caorle 28.05.04, 17:54 Nic, co ma być człowiekiem, nie może być niczym innym niż człowiekiem Nic, co nie jest człowiekiem, nigdy się nim nie stanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Imagine Re: grochem o ścianę IP: 129.93.31.* 28.05.04, 18:05 to jest prawda jak to, ze trojkat moze miec tylko 180 stopni, ze czas wszedzie tak samo uplywa, ze nic nie przegoni swiatla ... innymi slowy, jest to lokalna prawda, tylko, i nic ponad to. Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: grochem o ścianę 28.05.04, 18:06 a po co ma być ponad to? dla wielu i tak to jest ponad to pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: grochem o ścianę IP: 129.93.31.* 28.05.04, 18:12 masz racje, zgadzam sie. wiekszosc przyszla na ten swiat jesc, spac i czasami radia posluchac. Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: grochem o ścianę 28.05.04, 18:14 i mieć co do gara włożyć...hi.hi... ale wkraczamy na niebezpieczne tematy:-))) Niech żyje ekumenizm!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba z Re: grochem o ścianę IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.04, 18:29 A co z miloscia??? To dla tych mniej inteligentnych ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: grochem o ścianę 28.05.04, 18:33 a z miłością aaaaaa...ja się nie wcinam tolerancja, panie... tyle różnych kombinacji - wkraczamy wszak w nowoczesność w domu i zagrodzie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: grochem o ścianę IP: *.dialup.mindspring.com 28.05.04, 18:13 To co jest czlowiekiem jest Bogiem To co nie jest czlowiekiem, tez jest Bogiem Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Gdzie byłeś, jak cię nie było? 28.05.04, 18:17 :-) A może byłeś...? Witaj na FORUMU!:-) Zapodaj jakiś wąteczek lekki tylko...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: Gdzie byłeś, jak cię nie było? IP: *.dialup.mindspring.com 28.05.04, 18:23 Twoj watek jest doskonaly... Bylem spradzic, czy mnie czasem w pracy nie ma...dzieki za zaproszenie na piknik, ale leje juz trzeci dzien...mam ksiazke to se ja poczytuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: A u nasz panie, 28.05.04, 18:28 w kraju 180 stopniowych trójkątów, poziomych podłóg i słodkich dziewcząt słońce świeci!:-) A czytasz coś ponad to czy w sam raz czy coś a la User's Guide? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: A u nasz panie, IP: *.dialup.mindspring.com 28.05.04, 18:35 czytam se w sam raz, na nic ponad to ni mom ochoty...te poziome podlogi mnie zainteresowaly, bo dziewczyny wszedzie slodkie....jak mniut... Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: A u nasz panie, 28.05.04, 18:45 wszyscy mają tu równo po ziemi chodzić, wiesz...? Bo jak ktoś ciut wyżej, to od razu mówią, że nie równo pod sufitem ma...Albo udaaają, że nie widzą. Albo za łby się łapią i mordki szeroko otwieraju...łojezu... Równo wszędzie ma być. Albo w bok. O...tak najlepiej. No, my tu gadu, gadu a tam chłop śliwki rwie...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro lubię groch z kapustą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 18:43 i rozmowę pustą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: lubię groch z kapustą IP: *.dialup.mindspring.com 28.05.04, 18:46 oraz gebe tlusta... Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re:po grochu 28.05.04, 18:52 się pierdzi ale na forumie nie śmierdzi:-)))))) matko, jakie to denne:-)))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro Re:śliwki robaczywki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 19:04 robaczki? Z tej czy innej paczki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re:śliwki robaczywki IP: *.dialup.mindspring.com 28.05.04, 19:08 Gość portalu: frustro napisał(a): > robaczki? Z tej czy innej paczki ? Ja jestem robaczek, co nie nalezy do paczek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro Re:śliwki robaczywki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 19:19 wszystko przed/za* Tobą ------------------------- *niepotrzebne skreślić Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re:a kto tu rozdaje paczki? 28.05.04, 19:23 Z Zachodu ktoś? A ubrania też dajo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro Re:a kto tu rozdaje paczki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 20:12 tu urbani są (nie)mile widziani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re:po grochu IP: *.dialup.mindspring.com 28.05.04, 19:05 caorle napisała: > się pierdzi ale na forumie nie śmierdzi:-)))))) > > matko, jakie to denne:-)))))))))))))))))))))))))) Nic co jest prawdziwe, nie jest denne....hi hi 8) Odpowiedz Link Zgłoś
caorle ojej, nie chciałam napisać 28.05.04, 19:11 że takie prymitywne...:-))) Inteligencji nie przystoi... Denne - to co innego:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: ojej, nie chciałam napisać IP: *.dialup.mindspring.com 28.05.04, 19:15 prawda przystoi kazdemu...nawet inteligenji...hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re:Moja ciotka 28.05.04, 19:18 mówi: To był taki przystojny, kulturalny, z dobrej rodziny pan... Angielski perfekt, francuski perfekt a taki cham:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re:Moja ciotka IP: *.dialup.mindspring.com 28.05.04, 19:29 ojej, boje sie chamow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: ReA jak radzisz sobie IP: *.dialup.mindspring.com 28.05.04, 20:41 madrsciom i godnosciom osobisom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro Re: lubię groch z kapustą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 19:02 to już nie frustro... w pierwszej chwili też mi się tak zrymowało ale coś jednak mnie powstrzymało Odpowiedz Link Zgłoś