Dodaj do ulubionych

nudzi mi sie chce pogadac

24.09.12, 15:22
moze o tym ,ze ludzie niektórzy ,nie mówie o wszystkich są podli i zazdroszcza tego co posiadam ,odwrócono sie odemnie ,bo jak mi sie powodzi to znikają ,a udają prawdziwych przyjaciół ,a ja wierna i naiwna ludzkiej prawdzie w oczy kłamią -smutno mi poprostu
Obserwuj wątek
    • maz_zini Re: nudzi mi sie chce pogadac 24.09.12, 23:28
      588kasia napisał(a):

zazdroszcza
      > tego co posiadam

a co posiadasz pusta bzdziagwo?
      • uleczka_k Re: nudzi mi sie chce pogadac 01.10.12, 19:37
        Co ona posiada nie wiadomo. Wiadomo natomiast od razu co posiada maz_zini. Otóż posiada pierwszorzędną słomę w butach i to w ilościach zapierających dech w piersi.
    • grzesiekmichal Re: nudzi mi sie chce pogadac 01.10.12, 06:16
      skoro dużo posiadasz, to ludzie powinni lgnąć do ciebie
      • kropidlo5 Re: nudzi mi sie chce pogadac 01.10.12, 12:37
        grzesiekmichal napisał(a):

> skoro dużo posiadasz, to ludzie powinni lgnąć do ciebie

Pod warunkiem, ze sie dzieli:)

Ludzie zazdrosni odwracaja sie, gdy sie powodzi, a pojawiaja sie gdy jest zle, wbrew obiegowej opinii ze jest odwrotnie.
        To zalezy od tego, czy moga cos zrobic czy nie. Jesli moga cos uczynic- to w momencie potrzeby czy upadku znikna, zeby nic nie zrobic, a jak nie moga nic zrobic- to wtedy sie zjawiaja wylac krokodyle lzy. Mowa oczywiscie o zawistnych, wrogich ludziach, bo zwyczajni ludzie w potrzebie sie pojawia, a jak nie pojawia to raczej ze strachu, bezradnosci itp, natomiast sukcesy nasze beda ich cieszyc, a nawet jak czasem pojawi sie lekka zazdrosc to bedzie to w niegroznej formie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka