komandos57 28.04.04, 22:37 Staram sie jak moge.Dwoje sie i troje by was wspomagac.Tak mi was zal.Zaraz zaczne plakac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
komandos57 Re: Sa jeszcze jakies pytania? 28.04.04, 22:45 swinia zes psychos.wykasowalas mnie.i tak mi sie plakac chce z tego powoda. Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Sa jeszcze jakies pytania? 28.04.04, 22:51 jedno pytanie: gdzie ta wyprzedaz? ;)) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Sa jeszcze jakies pytania? 28.04.04, 22:57 Chyba w Tworkach.Ale......hello,Cossa Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Sa jeszcze jakies pytania? 28.04.04, 23:16 Cossa,zes tez wymiekla po Dzindzerze?E tam.... Odpowiedz Link Zgłoś
melanie Re: Sa jeszcze jakies pytania? 28.04.04, 23:17 Ja mam pytanie. Czy jak mam walonki bez obcasow, to juz nie musze kupowac nowych? Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Sa jeszcze jakies pytania? 28.04.04, 23:20 melanie napisała: > Ja mam pytanie. Czy jak mam walonki bez obcasow, to juz nie musze kupowac > nowych? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Idz z moda.kup se nowe.Bez obcasow bedziesz wygladala jak ze wsi,conie. Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Sa jeszcze jakies pytania? 29.04.04, 17:41 wczoraj ledwo na oczy widzialam wiec to nie wymietka po Gingerze ale udalo mi sie przeczytac post ktorego juz chyba nie ma no i.. E tam.. :) pozdr.cossa komandos57 napisał: > Cossa,zes tez wymiekla po Dzindzerze?E tam.... Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Kto za to placi?? 28.04.04, 23:23 Helmut??????????Sa to damskie walonki.Ale w Berlinie w takich tez chadzaja damki z ogonkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut Re: Kto za to placi?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 23:26 czy som one w twoim ulubionym kolorze zielono-czarnym?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut Re: Kto za to placi?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 23:31 chyba ciem tym pytaniem zazylem hehe Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Kto za to placi?? 28.04.04, 23:37 Gość portalu: Helmut napisał(a): > chyba ciem tym pytaniem zazylem hehe xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx szczerze.......hehe.......zem gotow na wszystkie ewentualnosci.zawsze zawleczka wyciagnieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut Re: Kto za to placi?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 23:42 materialy wybuchowe to cos dla sapera! Krencil siem tu kiedys chyba taki hehe Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Helmut 29.04.04, 00:14 pisze juz 3 raz.cos sie pieprzy w moim kompie. Tak,pamietam sapera.Tez pisal ze dobrze ze moi starzy kopneli w kalendarz.Analogia z dzindzerem.....I duzy blad.Oni nie byli starzy.Tak mysle.......tylko po 44 z kawalkiem jak odeszli.Czy to starzy? Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Helmut 29.04.04, 00:19 jmx napisała: > > nie... xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx jezeli nawet to co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut Re: Helmut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.04, 00:29 zycie czasem bardzo zaskakuje, akurat teraz po raz kolejny przekonuje sie o tym... a z Nimi jak to bylo? wypadek jakiś tak? Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Helmut 29.04.04, 00:32 Gość portalu: Helmut napisał(a): > zycie czasem bardzo zaskakuje, akurat teraz po raz kolejny przekonuje sie o > tym... a z Nimi jak to bylo? wypadek jakiś tak? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx moze jednak passsssssssssssssssssssssssssssss Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Sa jeszcze jakies pytania? 28.04.04, 23:51 nie lubię wysokich obcasów... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Sa jeszcze jakies pytania? 28.04.04, 23:54 jmx napisała: > > nie lubię wysokich obcasów... ;-) > xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx muszisz wiec po trawnikach chodzic.....po sniegu.Obcasy wbija sie i bedziesz na plasko,conie! Odpowiedz Link Zgłoś