Gość: Anka B IP: 212.182.42.* 29.05.04, 19:40 Czy kiedykolwiek spowodował kolizję?? A jeśli nie to co z tego?? Każdy, kto spowodował kolizję lub wypadek zrobił to kiedyś po raz pierwszy. A czasem, niestety ostatni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
profet Re: Ona i on w samochodzie - złe miejsce!! 07.06.04, 13:14 Facet w samochodzie jest poddawany podwójenmu stresowi - jazda samochodem, nawet niezbyt szybko, wymaga koncentracji. Gdy kobieta zaczyna jakąś sprzeczkę - facet moze nad sobą nie zapanować. Kobiety, ja rozumiem, ze mężczyzn czasem ponosi, ale lepiej POPROSIĆ (łagodnie i spokojnie) żeby trochę zwolnił niż wyjeżdżać (czego byłem świadkiem nie raz): uważaj, zabijesz nas! Jak jeżdżę z moją dziewczyną to często rezygnuję z wyprzedzania w sytuacjach mogących ją zaniepokoić. Ale najpierw (w domu!) omówiliśmy sobie tę kwestię. Tak jest z każdym tematem - z kierowcą lepiej rozmawiać o rzeczach neutralnych. Wiele kobiet, nawet kierowców, tego nie rozumie... POWODZENIA! Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: Ona i on w samochodzie - złe miejsce!! 09.06.04, 12:51 jaki stres ??? to przyjemnosc i odprezenie ! litooosciii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olivia Re: Ona i on w samochodzie IP: 194.204.164.* 08.06.04, 12:44 samo życie Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 [...] 08.06.04, 12:46 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Jak się dorabia samochodu? IP: *.acn.waw.pl 08.06.04, 14:14 Ja kupiłem swój samochód za jedną wypłatę. Odpowiedz Link Zgłoś