Gość: fan IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.02, 22:01 Moj kochany klub na trzecim, ale to nic. Wiem ze i tak na końcu okaze sie ze to Idea bedzie mistrzem. Szkoda mi was Anwilowcy i Prokomowcy :((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tadkens Re: Tabela PLK IP: *.interecho.com / *.interecho.com 03.11.02, 22:28 hehe, we'll see :D final bedzie prokom anwil no i mam nadzieje ze prokom wyjdzie z tej rywalizacji zwyciesko. tak musi sie stac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drobny Re: Tabela PLK IP: *.techland.ostrow.zigzag.pl 04.11.02, 10:40 Cała polska w cieniu śląska :-)). Brawo Anwil - pozdrowienia od kibica Stali Ostrów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rad Deklasowani rywale Anwilu IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 04.11.02, 16:50 Tydzien temu bylem na meczu Pruszkow- Anwil i ogladalem z pewnym nawet zalem ze Anwil tak deklasuje rywali. Ale wczorajszy mecz Anwil-Idea to bylo nie do pomyslenia. Anwil po raz kolejny pokazal klase w grze zespolowej i doskonalej obronie "Urlepa". Tak dalej, wreszcie MISTRZ POLSKI -ANWIL - tym razem oficjanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś