02.03.14, 09:26
Szanowni rozmówcy.

Mam problem okoo 10 lat temu przeszedlem operacje - podczas ktorej zlikwidowano mi ropien z zatoki szczekowej. Niestety - z prostej operacji zrobil sie koszmar. Przed operacja dowiedzialem sie od podstawionej kobiety - ze przyslal ja BOG i ze chce nerki oraz ze zniszczyla mi zycie. Po operacji - okazalo sie ze mozna mna sterowac przy pomocy radionadajnika.

Prawdopodobnie z dostepu przez zatoke szczekowa - a potem zatoke klinowa - wbito mi w mozg igle do punkcji i tam pozostawiono. Zrobiono to specjalnie. Teraz przy pomocy CB radia i wzmacniacza 300 W mocy mozna mnie budzic w nocy.

Tak dokladnie tak jak opisuje.

Dziala to na zasadzie anteny - jak ktos wlaczy z bliskiej odleglosci nadajnik radiowy - wtedy na wbitej w mozg igle indukuje sie prad - ktory potrafi wybudzic - poniewaz czlowiek dostaje maly impuls elektryczny.

Jest to koszmar i nazwal bym to eksperymentem - ala doktor mengele.

Prosze o jakies rady ? co mam robic ? dzisiaj dla zabawy obudzono mnie o 4 rano - jest to jakis koszmar. Po wlaczeniu nadajnika w bliskiej odleglosci robie sie caly mokry od potu.

Igla jest cienka i bardzo trudno bedzie ja znalesc na CT - bo lub bedzie kropka lub schowa sie pomiedzy plasterki.

Byc moze - w pewnych miejscach sa specjalnie instalowane nadajniki radiowe - zebym nie mial tam wsepu.

Prosze o pomoc. MARCIN

Obserwuj wątek
    • leszek_nowak Re: pomocy 02.03.14, 10:46
      pantone1114 napisał(a):

> Igla jest cienka i bardzo trudno bedzie ja znalesc na CT - bo lub bedzie kropka
      > lub schowa sie pomiedzy plasterki.

Musiałbyś wsadzić głowę pod mikroskop. Wtedy może się znajdzie między plasterkami.

> Byc moze - w pewnych miejscach sa specjalnie instalowane nadajniki radiowe - z
      > ebym nie mial tam wsepu.

Może namierzają Cię przez satelity, a potem te dane przez księżycowy łazik Yutu przekazują do Chin.
      • pantone1114 Re: pomocy 02.03.14, 13:05
        No to nie trzeba satelity. Wystarczy zwykłe CB radio o mocy 4 wattów. Do tego podkręcasz wzmacniacz mocy 300 Watów. Jak o 4 rano z pomieszczenia za ścianą zaczniesz nadawać - tak przygotowanym zestawem ja się budzę w chwilkę, lub nawet odrazu biegne do toalety oddać mocz - to nie jest przyjemne - wręcz napisze jest to dla mnie przykre.

cena CB radia to 200 PLN cena wzmacniacza mocy do CB radia - to 300 PLN.

Jak weźmiesz zwykłą igłę i przystawisz w odległości metra od anteny CB która nadaje z mocą 300 Watów ( 4 dozwolone ) i mierniiem zmierzysz - to na igle jest prąd elektryczny - tak to działa.
        • leszek_nowak Re: pomocy 02.03.14, 22:11
          To znaczy, wiesz co, ja też dosyć regularnie budzę się w nocy ok. 4 (czasami o 3) i idę oddać mocz. Może mi też taką igłę wszczepili? Tylko że ja nie miałem żadnej operacji głowy. Masz jakieś pomysły, jak mi taką igłę mogli wsczepić? Ale z kolei dla mnie to nie jest wcale przykre, poza tym zawsze tego moczu trochę (sporo) jednak jest. I tak sobie myślę, gdybym nie budził się w nocy i nie szedł do toalety, to mogłoby być gorzej.
    • kalinka477 Re: pomocy 02.03.14, 21:22
      Myślę,że wymagasz pilnej pomocy psychiatry-tylko on jest w stanie usuną tą igłę-nie zartuję,zgłoś się do psychiatry.
      • leszek_nowak Re: pomocy 02.03.14, 22:13
        Myślę, że Twoja (po)rada nie odniesie zamierzonego skutku.
        • pantone1114 Re: pomocy 03.03.14, 08:54
          Porada nie odniesie skutku - ponieważ ja szukam kogoś kto pomoże mi to wyjąć - ponieważ straciłem przez to 10 lat życia.

Zostało mi to wszyste z dostępu przez zatokę klinową - czyli od środka. Osoba która mi to zrobiła powinna ponieść odpowiedzialność za to co zrobiła.

Widziałem ostatnio z bliska 2 operacje neurochirurgiczne - przeszła je moja Ciocia - więc wiem jak dokładnie to powinno wygladać.

Jedno jest pewne - nie można nikomu wstawiać czegoś takiego i go nie informować o tym czy nie informować jego osób najbliższych jak mama.

Domyślam się że wyjęcie tego też jest możliwe z dostępu przez zatoke klinową.

• leszek_nowak Re: pomocy 03.03.14, 09:28
            pantone1114 napisał(a):

> Porada nie odniesie skutku - ponieważ ja szukam kogoś kto pomoże mi to wyjąć -
            > ponieważ straciłem przez to 10 lat życia.
            >
            > Osoba która mi to zrobiła powinna ponieść odpowiedzialność za to co zrobiła.
            >
            > Jedno jest pewne - nie można nikomu wstawiać czegoś takiego i go nie informować
            > o tym czy nie informować jego osób najbliższych jak mama.

Nie, no to w takim razie sprawa jest prosta. Pozwij szpital, w którym wg Ciebie tę igłę Ci wszczepiono.

Jedna sprawa - odszkodowanie za bezprawne wszczepienie igły.

Druga sprawa - domaganie się sądowego nakazu usunięcia igły.

Wtedy się wszystko wyjaśni - i sprawa wszczepienia igły, i jej oczekiwane zniknięcie.
            • pantone1114 Re: pomocy 03.03.14, 12:18
              www.youtube.com/watch?v=23pXqY3X6c8
              to jest dość stare i kiedyś stosowane. Zrobiono mi to podczas operacji na katar - dokładnie operacji zatoki szczękowej. Z zatoki szczękowej uzyskano dostęp do zatoki klinowej.
              • leszek_nowak Re: pomocy 03.03.14, 12:49
                pantone1114 napisał(a):

> www.youtube.com/watch?v=23pXqY3X6c8
                > to jest dość stare i kiedyś stosowane. Zrobiono mi to podczas operacji na katar
                > - dokładnie operacji zatoki szczękowej. Z zatoki szczękowej uzyskano dostęp do
                > zatoki klinowej.

No nie! Ty sobie cały czas jaja robisz i tylko udajesz świra. Ale przyznaję, dałem się nabrać. "Kalinka477" też.
                • pantone1114 Re: pomocy 03.03.14, 17:10
                  W żadnym wypadku nie żartuje - jest to obojętne na zwykłe CB radio 4 waty, czy mikrofalówkę lub krótkofalówkę. Nie jest to problemem w normalnym zyciu do kiedy nie - trafi się jakiś - który wie jak to uruchamiać. Wręcz ma to nawet pozytywną stronę o której nie będe teraz pisał.

Raczej bym się zastanowił po co ktoś wszywa bez wiedzy pacjenta i najbliższej rodziny coś takiego - ponieważ gdyby było to zrobione za moją zgodą to co innego - w jakim celu ?

Trudno będzie to wyjąć - ponieważ mam dodatkowo inne choroby - a to utrudni sprawę.

Jedno jest pewne - mi to przeszkadza - ponieważ ktoś budzi mnie tym w nocy - i robi to dla zabawy.

• kalinka477 Re: pomocy 04.03.14, 17:41
      Jeżeli nie trollujesz, to są objawy choroby psychicznej i trzeba podjąc leczenie u psychiatry.
    • pantone1114 Re: pomocy 04.03.14, 19:42
      Raczej musze szybko poszukać kogoś kto to usunie oraz pomyśleć o zadośćuczynieniu od osób które mi to wszyły podczas opercji na katar.

Pierw trzeba to znaleść przy pomocy CT. Potem usunąć. Nie będzie to proste ponieważ mam inne choroby - w tym zmiany w płucach. Jestem w dobrej kondycji ponieważ nie używam narkotyków, nie pale papierosów i pije raz do roku. Przez ostatnie 4 lata pływałem na basenie żeby moja kondycja była w normie.

Jedno jest pewne przez kogoś głupote - czeka mnie zabieg neurochirurgiczny - którego można było uniknąć. Jaki cel miała osoba która mi pozostawiła tą igłę ? Napewno teraz będze musiała to wyjaśnić mi i mojej rodzinie.

Przykre - mam 38 lat i zamiast cieszyć się życiem to przerabiam jakieś tego typu story.
    • pantone1114 Re: pomocy 05.03.14, 08:19
      Każdy by chciał nastawić sobie budzik i zrobić kawe z rana.

Anglia - tu starałem się uciec przed osobą - która wyżej wymienioną metodą budzi mnie w nocy - dla tej osoby to jest zabawa - dla mnie koszmar. Fajnie czasami wziąść hamak i udać się do lasu żeby się wyspać - nie ma tam kontaktów z elektrycznością i trudno jest tej osobie po prostu robić sobie zabawy przy pomocy nadajnika radiowego poniewaz potrzebuje większej mocy niż zwykłe baterie.

Dziś między 6 rano a 7 zalewam się potem - ktoś włącza nadajnik radiowy - NIE DA SIĘ OPISAĆ JAKIE TO UPOKORZENIE - chce zapytać dlaczego ludzie robią to ludziom. Nie robi tego Policja Polska - Policja Polska działa według ustawy o Policji i nie stosuje tego typu metod. Stosuje opaski GPS , ale nieprowadzi jakiś dziwnych operacji po których można budzić ludzi radiem. Dlaczego ? Kto robi ludziom ten koszmar ?

taka refleksja - z rana - zamiast kawy - budzenie nadajnikiem radiowym - nie da się opisać jakie to upokarzające :(

• pantone1114 Re: pomocy 05.03.14, 10:55
        Niestety - osoby które mi zrobiły ten koszmar - stać na bilet do Anglii - leci się 3 godziny.
        Ja to opisuje - ponieważ pomimo tego że niejedna osoba nazwie mnie chorym psychicznie - ja jestem wstanie pokazać jak to działa.

Wystarczy CB radio oraz wzmacniacz mocy 300 Watów. Jak ktoś z takim zestawem stanie metr odemnie - to jak bym nie chrapał - po włączeniu nadajnika - za chwile wyskocze z łóżka - do tego oblany cały potem.
        • bardotka35 Re: pomocy 05.03.14, 15:12
          Pantone
          To co ci dolega to schizofrenia paranoidalna, ale wydaje mi się że o tym wiesz i celowo leków od psychiatry nie bierzesz bo lubisz takie stany, odlatywać. Nie ma miejsc w psychiatrykach więc wypisują do domu , tym samym różne grupy zalewają schizofrenicy swoim bełkotem bo przepisane leki odkładają.
          • pantone1114 Re: pomocy 05.03.14, 20:27
            Bardotka Ciebie to bym wyslal do psychiatry. Ludzie tutaj pisza o powaznych problemach ze zdrowiem . Ty serwujesz diagnozy jak bys byl lekarzem i wszystko wiedzial. Po operacji po ktorej mi to zostalo - mialem sine pol twarzy i przez rok nie czulem mimiki twarzy, poniewaz wybijali mi dziure do zatoki i naturalnym jest ze pocieli nerwy. To bolalo na prawde i bylo sine na prawde. Na prawde byl wielki problem z cisnieniem podczas operacji, poniewaz jedno roslo a drugie malalo - po prostu sie rozchodzilo w przeciwne strony - nie pisz jak ciebie nie bolalo - tylko wymysl co to jest - MOZE TO JAKAS METODA WYBUDZEN POOPERACYJNYCH - technicznie - wydaje sie to mozliwe - wybieram sie na CT teraz - gwarantuje ze napisze na tym forum o co w tym chodzilo. Widzialem ostatnio dwie operacje neurochirurgiczne ( ktos z mojej rodziny mial ) - to co pokazuje wydaje sie mozliwe - jak zobaczysz kogos po wstawieniu zastawki mozgowo rdzeniowej na godzine po zabiegu.

jak by to byl drucik - lub igla to by powstawal na niej prad pod wplywem nadajnika radiowego - i dzialalo by to na zasadzie jak na filmie:

www.youtube.com/watch?v=X86KV1lOIYY
            • bardotka35 Re: pomocy 05.03.14, 20:54
              Pontone
              Po co prosisz o pomoc jak leków nie chcesz brać a tak podniecają ciebie urojenia? Zabierasz tylko czas.
              • pantone1114 Re: pomocy 06.03.14, 15:59
                Poprosze Ciebie bardotka o nie wypowiadanie sie - po prostu nie czytaj mojego posta - poniewaz drugi raz piszesz to samo a ja sie z |Toba nie zgadzam

. Rozumiem ze jestes jakims specjalista ktory jest uprawniony do wypisywania lekow. Nie przypominam sobie zebym byl u Ciebie z wizyta lekarska i zebys Ty mi wipisywal jakies recepty - ktorych ja nie chce realizowac - wiec moze jak twoi pacjenci nie chce uzywac lekow wypisanych przez Ciebie - to nie maja do Ciebie zaufania - zacznij im dodawac je do jedzenia w wyzszym celu - jak nie widza co robisz.

Ja mam swoich lekarzy i uzywam lekow które mi zalecaja. Leki te sa uzywane oficjalnie i nikt nie ma nic o ukrycia . Opisalem lekarzom - którym ufam - sytuacje i zamiast lekow raczej wybieram sie na CT - zeby sprawdzic o co w tym chodzi. Tak sie sklada ze mam stare CT i da sie porownac oba.

Bardotka nie chcial bym byc twoim pacjentem - cale szczescie w dzisiejszych czasach kazdy sam wybiera lekarza - takie sa prawa demokracji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka