komandos57 14.06.04, 10:58 Zając ich.....najlepiej wytrawnym bzdetem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
komandos57 Re: Jak zadbac o mentala forumowcow? 14.06.04, 10:59 niech zyje leper i bzdetownik forumowy Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Jak zadbac o mentala forumowcow? 14.06.04, 11:12 komados57, przywitac sie chcialam :) pozdrowienia cossa Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Jak zadbac o mentala forumowcow? 14.06.04, 11:19 cossa napisała: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Milo.Tez.Zimno tu i deszczowo.I o oddechu nie ma mowy.I jak pomysle ze jeszcze 6 tygodni w Polsce to wolam do Boga o lepsza pogode.Jest dobrze.Jutro gnam na Warszawe....zachacze o Tworki i zjem obiad w Sphinx'ie w Wawie i do domu.....narazie do Gdanska.We wtorek nastepnego tygodnia jedziemy do Kraka i jego okolic.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Jak zadbac o mentala forumowcow? 14.06.04, 11:23 O, Komandos, wpadnij na piwko, jak bedziesz w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Jak zadbac o mentala forumowcow? 14.06.04, 11:26 kwieto napisał: > O, Komandos, wpadnij na piwko, jak bedziesz w Warszawie xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx od mojego przyjazdu do Kraju,bylem w W-wie juz kilka razy.Polecam JAZZ CAFE na Freta,Sphinx'a przy Rotundzie.Ale co ja mam ci gadac......znasz wszystko.Zes tutejszy Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Kwieto 14.06.04, 11:34 kwieto napisał: > O, Komandos, wpadnij na piwko, jak bedziesz w Warszawie xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx czuje ze chcialbys mnie w kuflu utopic Odpowiedz Link Zgłoś
vlad_palovnik Zachacz,zachacz ... 14.06.04, 23:49 komandos57 napisał: > 6 tygodni w Polsce to wolam do Boga o lepsza pogode. :))) A nie zapomnij zawołać do Bozi o lepszą łepetynę ! Bardzo by ci sie przydała ... :D Jest dobrze.Jutro gnam na > Warszawe....zachacze o Tworki To dobry pomysł. Zachacz, smakoszu kozich kuciap. Przecież wszystkie twoje teksty o Tworki zachaczaja ... :D Odpowiedz Link Zgłoś