12.07.11, 05:09
jest godzina 5 za 2 godziny moja dziewczyna ( była, wczoraj mi powiedziała o rozstaniu) spakuję się i mnie zostawi-śpi w drugim pokoju. Jesteśmy rok ze sobą -to nasze drugie rozstanie ( bardzo dużo wysiłku mnie kosztowało żeby ja odzyskać-tym razem się nie uda:( ). Rozstanie- 90% moja wina ( jestem w stanie zmienić błędy-ona mi nie wierzy ), 5 % jej drugie 5% życie. Od 2 nie śpię-strasznie mi na niej zależy. Jestem idiotą i mam wielki żal do siebie. Sorki , że przynudzam ale nawet nie mam z kim pogadać tzn mam znajomych ale nie honor mi się tak uzewnętrzniać. Ech
Obserwuj wątek
    • paco_lopez Re: :( 12.07.11, 10:20
      misiu nie dręcz się. one takie są. każda jedna ma fazy. nęci konsumuje i wykopuje. te 90% winy , to twoja jazda, którą zdołała ci wlepić. ależ opowiedz znajomym, szczególnie kobietom. zobaczysz jak będzie sympatycznie.
    • eloach Re: :( 12.07.11, 14:37
      Bądź szczery sam ze sobą. Czy te 90% Twojej winy było celowe czy nieświadome?
      Wiedziałeś, że Twoje zachowanie zmierza do rozstania, czy tak po prostu wyszło?
      Czy gdybyś zmienił swoje zachowanie, to dobrze byś się z tym czuł, czy jednak nie był byś sobą?
      Czy Twoja (była) dziewczyna akceptowała Ciebie tym kim i jakim jesteś człowiekiem, czy musiałbyś ciągle przed nią coś udawać?
      Jeżeli w tym związku nie czułeś się swobodnie, Wasze oczekiwania były odmienne i Wasze cele zmierzały ku innym drogom, to dobrze, że ona miała na tyle sił by zakończyć Wasz związek.

• gadagad Re: :( 12.07.11, 18:42
      Jeżeli po raz drugi się nie udało, to w 100% JEJ WINA. Po prostu jej nie pasujesz. Jesteś jaki jesteś, nawet jak na głowie staniesz. A jej taki facet jak ty, nie odpowiada.
    • jedr-ek28 Re: :( 12.07.11, 22:23
      A coś przeskrobał?
    • olalalalaaa Re: :( 12.07.11, 22:24
      jakaś malo zdecydowana jest, ta twoja "była" dlaczego pakuje sie dopiero rano, nie miała gdzie spać ;)
    • t1981 Re: :( 16.08.11, 15:23
      wróciliśmy do siebie po tym ost rozstaniu. dzisiaj znowu chce się rozstać. jest mi żle ale nie bede jej zatrzymywał-ech.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka