Dodaj do ulubionych

Polscy rodzice!

26.07.12, 14:20
Porzucili dwuletnie dziecko, samo na lotnisku.
I polecieli na wczasy do Grecji.

nasygnale.pl/kat,1025343,title,Rodzicom-ktorzy-porzucili-dziecko-na-lotnisku-grozi-5-lat,wid,14792601
Wiadomosc ta zostala podana w prawie kazdym czasopismie na calym swiecie ale nie w Gazecie.
Obserwuj wątek
    • uleczka_k Re: Polscy rodzice! 26.07.12, 14:58
      Co jest w tym charakterystycznie polskiego?
      • to.niemozliwe Re: Polscy rodzice! 26.07.12, 15:10
        Nie ma nic, kolejny antagonistyczny post bez sensu.
        • out23 rt.4 na 99% to kolejne wcielenie w.0 , klon witch 26.07.12, 18:22
          Mam poważne obawy, ze osoba ta mając pewną wiedzę, poszukuje róznych podobnych
          do siebie aby wspólnie lub na własna rekę w agresywno-wulgarny sposób podważac inne racje niz własne.
          Wszystko co związane z rodziną jest przedmiotem jej uwag.
          Ponieważ jakoś sensownie do pewngo miejsca diagnozuje, udaje sie jej
          pociągnąć wątek ,do czasu, kiedy ktos ją skontruje.
          I zaczyna się..
          Uważam, że może to byc osoba uzaleniona od internetu, czerpiaca satysfakcje, z obrzucania ludzi tzw błotem.. czy tez powszechnie uznanych za obelzywe lub wulgarne.

Wg podanych w TV dancyh , mamy ok 1,5 mln osób uzalenionych od hazardu..
          (nawiasem skąd te dane)
          W/w przypadków się nie liczy.

Niniejszy tekst zamieszczam w celu ostrzeżenia i przygotowania jej przypadkowych interlokutorów .
    • nazzilla Re: Polscy rodzice! 26.07.12, 15:31
      Takie historie zdarzaja sie nie tylko wsrod Polakow.
      • rt.4 Re: Polscy rodzice! 26.07.12, 19:22
        nazzilla napisała:

> Takie historie zdarzaja sie nie tylko wsrod Polakow.

Wlasnie nie! Dlatego historia obleciala caly swiat.
        Po prostu personel lotniska by do tego nie dopuscil...
        • hatroha Personel 27.07.12, 23:54
          PERSONEL od tego jest by w takich sytuacjach zająć się dzieckiem!
          Przede wszystkim nie powinien dopuścić do tego by uniemożliwić lot rodziców z tak błahego powodu(nie mialo paszportu ważnego). Grecja jest w Unii więc bez łaski powinni dziecko wpuścić na gębę.
          Wg mnie personel dał ciała. To jest moje zdanie.
          Gdybym był na miejscu ojca, nie zostawiłbym dziecka, ale za to zrobiłbym taki armagedon na lotnisku, że sam wezwałbym, policję by mnie prewencyjnie obezwładnili.
          Przypie...łbym każdemu kto uważałby, że dziecko bez waznewgo paszportu nie moze poleciec do kraju należacego w Unii tylko dlatego ze paszport stracil ważnosc
          • rt.4 To nie jest blahy powod.... 28.07.12, 11:54
            hatroha napisał:

> PERSONEL od tego jest by w takich sytuacjach zająć się dzieckiem!
            > Przede wszystkim nie powinien dopuścić do tego by uniemożliwić lot rodziców z t
            > ----------------------

Wiesz ile dzieci rocznie na calym swiecie jest porywanych? Kradzionych rodzicom? I szmuglowanym, najczesciej do krajow arabskich....Zwlaszcza dzieci bialych ludzi?

Nigdy nie slyszales, o historii porwanej Magdalenki w Portugalii?

Dlatego wszystkie lotniska sprawdzaja paszporty, a jak ktos jest spoza EU?

Poza tym Personel lotniska nie ma takiego obowiazku aby pilnowac ich dziecka. A jezeli dziecko dostanie w takiej chwili ataku astmy? Albo innej choroby i np. umrze. To kto poniesie za jego zdrowie, czy zycie odpowiedzialnosc?
            Personel lotniska, dwoch glupkow zwanych rodzicami? No kto?

Nikt zaden cywlizowany, czlowiek na calym swiecie, nie zrobilby czegos tak ohydnego i porzucil swoje rodzone dziecko i pobiegl do samolotu, na wycieczke do obskurnej Grecji!
            dziecko przezylo szok. Histeryzowalo, plakalo. Cos potwornego...Nie dajacego sie opisac ludzkimi slowami, a ty tak latwo ich tlumaczysz?

Niektorzy ludzie nie powinni byc rodzicami. Zwlaszcza tacy, dla ktorych wycieczka do Grecji jest w stanie przewrocic w glowach, do tego stopnia ze porzuca swoje dziecko jak paczuszke, jak rzecz i wybrac wycieczke, bo to cos tam kosztowalo, a wiec wybrali przyjemnosc i fakt ceny za wycieczke, przed wartoscia nadrzedna jak jest czlowiek, do tego bliski....

Poza tym nie zostawia sie swojego dziecka, do trzech lat nikomu, na dluzej niz 6 godzin. I to od czasu do czasu.
            Dopiero czteroletnie dziecko mozna zostawic u babci na wakcje...Ale nie wczesniej!

I jeszcze jedno.....O polskich rodzicach mowi sie ZLE, chcesz, to dostaniesz linka do tej sprawy, gdzie zobaczysz sobie na wlasne oczy, co pisza obcokrajowcy o tym wyczynie paskudnych rodzicow.

I tu sie potwierdza FAKT nad faktami, ze w Polsce jest problem globalny i problem generacyjny.Produkuja sie zli, glupi rodzice z generacji na generacje, ktorzy w dupie maja swoje rodzone dzieci.

Mam nadzieje, ze to dziecko, w rewanzu kiedys, za jakies 25 lat umiesci tych dwoje jako staruchow, w najbardziej obskurnym domu starcow, na pastwe psychopatycznego personelu..

I niech zyje rewanz!
            • hatroha Re: To nie jest blahy powod.... 28.07.12, 17:16
              Mam inne zdanie!
              Uważam, że wiadomość zostala podciągnięta właśnie pod strachy tego typu o których wspomniałeś na początku, porywania, etc.

Dziecku nic sie zapewne nie stało. Skoro gotowi byli wyjechać bez dziecka, to pewnie jest dziecko "przyzwyczajone" do innych ciekawych akcji swoich rodziców. Myślę nawet, że dzieci takich rodziców lepiej sobie radzą niz dzieci rodziców mających dziecko po 30

Wczoraj oglądałem "TAKEN"
    • ivaaa Re: Polscy rodzice! 27.07.12, 23:16
      Aż nie można w to uwierzyć, że tak postąpili.
    • gadagad Re: Polscy rodzice! 27.07.12, 23:32
      Co ta ogórkowa kaczka miała przekryć ? Że znowu na oczach dzieci, pan domu łatwo wypuszczony z aresztu, zaszlachtował matkę, czy że kobieta w ciąży bez pomocy, urodziła dziecko, ugotowała, zmiksowała i sama zgłosiła się na policję, bo jednak nie mogła unieść swojego panicznego zachowania?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka