Dodaj do ulubionych

znalezione w sieci

14.06.11, 00:56
to są podstawowe tematy które mam w ulubionych a mogę się z nimi podzielić.Jak komuś jest mało to może samemu poszukać czegoś w google:
1)co mówią o człowieku barwy i kolory: www.kolorystyka.pl/index.htm
2)co mówią o człowieku esy-floresy,takie bazgrolenie np.w czasie nudnej konferencji czy na lekcji gdy byliśmy uczniami a nas nie interesowała:zdrowie.onet.pl/psychologia/co-mowia-esy-floresy,1,3667543,artykul.html
3)gatki u mężczyzn co o nich mówią-humorystycznie:monteki.blog.onet.pl/2,ID408033732,DA2010-06-12,blog.html
4)mowa ciała:mowaciala.net/
5)ubiór człowieka-tego jest mało:www.kobieca.linia.pl/psych10.html
Jestem tylko ciekawa co wytnie admin,obstawiam te gatki:))
Obserwuj wątek
    • to.niemozliwe Re: znalezione w sieci 14.06.11, 04:29
      Akurat "gatki" sa z tego wszystkiego najfajniejsze ;-).
      • juliaiga Re: znalezione w sieci 15.06.11, 02:02
        Ok.:)Zmieniam temat-kiedyś chciałeś materiał o związku ubrań z charakterem.Jest taka książka pt.Rozbierz mnie(ten tytuł jest celowo taki żeby zwracał uwagę)i ona jest o związku stroju z doświadczeniami z dzieciństwa.Jest to psychoanaliza garderoby,pisana w ten sposób że najpierw przedstawiany jest konkretny człowiek,jego wiek,co robi w życiu,trochę i jego rodzinie i znajomych a póżniej dochodzi u niego do psychoanalizy stroju.Ta książka przedstawia omówienie stroju u ośmiu ludzi.Jeśliby podejść do psychiki w ten sposób że można ją rozpatrywać przez psychiatrię,psychologię i psychoanalizę to ta książka jest według psychoanalizy.Polecam jeśli lubisz psychoanalizę.
    • mona.blue Re: znalezione w sieci 14.06.11, 08:18
      Co do ubioru kobiecego to nawet się zgadza, szczególnie jeżeli chodzi o mój ulubiony kolor fioletowy, który ponoć koreluje z duchowością, religijnością :)
      • juliaiga Re: znalezione w sieci 15.06.11, 02:18
        Mona ja też jestem religijna tylko nie jestem Katoliczką:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka