Gość: Iwona IP: *.2city.net 28.05.04, 15:02 Nie wiem co zrobić rozstałam się z chłopakiem i próbowałam się pogodzić on nie reagował.Teraz się popisuje przede mną.Zle zrobiłam ,bo od razu po rozstaniu spotykałam się z innymi chłopakami -koledzy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hłe Re: rozstanie IP: *.citynet.pl / 149.156.98.* 28.05.04, 18:28 Wszystkie Iwonki jakie znam są głupie, więc i ty do nich należysz. A na dodatek sa starymi pannami.HŁe hłe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milostka Re: rozstanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 18:38 ja tez ma za sobą rozstanie, mineły 3dni, powinnam byc zalamana, a ja czuje ulge..chociaz mam pewne watpliwosci Odpowiedz Link Zgłoś
vlad_palovnik Hłe,hłe,hłe !!! :D 28.05.04, 18:38 Gość portalu: hłe napisał(a): > Wszystkie Iwonki jakie znam są głupie, więc i ty do nich należysz. A na dodatek > > sa starymi pannami.HŁe hłe No. Naprawdę śmieszne... A wystaw sobie , wszyscy "hłe", jakich ja znam, to stare brudasy, debile i geje. Jak widać z twego posta reguła ta nie omija ciebie. Buchachachachacha !!!!! ps. Acha, byłbym zapomniał ... Na starość "hłe" dostają raka wątroby. :D Odpowiedz Link Zgłoś
paindepice Re: Hłe,hłe,hłe !!! :D 28.05.04, 19:29 vlad_palovnik : piekne podsumowanie =)! Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch Re: rozstanie 28.05.04, 19:55 Rozstania sa ciezkie ale masz okazje do przecwiczenia swojej silnej woli.Traktuj chlopcow bardziej na stopie kolezenskiej, wtedy latwiej o tolerancje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: rozstanie IP: 81.210.47.* 19.06.04, 09:51 wcale nie zrobiłaś żle, nie czuj sie winna z tego powodu - chuba że rozstałaś sie z nim a kochasz go. Odpowiedz Link Zgłoś
awionetka79 Re: rozstanie 19.06.04, 10:09 Gość portalu: Iwona napisał(a): Zle zrobiłam ,bo od razu po > rozstaniu spotykałam się z innymi chłopakami -koledzy. a co Ty z tymi kolegami robiłaś złego? w karty graliście? Odpowiedz Link Zgłoś