hatroha 23.08.14, 00:43 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hatroha ? 23.08.14, 17:42 Czy musiałem tworzyć wątek by zrzucić reklamy pojawiające się co każdą stronę? Odpowiedz Link Zgłoś
melisa_baby Re: ? 24.08.14, 12:09 wydaje mi sie, ze nie trzeba tworzyć nowego wątku a po prostu zablokowac reklamy, poszukaj info otym, ja mam poblokowane i nic mi nie wyskakuje Odpowiedz Link Zgłoś
clarissa3 Re: ? 24.08.14, 12:17 Nie sposob sobie z tym poradzic - zauwazylam ze tak ok polnocy jakby ich nagle wiecej.. one nie dosc ze skacza zewszad, migaja i tekst zaslaniaja to i instaluja na kompie rozne smieci.. Odpowiedz Link Zgłoś
shachar Re: ? 24.08.14, 14:07 Jaki niesposób, instalujesz adblocka google-> adblock-> install (za darmo!) i już, sklep meblowy już nie wyskakuje Odpowiedz Link Zgłoś
clarissa3 Re: ? 24.08.14, 14:17 sprobuje - bo teraz jakies PZU mi tu skacze, ze niby cos tam kochac trzeba.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiolcia29_2 Re: ? 24.08.14, 14:30 Potwierdzam. Bez adblocka nie da się korzystać z internetu.;) Odpowiedz Link Zgłoś
clarissa3 Re: ? 24.08.14, 16:54 sklep meblowy nie wyskakuje moze ale za to wszystkie moje dane sa czytane i aktywnosc spisywana po zainstalowaniu tego ! He he - nie da sie wygrac! ;( Odpowiedz Link Zgłoś
lifeisaparadox Reklamy 24.08.14, 22:18 Jak kliknąłem w ten temat, to wyskoczyło mi okienko z ankietą, jak ją chciałem wyłączyć to wyłączyłem całą przeglądarkę, a nigdy mi żadne reklamy nie wyskakują tutaj :) Adblock plus. Bez niego nie da się żyć w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
clarissa3 Re: Reklamy 24.08.14, 22:29 no ale mowie ze on sciaga nie tylko dane ale i bada zachowanie w internecie - beda wiedziec ze ja tu ciagle bywam! ;)) .. i potem poczta dostane oferty .. Odpowiedz Link Zgłoś
lifeisaparadox Re: Reklamy 24.08.14, 23:12 Jest wtyczka "AVG do not track", która pokazuje/blokuje wszystkie analizery. Tylko czy coś tracisz przez to. Odpowiedz Link Zgłoś
clarissa3 Re: Reklamy 24.08.14, 23:41 jak to czy cos trace? A moja prywatnosc? Niech sobie z was roboty robia - ode mnie wara! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
shachar Re: Reklamy 25.08.14, 01:20 dżyzas...jeśli masz pewność , że nikt cię nie analizuje, jak ci reklamy skaczą, no to je zostaw. Lepiej spać spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś