave Re: Piękne jest to Forum.... 05.01.11, 10:40
                troche mnie to zmęczyło,ja jestem niedawno to nie znam starych prawd kto jest kto,kazdego traktuje serio ale ucze sie ze to nie musi być prawdą
          • leda16 Re: Piękne jest to Forum.... 06.01.11, 13:07
            yag-nik napisała:

> Witch, potrzebujesz psychiatry i to szybko.

A po co Jej psychiatra, skoro to właśnie Tobie został postawiony zarzut włamywania się do cudzych komputerów i niszczenia zawartości dysków, co nawet w Polsce jest ścigane z urzędu przez prokuraturę i karane. A już zczytywanie haseł cudzych kont bankowych to 8 lat więzienia. Jeśli masz Witch w swoim komputerze dowody na takie zachowanie niejakiej "yag-nik" to radzę NATYCHMIASTOWE zawiadomienie polskiej prokuratury. Na pewno nie ujdzie Jej to bezkarnie. Polska ma dość dobre osiągnięcia w ściganiu przestępczości komputerowej. Dane personalne i miejsce pobytu przy tego typu przestępstwach są błyskawicznie ustalane z dokładnością stolika, przy którym złodziej je obiad. Przestępstwo dokonane celowo i z premedytacją. Psychiatra yag-nik w Twoim przypadku, jeśli zarzuty Witch okażą się prawdziwe, nie będzie miał nic do roboty.
            • adriana_ada Re: Piękne jest to Forum.... 06.01.11, 14:30
              Korzysta do tego z modulatorow glosu, podpina sie pod numer, podszywa pod inna osobe i gada od rzeczy. Ona naprawde jest bardzo chora. Nie wiem, co dokladnie chce dzieki temu uzyskac. Widocznie zle sie czuje we wlasnej skorze, chce zaszkodzic innym, a szkodzi tak naprawde tylko sobie.
              • leda16 Re: Piękne jest to Forum.... 06.01.11, 15:37
                adriana_ada napisała:
                Korzysta do tego z modulatorow glosu, podpina sie pod numer, podszywa pod inna
                > osobe i gada od rzeczy.

I taki to "grafik komputerowy"

Ona naprawde jest bardzo chora.

Chora?! Raczej socjopatyczna. Nie znaczy to - niepoczytalna. A Ty Adriana popełniasz błąd myślowy typowy dla większości ludzi - utożsamiasz chorobę ze złem moralnym czyli cwaniactwem, podłością, złodziejstwem i oszustwem.

Nie wiem, co dokladnie
                > chce dzieki temu uzyskac.

Forsę z opędzlowanego komuś konta internetowego czyli to, co spodziewa się zyskać każdy złodziej, poczucie mocy, sprytu, złudzenie władzy, niwelację kompleksów.

• adriana_ada Re: Piękne jest to Forum.... 06.01.11, 17:21
                  leda16 napisała:

> adriana_ada napisała:
                  > Korzysta do tego z modulatorow glosu, podpina sie pod numer, podszywa pod inna
                  > osobe i gada od rzeczy.
                  >
                  I taki to "grafik komputerowy"
                  >
                  Ona nie jest grafikiem komputerowym, tylko podrzedna dentystka, ktora w brudnym gabinecie pozarazala cale rzesze pacjentow (od kilku lat nie pracuje w zawodzie). Jakim cudem ukonczyla studia, do dzis dla wielu jest to znakiem zapytania.

> Ona naprawde jest bardzo chora.
                  >
                  > Chora?! Raczej socjopatyczna. Nie znaczy to - niepoczytalna. A Ty Adriana pope
                  > łniasz błąd myślowy typowy dla większości ludzi - utożsamiasz chorobę ze złem m
                  > oralnym czyli cwaniactwem, podłością, złodziejstwem i oszustwem.
                  >
                  Jest chora, jest dotknieta trisomia translokacyjna (moze wystapic, lecz nie musi, u niej akurat wystapilo), nosicielem translokacji chromosomu 21, wiec cechy charakteru, osobowosci, jakie posiada sa dla tej wady charakterystyczne, do tego szeroko pojeta naiwnosc i sklonnosci do bycia manipulowana. Pozornie jest osoba normalna, lecz to tylko pozory.

> > Nie wiem, co dokladnie chce dzieki temu uzyskac.
                  >
                  > Forsę z opędzlowanego komuś konta internetowego czyli to, co spodziewa się zysk
                  > ać każdy złodziej, poczucie mocy, sprytu, złudzenie władzy, niwelację kompleksó
                  > w.
                  >
                  Jako zlodziej internetowy jest bardzo mierna, skoro da sie w tak prosty sposob wykryc jej oszustwa, prawdziwego zlodzieja i policja nie namierzy. Poza ty, prawdziwy zlodziej wychodzi z zalozenia, ze jak krasc to miliony, a jak jebac to ksiezniczki, nie yagniki. Z tym zludzeniem wladzy, poczuciem mocy, sprytu, niewelacja kompelsow, masz 100% racji, lecz jest to efekt psychiatrycznej manipulacji panow z WPA.
                  >
                  • leda16 Re: Piękne jest to Forum.... 06.01.11, 20:32
                    adriana_ada napisała:

> leda16 napisała:
                    >
                    > > adriana_ada napisała:
                    > Ona nie jest grafikiem komputerowym, tylko podrzedna dentystka, ktora w brudnym
                    > gabinecie pozarazala cale rzesze pacjentow (od kilku lat nie pracuje w zawodzi
                    > e).

Skąd wiesz? Czyżby "grzechy" yag-nik też nie były Ci obce?

> Jest chora, jest dotknieta trisomia translokacyjna (moze wystapic, lecz nie mus
                    > i, u niej akurat wystapilo), nosicielem translokacji chromosomu 21, wiec cechy
                    > charakteru, osobowosci, jakie posiada sa dla tej wady charakterystyczne, do teg
                    > o szeroko pojeta naiwnosc i sklonnosci do bycia manipulowana.

A może to Twoja siostra, skoro masz o Niej tak precyzyjne informacje? Jednak kim by nie była, trisomia21 NIE JEST CHOROBĄ a co za tym idzie, nie można jej przypisać cech osobowości wiążących się z jakąkolwiek chorobą. Nie istnieją też cechy osobowości specyficzne dla jakichkolwiek zespołów wad genetycznych. Również "yag-nik" nie sprawia wrażenia osoby naiwnej ani sugestywnej, wręcz przeciwnie a cwaniactwo, podłość i złodziejstwo to kategorie moralne, czyli ani medyczne, ani tym bardziej psychologiczne.
                    Pozornie jest oso
                    > ba normalna, lecz to tylko pozory.

Szkoda, zważywszy, iż tylko osoby nienormalne są oryginalne, ciekawe i zaskakujące. Ale miło wiedzieć, że głębia Jej osobowości jest większa niż pozory.

> Jako zlodziej internetowy jest bardzo mierna, skoro da sie w tak prosty sposob
                    > wykryc jej oszustwa, prawdziwego zlodzieja i policja nie namierzy.

Namierzy, możesz byc pewna.

Poza ty, pra
                    > wdziwy zlodziej wychodzi z zalozenia, ze jak krasc to miliony, a jak jebac to k
                    > siezniczki, nie yagniki.

Zdziwiłabyś się. W moim ogrodzie złodziej ukradł grabie Gardenii wartości 60-ciu złotych.
                    • adriana_ada Re: Piękne jest to Forum.... 07.01.11, 07:58
                      leda16 napisała:

> Skąd wiesz? Czyżby "grzechy" yag-nik też nie były Ci obce?
                      >
                      A no stad, ze mam genetycznie wrodzona ciekawosc po ojcu, ktory "wie wszystko oprocz tego, kiedy umrze";)
                      >

> A może to Twoja siostra, skoro masz o Niej tak precyzyjne informacje? Jednak ki
                      > m by nie była, trisomia21 NIE JEST CHOROBĄ a co za tym idzie, nie można jej prz
                      > ypisać cech osobowości wiążących się z jakąkolwiek chorobą. Nie istnieją też c
                      > echy osobowości specyficzne dla jakichkolwiek zespołów wad genetycznych. Równi
                      > eż "yag-nik" nie sprawia wrażenia osoby naiwnej ani sugestywnej, wręcz przeciwn
                      > ie a cwaniactwo, podłość i złodziejstwo to kategorie moralne, czyli ani medyczn
                      > e, ani tym bardziej psychologiczne.

Musze przyznac Ci racje z jednego wzgledu, cechy charakteru takie jak podlosc, cwaniactwo, sklonnosci do zlodziejstwa, oszustwa nie moga byc tlumaczone choroba, byloby to zbyt proste i zbyt wygodne dla osob swiadomie popelniajacych przestepstwa i zwalnialoby od ponoszenia konsekwencji.
                      Co do trisomii, jezeli dziecko rodzi sie z trisomia, dla przykladu z glebokim uposledzeniem umyslowym, potocznie mowi sie, ze urodzilo sie dziecko chore, ale to szerszy temat.

> Szkoda, zważywszy, iż tylko osoby nienormalne są oryginalne, ciekawe i zaskakujące. Ale
                      > miło wiedzieć, że głębia Jej osobowości jest większa niż pozory.
                      >
                      Zapomnialas o tym, ze czesto niebezpieczne, ja tam w nich nic ciekawego nie zauwazam.

> Zdziwiłabyś się. W moim ogrodzie złodziej ukradł grabie Gardenii wartości 60-ci
                      > u złotych.
                      >
                      Tu akurat prawda z tymi ksiezniczkami ...
                      Co do zlodzieja, ktory kradnie grabie... wielu takich szuka pretekstu do przezimowania w wiezieniu- cieple lozko, cieple posilki, po czym na wiosne sobie wychodzi.
                      >
                      >
                      >
                  • loobie_witch Re: Piękne jest to Forum.... 06.01.11, 20:39
                    W sumie to na droge przestepcza wchodza najczesciej ci, ktorzy najmniej maja do stracenia, albo ludzie o wyjatkowo niskim poziomie inteligencji. Mozna dawac sobie rade jako grafik, ale zyciowo i emocjonalnie byc jak kaleka. Mysle,ze takie sledzenie ludzi, to cos co ona robi juz od dawien dawna. A my tu na forum, to male pionki. Z kolei napewno wkrada sie w konta kazdego poznanego faceta w Internecie. Wyglada na osobe, ktora nie ma i nie zyje w jakiejs unormowanej stalej i stabilnehj relacji. A raczej ma czesto problemy tzw. fatalny wybor facetow.

Jezeli chodzi o ta strone z masa wirusow, trojanow i sciaganiem danych bankowych. To nie jest cos co ja sobie wymyslilam aby ja pograzyc. Jednak ze zrozumialych wzgledow nie bede tu wklejac tego linka.
                    • leda16 Re: Piękne jest to Forum.... 06.01.11, 21:44
                      loobie_witch napisała:

> W sumie to na droge przestepcza wchodza najczesciej ci, ktorzy najmniej maja do
                      > stracenia, albo ludzie o wyjatkowo niskim poziomie inteligencji. Mozna dawac s
                      > obie rade jako grafik, ale zyciowo i emocjonalnie byc jak kaleka.

Zresztą grafik komputerowy to zawód stwarzający możliwość alienacji. Ale Adriana napisała, że to b. dentystka z odebranym prawem wykonywania zawodu, co jest b. niepokojące ponieważ świadczy o całkowitym braku hamulców moralnych. U Adriany oczywiście, która chyba kiedyś tam podawała się za...psychologa :(. Teraz obie panie zamilkły.

Mysle,ze taki
                      > e sledzenie ludzi, to cos co ona robi juz od dawien dawna. A my tu na forum, to
                      > male pionki. Z kolei napewno wkrada sie w konta kazdego poznanego faceta w Int
                      > ernecie. Wyglada na osobe, ktora nie ma i nie zyje w jakiejs unormowanej stalej
                      > i stabilnehj relacji. A raczej ma czesto problemy tzw. fatalny wybor facetow.

Może siedzi na rencie inwalidzkiej i nudzi się. Na pewno jest osobą samotną, bezdzietną.

>
                      > Jezeli chodzi o ta strone z masa wirusow, trojanow i sciaganiem danych bankowyc
                      > h. To nie jest cos co ja sobie wymyslilam aby ja pograzyc. Jednak ze zrozumial
                      > ych wzgledow nie bede tu wklejac tego linka.

Nie znam się na tym, ale mnie na pewno nie okradnie. Ty rób co chcesz, zgłaszaj do prokuratury lub nie.
                      • adriana_ada Re: Piękne jest to Forum.... 07.01.11, 07:45
                        leda16 napisała:

> Zresztą grafik komputerowy to zawód stwarzający możliwość alienacji. Ale Adrian
                        > a napisała, że to b. dentystka z odebranym prawem wykonywania zawodu, co jest b
                        > . niepokojące ponieważ świadczy o całkowitym braku hamulców moralnych. U Adrian
                        > y oczywiście, która chyba kiedyś tam podawała się za...psychologa :(. Teraz obi
                        > e panie zamilkły.
                        >
                        Nigdy nie podawalam sie na forum za psychologa, nigdy nie napisalam jaki mam wyuczony zawod i jaki wykonuje (to tak na marginesie). Musialas mnie z kims pomylic, podobnie, jak ja pomylilam Ciebie z pewna protetyczka-prostytutka, za co przepraszam.

• leda16 Re: Piękne jest to Forum.... 07.01.11, 10:28
                          adriana_ada napisała:

Musialas mnie z kims pomyl
                          > ic, podobnie, jak ja pomylilam Ciebie z pewna protetyczka-prostytutka, za co pr
                          > zepraszam.

Czyli te pierdzieliny o trisomii 21 czyli zespole Downa i odebraniu prawa wykonywania zawodu stomatologa+ prostytucja były na mój temat? A Ty to pewnie alter-ego nicka yagnik. Cóż, bez komentarza odnośnie zdolności do podawania rzeczowych argumentów w dyskusji. Jesteś godna pogardy.
                          • adriana_ada Re: Piękne jest to Forum.... 07.01.11, 11:03
                            Nie potrafisz czytac ze zrozumieniem (jak pisal wczesniej klosowski333) to Twoj problem. Ja mialam na mysli "zaszczanelie"-tak okreslal ja moj partner, ktora podszywala sie pod pewna sympatyczna Lidke (bynajmniej nie z 4 pancernych). To bylo takie stare, zuzyte, znarkotyzowane prostytucicho, ktorym nie powiem, gardza wszyscy.
                            Amen
                            • to_ja_witch Re: Piękne jest to Forum.... 07.01.11, 13:10
                              Nie przejmuj się nią Ada. Leda jest niestety czasem głupkowata i nie rozumie, gdy osoby bardziej inteligentne od niej, jak np. Ty, cos piszą. Ale to już jej problem, jak dobrze zresztą zauważyłaś.
                              Amen
                              • loobie_witch Re: Piękne jest to Forum.... 07.01.11, 13:18
                                Ty sie wez poiwes babo, durny yagniku....
                            • leda16 Re: Piękne jest to Forum.... 08.01.11, 10:52
                              adriana_ada napisała:

> Nie potrafisz czytac ze zrozumieniem (jak pisal wczesniej klosowski333) to Twoj
                              > problem. Ja mialam na mysli "zaszczanelie"-tak okreslal ja moj partner, ktora
                              > podszywala sie pod pewna sympatyczna Lidke (bynajmniej nie z 4 pancernych). To
                              > bylo takie stare, zuzyte, znarkotyzowane prostytucicho, ktorym nie powiem, gard
                              > za wszyscy.
                              > Amen

Co potrafię a czego nie, to nie twój zasrany interes. Jeśli nawet jesteś głęboko przeświadczona o prawdziwości swoich domniemań, umieszczanie na grupie dyskusyjnej intymnych, dyskryminujących Dyskutanta informacji o jego wrodzonych wadach genetycznych, chorobach, prostytucji, problemach w pracy, sytuacji osobistej, rodzinnej, itp. jest postępowaniem ordynarnym, plugawym i jak najgorzej o tobie świadczącym. Dowodzi miałkości twojego intelektu i niedorozwoju zasad etycznych. Jesteś niczym prymitywna, wiejska przekupka z jarmarku, rozsiewająca wyssane z brudnego palucha plotki w intencji poniżenia wszystkich dookoła, żeby samej się dowartościować tym sposobem, bo widocznie nie przedstawiasz sobą nic wartościowego. Mam gdzieś twoje przeprosiny i to, co o mnie myślisz. Możesz sobie myśleć co chcesz, bo zarówno ja jak i większość Dyskutantów nie szukamy akceptacji ani tutaj ani u takich jak ty. Jednak usiłując poniżyć innych, poniżasz tylko samą siebie dając świadectwo własnego prostactwa i głupoty.
                          • yag-nik Leda 07.01.11, 12:29
                            Nie przejrzałaś gry w którą bawi się Ada, pomiawiając nieznane jej nicki o różne rzeczy tylko dlatego że jej się tak "zdaje"?
                            Ada nie podała ani jednej prawdziwej na moj temat informacji co dowodzi z mnie nie zna, a jedynie coś jej się znowu wydaje... A że Adzie wdają się różne rzeczy to już inna sprawa.
                      • loobie_witch Re: Piękne jest to Forum.... 07.01.11, 12:26
                        Zresztą grafik komputerowy to zawód stwarzający możliwość alienacji.

Przyznam, ze nie wiem jaki zawod wykonuje 'yagnik', napisalam ogolnie. Tak w ogole nie ma to dla mnie zadnego znaczenia, kto co robi z piszacych tu uczestnikow forum. Oprocz sabinac-0, ktora uporczywie podaje sie za psychiatre, choc jej zachowanie i poziom wiedzy jest tak niski,ze to daje duzo do myslenia.

Yagnik, ma gdzies tam inna stronke, na ktorej ma umieszczone zdjecia obrazow,dosc znanych artystow. Tak sobie mysle ze to dosc dziwne i kontrastujace do zawodu grafika. Ponewaz na grafice juz w 1-szym terminie jest nauka o prawach autorskich. I tak:
                        1. Zaden profesjonalnie wykonujacy zawod grafik nie umiesci obrazkow znanego i wspolczesnie zyjacego artysty, BEZ PODANIA NAZWISKA wykonoawcy i zrodek internetowych skad owo zdjecie zostalo pobrane. DO TEGO MUSI posiadac zgode wlasciela strony internetowej.
                        Sama nauka o prawach autorskich i tym co wolno, a czego nie wolno, to conajmniej dwa terminy nauki, przy zakonczeniu ktorych jest zawsze egzamin. Grafik nie moze byc laikiem w tych sprawach.
                        2. Graficy to osoby lubiace pokazywac prace....jednak jedynie swoje. Czesto maja po kilkadziesiat adresow internetowych, gdzie pokazuja to co robia. Grafik/Artysta to czesto osoba, zyjaca wystawami i pokazywaniem kazdej pracy jaka wykona publicznie. Czym wieksza publika tym lepiej.
                        I chocby to raczy swiadczyc ze cos z 'yagnik' jako grafikiem jest nie tak. No ale w obecnych czasach grafika to potezne Media i kolejne narzedzie w Sztuce Uzytkowej, w ktorej jest sporo ludzi, ktorzy cos tam robia, do tego nie musza miec odpowiedniego wyksztalcenia ani zaliczac egzaminow....

Co do Ady, to nie przesadzaj. Choc sama przyznam,ze czasami nie bardzo rozumiem o jakim Jej znajomym w realu pisze....
                        • yag-nik Re: Piękne jest to Forum.... 07.01.11, 12:34
                          Witch, dziękuję Ci za tak dłgi wywód co powinien grafik umieć a co jednak jeśli myślisz że udzielę Ci jakichkolwiek informacji na swój temat to zapomnij :-)
                          • yag-nik MySpace o której 07.01.11, 12:41
                            Mówisz a którą dawno temu miałam w wizytówce jest moją prywatną stroną a nie portfolio graficznym.
                            Jeśli chodzi o obrazy na niej zamieszczone są to moje ulubione prace i nie mają nic wspólnego z prawami autorskimi tychże :-) Mam wklejone również utwory muzyczne wykonawców i również nie zachacza to o ich prawa autorskie, tak więc bądź łaskawa najpierw upewnić się zanim o coś mnie POMÓWISZ.

A zainteresowanym wklejam moją PRYWATNĄ stronę o której mówisz Witch w swych zarzutach:
                            www.myspace.com/518573254
                            • loobie_witch Re: MySpace o której 07.01.11, 12:51
                              Jezli mowimuy o stronie "Yagnik K" to prace np. Jacka Yerki sa znane na calym swiecie! Pozostale prace tez sa znanymi pracami innych wykonwacow, nie twoje!
                              Kobieto ty klamiesz w oczy ludziom jak ostatni bandyta. Kiedysz skonczysz w wiezieniu.

W ogole nie wpisuj sie w ten watek! Won stad!
                              • to_ja_witch Re: MySpace o której 07.01.11, 13:19
                                Przepraszam Cię Yag-nik ale trochę mnie poniosło. Tak już czasem mam niestety. Staram się nad sobą panować ale czasem sobie nie radzę.
                                • loobie_witch Re: MySpace o której 07.01.11, 13:24
                                  www.myspace.com/518573254/photos/albums/album/1022299?authkey=4Yr9altXuyvNQ01PvZvjk6Q7LMA=
                                  Tu sa "twoje" prace yagnik. Ktore ukradlas. Wiesz okradac znanych artystow to kiepska sprawa. Uwazam ze zglosze ci do prokuratora. Widac kilka lat w wiezieniu na dobre ci wyjdzie. Ty i tak nie umiesz korzystac z wolnosci.
                                  • to_ja_witch Re: MySpace o której 07.01.11, 13:30
                                    Nie wiem co się ze mną dzieje, robię się taka wybuchowa... Wszędzie widzę yag-nik. To chyba jakaś obsesja? Czy takie urojenia są niebezpieczne?
                                    • yag-nik Nie zamierzam się tłumaczyć 07.01.11, 14:02
                                      Witch, obrazy sa zamieszczone zgodnie z prawem.
                                      I to jest ostatni post w tym wątku. Pozdrawiam i życzę miłego dnia i oby następny był mniej zaburzony :-)
                                      • to_ja_witch Re: Nie zamierzam się tłumaczyć 07.01.11, 14:44
                                        Nie odchodź Yag-nik i przepraszam za wszystko. Czasem po prostu cos we mnie wstępuje i emocje są zbyt silne aby je opanować i mówię rzeczy, których potem żałuję. W szpitalu zdiagnozowali zresztą u mnie borderline ale ja im jakoś nie wierze i nie potrafię się z tym pogodzić.
              • yag-nik Ado czy moglabys 07.01.11, 12:19
                Jasno i wyraznie napisac kto korzysta z owych modulatorów głosu i gdzie sie podpina? :-)
                • adriana_ada Re: Ado czy moglabys 07.01.11, 13:02
                  yag-nik napisała:

> Jasno i wyraznie napisac kto korzysta z owych modulatorów głosu i gdzie sie pod
                  > pina? :-)

Sa to dwie osoby- mamusia i synus, obydwoje maja niedobrze pod sufitem. Owa chora mamusia probowala zmusic mnie do zaplaty pieniedzy na jej uposledzonego synka z racji tej, ze miala ochote na mojego ojca, tlumaczac, ze ja mialam w zyciu za dobrze, a jej chory synalek za przeproszeniem gowno. Poza tym inne kwestie tez wchodzily w gre. Najwieksze pretensje nalezy miec jednak do srodowiska psychiatrycznego, ktore w taki a nie inny sposob manipulowalo para debili, przez ktorych o malo co nie przyplacilam zyciem.
                  Ale kogo to obchodzi, panowie z WPA dobrze bawili sie i bawia sie do dzis.
                  Jezeli nie dotyczy to Ciebie to przepraszam. Czasem ofiara widzi w kazdym swoich oprawcow, na szczescie dzieki terapii jest coraz lepiej.

• to_ja_witch Re: Ado czy moglabys 07.01.11, 13:15
                    Dobrze kochana, że to napisałaś bo widzisz jakie tu nieporozumienia powstają. Pozdrawiam Cię Aduś
                    • adriana_ada Re: Ado czy moglabys 07.01.11, 13:44
                      to_ja_witch napisała:

> Dobrze kochana, że to napisałaś bo widzisz jakie tu nieporozumienia powstają. P
                      > ozdrawiam Cię Aduś

Do tego wszystkiego mscil sie na mnie pewien psychiatra o imieniu zdaje sie Jacus, ktory, tez od czasu do czasu trolluje na tym forum (zawsze moge sie mylic). A zemsta tylko za to, ze pomylilam go z chorym synkiem protetyczki. Dom wariatow, ktorego mam serdecznie dosc;(
                      • to_ja_witch Re: Ado czy moglabys 07.01.11, 13:53
                        Współczuję Ci kochana i całkowicie Cię rozumiem. To musiało być dla Ciebie okropne. Nawet nie chce sobie tego wyobrażać przez co musiałaś przechodzić.
                        • adriana_ada Re: Ado czy moglabys 07.01.11, 14:25
                          to_ja_witch napisała:

> Współczuję Ci kochana i całkowicie Cię rozumiem. To musiało być dla Ciebie okro
                          > pne. Nawet nie chce sobie tego wyobrażać przez co musiałaś przechodzić.

Tylko wykonujac zawod psychiatry powinien okazac troche zrozumienia dla osoby poszkodowanej, potrzebujacej profesjonalnej pomocy. Zemsta natomiast na zasadzie ta zniewaga krwi wymaga jest conajmniej nie na miejscu.
                          • to_ja_witch Re: Ado czy moglabys 07.01.11, 14:39
                            Oczywiście. Masz całkowitą rację. To bardzo źle o nim świadczy, jako o specjaliście.
                            • adriana_ada Re: Ado czy moglabys 07.01.11, 15:08
                              to_ja_witch napisała:

> Oczywiście. Masz całkowitą rację. To bardzo źle o nim świadczy, jako o specjali
                              > ście.

Pewnie go "cos" laczylo z owa "msmuska", jak wielu innych, tylko podobnie jak wszyscy nie przyzna sie, bo to przeciez wstyd najwiekszy z mozliwych. ALe to tylko moje domniemania.
                              • to_ja_witch Re: Ado czy moglabys 08.01.11, 10:34
                                A w ogóle Aduś jak tam aktualnie u Ciebie samopoczucie? Ja ostatnio zmieniłam leki i czuje się coraz lepiej. Zaczynam czuć, że kocham cały świat.
            • yag-nik a wlasnie 07.01.11, 12:18
              Bardzo bym chciala zeby niejaka Witch zglosila sprawe na policje jesli czuje sie poszkodowana, jesli nie spodziewam sie przeprosin za pomowienia.
    • kassotis owczarki w Laponii? 05.01.11, 20:19
      crazy_witch napisała:

>Bullshit!
      >Przyjedz tutaj, a zobaczysz jak wygladaja i ....jak zachowuje sie rasa psów
      > wychodowana do pilnowana stad owiec na halach w Lapland. I jak te psy są harto
      > wane i co jedzą.
      >
      Laponczycy (a wlasciwie to Samowie) hoduja tylko i wylacznie renifery!
      • to.niemozliwe Re: owczarki w Laponii? 05.01.11, 20:34
        Renifery, czy owce...jeden z tym pies! ;-)
      • gadagad Re: owczarki w Laponii? 05.01.11, 21:43
        Lapinporokoira - wytrzymałe na ostre mrozy, do pilnowania reniferków.
    • adriana_ada Re: Piękne jest to Forum.... 06.01.11, 11:56
      crazy_witch napisała:

>
      Znow sie klonik podszyl, wczoraj i dzis tez, nalezy miec nadzieje, ze jest zadowolona. Oto przeciez chodzi, zeby w Tworkach pacjentow uszczesliwiac.
      Ona dostala misje, siedzi caly dzien i podglada kto co robi. W Tworkach w ramach terapii przypisuja wlasnie role, ktora ma do odegrania. Jej przypadla rola szpiegowska dla tajnej policji, ma nawet legitymacje odbita na kserokopiarce (jej do szczescia wystarczy). Rozmawiasz sobie spokojnie w towarzystwie, a yagnik wyciaga skserowany dokument i kieruje do ciebie takie oto slowa: "masz prawo zachowac milczenie, cokolwiek powiesz, moze zostac uzyte przeciwko tobie"... musimy wiec zachowac odrobine tolerancji, moze wykazac troche strachu, respektu, zwracac sie per pani wladzo...
      Jeden pacjent Tworkow rowniez otrzymal misje podobna, lecz ten byl minimalista, podgladal pozostalych pacjentow przebywajacych w WC, to mu wystarczylo, by poczuc sie szczesliwym...

• loobie_witch Re: Piękne jest to Forum.... 06.01.11, 12:57
        Adriana, to forum nie jest piekne. Pod zadnym wzgledem. Popatrz na chocby dolujace reklamy na topie ekranu. "Z kim chcialbys spedzic zycie" I na dole piekne zdjecia dziewczyn w tym jaki zawod wykonuje. To jest takie ponizajace, bo wartosc czlowieka to cos wiecej niz zawod jaki wykonuje. I zawodem czlowiek sie nie wiaze, a z drugim zywym czlowiekiem. Wlasnie takie fora robia ze ludzie samotni czuja sie jeszcze bardziej samotni. Bo nie wytarczy ze jestes oki jako osoba czy czlowiek nawet z wygladu ale musisz miec rowniez dobrze sprzedajaca sie pozycje spoleczna, aby wykonkurowac cokolwiek dla siebie w tym wyscigu szczurow.
        Caly ten wirtualny majdan nie jest wart funta klakow. Z innej beczki....
        Jak doniosla prasa poranna, to wUSA pewna 42-letnia kobieta popelnila samobojstwo, w drugi dzien swiat. Miala na Fecebooku ok. 12oo cos tam 'przyjaciol'. Wyslala wszystkim list pozegnalny i...nikt z tych ponad 1200 ludzi nie zadzwonil na police, aby sprawdzic, czy kobieta zyje. A niektorzy mieszkali kilka krokow od niej.

Tak wyglada wirtual.ne zycie Samotnosc wylewa sie w samotnosc.

Milego dnia zycze, dzis trzech Kroli swietujemy;=))) sama musze sie wziac do roboty, a jest jej bez liku:=)))
        • adriana_ada Re: Piękne jest to Forum.... 06.01.11, 13:31
          loobie_witch napisała:

> Jak doniosla prasa poranna, to wUSA pewna 42-letnia kobieta popelnila samobojs
          > two, w drugi dzien swiat. Miala na Fecebooku ok. 12oo cos tam 'przyjaciol'. Wys
          > lala wszystkim list pozegnalny i...nikt z tych ponad 1200 ludzi nie zadzwonil n
          > a police, aby sprawdzic, czy kobieta zyje. A niektorzy mieszkali kilka krokow o
          > d niej.
          >
          1200 przyjaciol na facebooku to conajmniej dziwne, przyjaciol ma sie zazwyczaj kilku i to w realu. Byl podobny przyklad, z tym, ze nie w Stanach. Kobieta zupelnie oblakana i zniszczona przez silne narkotyki uprzykrzala zycie otoczeniu, wszyscy zaczeli izolowac sie, bo mowila od rzeczy, robila pod siebie w cudzych domach, dno, wiecznie szantazowala samobojstwem. Doszlo do tego, ze przedawkowala i nikt nie zwrocil na to uwagi, a wielu na te wiesc odetchnelo z ulga. Przykre, ale prawdziwe.

> Tak wyglada wirtual.ne zycie Samotnosc wylewa sie w samotnosc.
          >
          > Milego dnia zycze, dzis trzech Kroli swietujemy;=))) sama musze sie wziac do ro
          > boty, a jest jej bez liku:=)))
    • mona.blue Re: Piękne jest to Forum.... 06.01.11, 20:22
      Dlaczego nie lubicie Witch?
      Mnie jakoś nie szokuje, poza jedną, bardzo dawną wypowiedzią,że dzieci można bić po twarzy.
      • to_ja_witch Re: Piękne jest to Forum.... 08.01.11, 18:44
        Ja mam opracowane swoje sprawdzone metody wychowawcze i bicie dzieci po twarzy uważam za normalne i wręcz wskazane. Nie możemy pozwolić aby wyrosły nam bachory, które nie mają przed nami respektu.
    • loobie_witch Sluchajcie... 08.01.11, 11:36
      Nie piszcie juz w tym watku bo i tak sie stal sie nadto dlugi....Mojego zdania na temat pewnych osob nie zmienie a wrecz bardziej sie utwierdzilam ze mam racje, niestety.
    • milamala I ja dodam swoje trzy grosze 08.01.11, 14:19
      Jestem tu króciutko, ale juz mogę coś powiedzieć.
      Forum jest raczej smutne, pojawiają sie tu ludzie z rozmaitymi problemami, z którymi nie potrafią sobie poradzić ale chętnie radzą innym.
      Wielu tych najbardziej zaangażowanych ma kompleks "małego psychologa". Kiedyś prawdopodobnie chcieli zostać psychologami, ale się nie udało, to kupili na straganie w dzień targowy pare fajnych książek z psychologii i postanowili zostać ... psychologiem na forum.
      Noi pomagają ... głownie sobie. W sumie każdy sobie radzi jak może.
      Pojawia się jakaś niczego nieświadoma ofiara z niewinnym zapytaniem. W każdym jej zdaniu, co by nie napisała taki "mały psycholog ze straganu" wyczyta ... swoje problemy i dalej "pomagać". Nie do przeskoczenia.
      Ale to jeszcze jest symaptyczne, można to olać. Bardziej smutne są te przypadki już kliniczne, np. osoby , które nie potrafią hamować emocji, wykazują jakąś nieprawdopodobna agresje. Wiadomo, że ma sie do czynienia z bardzo chorą osobą. I to jest smutne.

Osobiście moment pobytu na forum mnie wzbogacił. Pozwolił mi popatrzeć na siebie z właściwej perspektywy. Zobaczyć, że ludzie na prawdę mają poroblemy (na forum jak widzę głównie emocjonalne) w porównaniu ze mną i nie robić wiecej "z igły widły".
      Pozdrawiam
      • loobie_witch Re: I ja dodam swoje trzy grosze 08.01.11, 15:09
        Mialam okazje przeczytac twoj watek o siostrze, dosc pobierznie. Widze,ze tam tez nie dostalas zadnej konkretnej odpowiedzi. Rozumiem twoje rozczarowanie.
        • milamala Re: I ja dodam swoje trzy grosze 09.01.11, 15:39
          No niestety, ale prawdę mówić było to naiwne z mojej strony oczekiwanie, że ktoś moze zna cudowny lek na tę sytuacje.

He he he dostałam za to extra bonus od paru "niezrealizowanych w realu małych psychologów" i dalej "diagnozują" moją (swoją!!!) relacje z rodzicem. Tak sie nakręcili, że potrwa to pewnie do kolejnego Bozego Narodzenia. Biedactwa.
          • only_witch Re: I ja dodam swoje trzy grosze 11.01.11, 13:25
            Ale przynajmniej napisałaś i upewniłaś się, ze nikt nic mądrego tu nie wymyśli. Trudna jest ta Twoja sytuacja i poczucie własnej bezsilności.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka