kropidlo5
16.09.13, 14:41
Moze ktos podzieli sie swoimii, a moze zidentyfikuje sie. Od dawna uwazam, ze mam dziwne sny- choc pewnie jestem w tym mniej nietypowy niz mysle. Pomijajac to, ze sa dziwne, to pewne schematy czesto wracaja- tez nic pewnie nadzwyczajnego, ale niektore sa dosc chyba nietypowe.
Ostatnio wraa do mnie mala mongolska dziewczynka, ktora prosi, abym poszedl z nia i pomogl jej wyregulowac jej radio. Ide, reguluje i odbiera jakas stacje, dziekuje mi i odchodze.
Ogolnie czesto wracaja w moich snach motywy wielkiej wody- morza, jeziora- ktora jest jakos straszna. taka masa wody. Wraca tez czesto motyw katastrofy niby nuklearnej, niby huraganu- jestem w miescie i widze ze na przedmiesciach jest jakis wybuch i mam malo czasu zanim powiew dotrze aby sie schowac i schowac dobytek.
Ostatnio byl wieli wybuch w Ameryce, Obama oglaszal w tv i musialem schowac siebie i zwolac znajomych do wielkiego garazu, a potem byl wiatr.
Kiedys czesto miewalem sen (podobno ostatnio w sondazach wyszedl jako najpopularniejszy koszmar senny brytyjczykow) ze gdzies w miejscu publicznym nagle odnajdue sie nago albo pol-nago i musze sie jakos ukryc albo dotrzec do domu. Kiedys bylem nawet w kosciele w samej komzy, bardzo krotkiej (do pasa) i niczym wiecej.
W dziecinstwie mialem czesciej teraz rzadko ten sen, dosc powszechny, kiedy chce krzyczec a nie moge albo- czesciej- kiedy chce szybko biec a biegne wolno- ten ostatnio akurat przesladuje mnie dosc czesto i dzis- wlasnie z tym wybuchem ostatnio tez- uciekalem przed fala powietrza i bieglem tak wolno.
No i kolejny sen-koszmar, jade pociagiem i wysiadam i okazuje sie, ze zapomnialem lub nie zdazylem zabrac wszystkiego bagazu i potem gonie ten pociag, szukam innych polaczen. I ostatni- musze wyjsc z domu, a mam w nim bardzo slaby zamek, taki ze mozna z lekkiego kopa otworzyc i wychodze na pare godzin albo wyjezdzam na kilka dni i musze 'zamknac' na ten gowniany zamek, i liczyc ze nikt nie wlamie sie.