kvinna 30.06.04, 14:19 Państwo jadą? Tak z ciekawości i z szukania inspiracji. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Imagine Re: Dokąd na wakacje IP: *.unl.edu 30.06.04, 15:39 nie szukasz zadnych inspiracji. masz zaaaaa duzo czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna Urlop mam 30.06.04, 15:43 Zgodnie z Kodeksem Pracy. I chcę daleko, daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Urlop mam IP: *.unl.edu 30.06.04, 15:48 jest tylko jeden problem z tym "daleko, daleko" : TY ciagle bedziesz tam "daleko, daleko". nie wiem czy chwytasz o czym tu prawie. wielu sie wydaje, ze "daleko, daleko" oczysci ich, uzdrowi. zapominaja, ze oprocz nowych widokow, zadne zmiany wewnatrz nie nastepuja. Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiomorze Re: Urlop mam 30.06.04, 15:54 Gość portalu: Imagine napisał(a): > jest tylko jeden problem z tym "daleko, daleko" : TY ciagle bedziesz tam > "daleko, daleko". nie wiem czy chwytasz o czym tu prawie. wielu sie wydaje, > ze "daleko, daleko" oczysci ich, uzdrowi. zapominaja, ze oprocz nowych widokow, > zadne zmiany wewnatrz nie nastepuja. Tradycyjne stane okoniem. Jasne - od siebie uciec sie nie da, nawet jesli sie biegnie bardzo szybko i daleko. Nie w tym rzecz jednak, bo czasem wystarczy uciec od swojego kontekstu - rodziny, bliskich, przyjaciol, starych nawykow z nimi zwiazanych, starych scenariuszy. Przesadzic sie ze szklarni do gruntu (albo przeciwnie) i patrzyc, co wyrasta. Ja sie kiedys przesadzilam i to bylo bardzo bardzo inspirujace doswiadczenie, takie naprawde doniosle - mnostwo we mnie zmienilo. z. Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna ? 30.06.04, 15:58 Escaping? A kto mówi o escapingu? Czy makaron w Twojej zupie mlecznej ma kształt poduszki do medytacji? W jakim stanie mieszkasz? Ciekawość... Fajnie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balbina Re: Dokąd na wakacje IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 30.06.04, 16:50 polecam suwalszczyzne we wrzesniu, byłam w tamtym roku - cisza, spokój, cudowni ludzie, można odpocząć, zastanowić się nad sobą, wyspać - raj. To było za Suwałkami nad jeziorem Wigry, jakoś mi miejscowość wyleciała z głowy ale z tego co pamiętam dość dużo było tam różnych pokoików, pensjonacików itp. Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: Dokąd na wakacje 30.06.04, 19:04 do brardzo egzotycznego kraju. Polska sie nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś