charmaine 11.08.04, 23:14 Żebyscie tylko wiedzieli, co jest:( A ja powinnam robic dobrą minę do złej gry :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krish Re: Karwa mać, chyba zwariuję! IP: 62.233.233.* 11.08.04, 23:16 no opowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: Karwa mać, chyba zwariuję! IP: 62.233.233.* 11.08.04, 23:43 mam krish.skype Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Karwa mać, chyba zwariuję! 11.08.04, 23:16 Charmi, jestem z Tobą!!! Że się tak lapidarnie odezwę ... Nawet mogłabym z tobą trochę pokrzyczeć. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Re: Karwa mać, chyba zwariuję! 11.08.04, 23:21 Słoneczko, mam już dość odpowiedszialności. Nie chcę być odpowiedzialna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Karwa mać, chyba zwariuję! IP: *.unl.edu 11.08.04, 23:16 cos cie gryzie niemozebnie. naginaj szybko, z detalamy, o co biega ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro to było do przewidzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 23:19 klasowy przeciwnik Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Re: to było do przewidzenia 11.08.04, 23:20 Ty, młody, cvo ty wiesz o zabijaniu???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro Re: to było do przewidzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 23:28 a co wiedzieć powinienem ? Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Re: Karwa mać, chyba zwariuję! 11.08.04, 23:19 Ktos, z kimś na moim balkonie!!!! A miałam cos zdecydowacć! Hare, plizz, odezwij się! na skype! Pierdolone życie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Karwa mać, chyba zwariuję! IP: *.unl.edu 11.08.04, 23:21 to ty swoj balkon widzisz z przeciwleglego bloku ? albo z wyzszego pietra ? no dawaj, dawaj, robi sie goraco ...... Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Re: Karwa mać, chyba zwariuję! 11.08.04, 23:22 WQiesz, to naprawdę nie żarty! Mam dość. A co ty wiesz o zabijaniu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: Karwa mać, chyba zwariuję! IP: 62.233.233.* 11.08.04, 23:22 chcesz porzygać? wchłaniam pawie czaasami krish.skype Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Re: Karwa mać, chyba zwariuję! 11.08.04, 23:23 Jest źle. Tracę siebie!@!!! 3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mookkie Re: Karwa mać, chyba zwariuję! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 23:25 No powiedz w końcu o co chodzi ? przecież nikomu nie powiemy , prawda reszta pimaków? nie powiemy , nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Re: Karwa mać, chyba zwariuję! 11.08.04, 23:27 Ktoś umie czytrać. Nie chcę rosztrząsać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Karwa mać, chyba zwariuję! IP: *.unl.edu 11.08.04, 23:30 cos mi tu ankoholem zajezdza ... nie wypito czegos przypadkiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Re: Karwa mać, chyba zwariuję! 11.08.04, 23:33 No, alkoholizowałąm sie, ale nic to, Baśka. Powaga, to nie alkohol. Powiedzmy, że rozwiązuje język. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Karwa mać, chyba zwariuję! IP: *.unl.edu 11.08.04, 23:39 no to jeszcze jednego kielona i w koncu niech sie rozwiaze. wszyscy czekamy. Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Re: Karwa mać, chyba zwariuję! 12.08.04, 02:58 Spoko, Imedżin, roziazane. Pozbyłam się wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
zrodloslow Re: Karwa mać, chyba zwariuję! 12.08.04, 03:02 charmaine napisała: > Spoko, Imedżin, roziazane. > Pozbyłam się wątpliwości. Pijane kobiety sa ohydne. Odpowiedz Link Zgłoś
vielonick Re: Karwa mać, chyba zwariuję! 12.08.04, 03:06 > Pozbyłam się wątpliwości. 4 godzinki... jak tego dokonalas? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zrodloslow Re: Karwa mać, chyba zwariuję! 12.08.04, 03:07 vielonick napisała: > > Pozbyłam się wątpliwości. > > 4 godzinki... > jak tego dokonalas? ;) > Nie miala zadnych, drze tylko jape. Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Re: Karwa mać, chyba zwariuję! 12.08.04, 03:13 Przybyłam, zobaczyłam, podjęłam. Mam nadzieję, że słuszną. Odpowiedz Link Zgłoś
zrodloslow Re: Karwa mać, chyba zwariuję! 12.08.04, 03:26 charmaine napisała: > Przybyłam, zobaczyłam, podjęłam. > Mam nadzieję, że słuszną. Ty sie kobieto do jakiej roboty zabierz, dobrze ci to zrobi. O meza zadbaj lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Js :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 00:25 Ja bym się konkretnie nie koncentrował na wariowaniu... Dużo nie pomoże, można co najwyżej zwariować. Odpowiedz Link Zgłoś
vielonick Re: Karwa mać, chyba zwariuję! 11.08.04, 23:50 niewierny facio sie trafil? a juz myslalam, ze cos powaznego... karwa1. widzialas Wislakow jak grali z Realem?! z e n a d a karwa2. szybkosc mego polaczenia z siecia zaraz przyprawi mnie o zawal..... ps. dobra rada od zyczliwej na przyszlosc: jesli facet muvi albo daje do zrozumienia ze masz zadecydowac znaczy to: chce odejsc Odpowiedz Link Zgłoś
havlo Re: Karwa mać, chyba zwariuję! 11.08.04, 23:56 vielonick napisała: > jesli facet muvi albo daje do zrozumienia ze masz zadecydowac > znaczy to: chce odejsc Nieprawda. Czasem to zwyczajna bezsilność. Odpowiedz Link Zgłoś
vielonick Re: Karwa mać, chyba zwariuję! 12.08.04, 00:09 > Nieprawda. Czasem to zwyczajna bezsilność. a z czego ta bezsilnosc wynika? jesli sie chce z kims byc to nie potzreba czasu ani zadnych decydowan po prostu sie jest Odpowiedz Link Zgłoś
jenndrek1 Re: Karwa mać, chyba zwariuję! 12.08.04, 00:32 vielonick napisała: > niewierny facio sie trafil? > a juz myslalam, ze cos powaznego... > > karwa1. widzialas Wislakow jak grali z Realem?! z e n a d a > karwa2. szybkosc mego polaczenia z siecia zaraz przyprawi mnie o zawal..... > > > ps. dobra rada od zyczliwej na przyszlosc: > jesli facet muvi albo daje do zrozumienia ze masz zadecydowac > znaczy to: chce odejsc Moze tez byc to niepewnosc jej uczuc, a takze moze byc niesmialosc, moze takze byc straach przed odepchnieciem, moze to byc... no i tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
vielonick Re: Karwa mać, chyba zwariuję! 12.08.04, 00:53 tak, to moze byc wszystko ale efekt bedzie jeden... ciekave, nieprawdasz? ps. czy jeszcze komus tak wolno chodzi forum czy tylko mi?? Odpowiedz Link Zgłoś
jenndrek1 Re: ... mac, zwariowala! 12.08.04, 00:57 vielonick napisała: > tak, to moze byc wszystko > ale efekt bedzie jeden... > > ciekave, nieprawdasz? Glupie, a nie ciekawe. Wolno mi chodzi. > > > ps. czy jeszcze komus tak wolno chodzi forum czy tylko mi?? Odpowiedz Link Zgłoś
vielonick mac mac mac ;) 12.08.04, 02:34 moze i glupie ale pravdziwe niestety ;/ a u mnie przyspieszylo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Karwa mać, chyba zwariuję! IP: 62.233.201.* 12.08.04, 08:48 "Nic nie jest przypadkowe. Wszystko posiada karmiczną przyczynę: to co znamy lub czego nie znamy, gdzieśmy się urodzili, jak wyglądamy, czy jesteśmy szczęśliwi lub smutni, każda choroba, nawet wszelkie odcienie kolorów na ogonie koguta. Nasze obecne ciało jest produktem wcześniejszej karmy (naszych czynów i myśli) i właśnie teraz stwarzamy jej przyszłe skutki. (...). Posiadamy wspólną karmę z tymi, których lubimy lub nie lubimy, z tymi z którymi mamy wypadki, lub czyimi dziećmi albo rodzicami jesteśmy. Ta karma, dobra lub zła, jest przyczyną tego że mamy dobrą żonę, hałaśliwego sąsiada, czy kochających rodziców. Jest ona owocem naszych wcześniejszych słów, myśli i czynów, które obecnie dojrzewają. Nasze reakcje na te wydarzenia będą z kolei w tym, lub innym życiu, kiedy odpowiednie warunki się zgromadzą, przyczyną doświadczenia czegoś przyjemnego, lub nieprzyjemnego. Zazwyczaj działania karmy są dla nas trochę niejasne, gdyż jednocześnie zbieramy dobre i złe skutki. Nasze działania są kierowane niewiedzą i dlatego przeważnie pomieszane. Stąd może trudno zobaczyć jak te prawa działają. (...). Przyszłość zależy od teraz i jedynym sposobem zatrzymania cierpienia jest powstrzymanie się od popełniania dziesięciu splamionych działań: nienawiści, pożądania, głupoty, a następnie gniewu i zazdrości, chciwości i skąpstwa, dumy i egoizmu,. Te z kolei wyrażają się w dziesięciu niezdrowych działaniach ciała, mowy i umysłu, zabijaniu, kradzieży, seksualnym nadużyciu, kłamstwie, obmawianiu, gadulstwie i szorstkiej mowie, zawiści, złej woli i fałszywych poglądach. Te działania są złe, ponieważ prowadzą do cierpienia. To czego nie życzymy sobie i naszym bliskim, powinniśmy unikać aby nie czynić innym. Zamiast tego dobrze jest czynić dziesięć pozytywnych działań będących przeciwieństwem złych. chronić życie innych istot być hojnym na wszystkich poziomach posiadać właściwą aktywność seksualną mówić prawdę mówić tylko wtedy gdy zachodzi tego konieczność rozprzestrzeniać zgodę mówić uprzejmie być zadowolonym z własnego losu posiadać współczucie dla wszystkich istot posiadać wiarę w praktykę Nauk. (...) Jeśli często chorujemy, musimy pilnować się, by nie zabijać nawet insektów. Jeśli nie mamy nigdy czegoś dosyć, musimy unikać brania tego czego nam nie dano. Jeśli mamy problemy z współmałżonkiem, musimy wystrzegać się niewłaściwych zachowań seksualnych. Jeżeli nikt nam nie wierzy, musimy czynić wszystko, żeby unikać kłamania. Gdy nikt nas nie słucha, musimy wystrzegać się skłonności do bezmyślnego gadulstwa. Gdy jesteśmy bardzo samotni musimy pilnować się by nie mówić źle o innych. Gdy nigdy nie jesteśmy zadowoleni z tego, co otrzymujemy, musimy usunąć zazdrość z naszego umysłu. Gdy jesteśmy pogardliwie traktowani, to nie wolno nam reagować uczuciem złej woli, a gdy jesteśmy głupi, to musimy starać się ze wszystkich sił unikać złych poglądów. www.dharma.pl/index_autorow/k/kalu_4podst_med.html Kalu Rimpoche Odpowiedz Link Zgłoś