23.08.14, 00:43
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • hatroha ? 23.08.14, 17:42
      Czy musiałem tworzyć wątek by zrzucić reklamy pojawiające się co każdą stronę?
      • melisa_baby Re: ? 24.08.14, 12:09
        wydaje mi sie, ze nie trzeba tworzyć nowego wątku a po prostu zablokowac reklamy, poszukaj info otym, ja mam poblokowane i nic mi nie wyskakuje
        • clarissa3 Re: ? 24.08.14, 12:17
          Nie sposob sobie z tym poradzic - zauwazylam ze tak ok polnocy jakby ich nagle wiecej..

one nie dosc ze skacza zewszad, migaja i tekst zaslaniaja to i instaluja na kompie rozne smieci..
          • shachar Re: ? 24.08.14, 14:07
            Jaki niesposób, instalujesz adblocka google-> adblock-> install (za darmo!) i już, sklep meblowy już nie wyskakuje
            • clarissa3 Re: ? 24.08.14, 14:17
              sprobuje - bo teraz jakies PZU mi tu skacze, ze niby cos tam kochac trzeba.... ;)
            • wiolcia29_2 Re: ? 24.08.14, 14:30
              Potwierdzam. Bez adblocka nie da się korzystać z internetu.;)
            • clarissa3 Re: ? 24.08.14, 16:54
              sklep meblowy nie wyskakuje moze ale za to wszystkie moje dane sa czytane i aktywnosc spisywana po zainstalowaniu tego !

He he - nie da sie wygrac! ;(
    • lifeisaparadox Reklamy 24.08.14, 22:18
      Jak kliknąłem w ten temat, to wyskoczyło mi okienko z ankietą, jak ją chciałem wyłączyć to wyłączyłem całą przeglądarkę, a nigdy mi żadne reklamy nie wyskakują tutaj :)
      Adblock plus. Bez niego nie da się żyć w internecie.
      • clarissa3 Re: Reklamy 24.08.14, 22:29
        no ale mowie ze on sciaga nie tylko dane ale i bada zachowanie w internecie - beda wiedziec ze ja tu ciagle bywam! ;)) .. i potem poczta dostane oferty ..
        • lifeisaparadox Re: Reklamy 24.08.14, 23:12
          Jest wtyczka "AVG do not track", która pokazuje/blokuje wszystkie analizery.
          Tylko czy coś tracisz przez to.
          • clarissa3 Re: Reklamy 24.08.14, 23:41
            jak to czy cos trace? A moja prywatnosc?

Niech sobie z was roboty robia - ode mnie wara! ;)
            • shachar Re: Reklamy 25.08.14, 01:20
              dżyzas...jeśli masz pewność , że nikt cię nie analizuje, jak ci reklamy skaczą, no to je zostaw. Lepiej spać spokojnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka