mona.blue 01.03.11, 21:52 Jak dla mnie najlepszy serial, jeżeli chodzi o prawdę psychologiczną relacji w związkach:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to.niemozliwe Re: Usta usta 02.03.11, 22:08 Nie wiem, czy tam nie ma czasem przerysowan czy dramatyzowania sytuacji, ale przyznaje, ze na tle innych wyroznia sie autentycznoscia dialogow i faktycznie jest blisko realizmu. Z ktora postacia bys sie najbardziej identyfikowala? Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Usta usta 02.03.11, 22:38 to.niemozliwe napisał: > Nie wiem, czy tam nie ma czasem przerysowan czy dramatyzowania sytuacji, ale pr > zyznaje, ze na tle innych wyroznia sie autentycznoscia dialogow i faktycznie je > st blisko realizmu. > Z ktora postacia bys sie najbardziej identyfikowala? Z Julią, ale chyba mi sporo jeszcze brakuje, żeby być taką fajną osobą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Usta usta 03.03.11, 12:19 no to musze obejrzeć. wczoraj widziałem rodzinka.pl . kiepscy w wersji ponadźwiękowej. czasem mdli jak cholera. Odpowiedz Link Zgłoś
yag-nik Re: Usta usta 03.03.11, 12:27 Z zasady nie oglądam seriali szkoda mi czasu. Jedyny jaki obejrzałam z zaciekawieniem to "Miasteczko Twin Peaks" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś