Gość: baba zona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 20:38 A MACIE POMYSL, JAK POZEGANC PRZYJACIELA ...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
komandos57 Re: przyjaciel 30.08.04, 20:45 Gość portalu: baba zona napisał(a): > A MACIE POMYSL, JAK POZEGANC PRZYJACIELA ...? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx A gdzie wychodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba zona Re: przyjaciel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 20:46 Dalej juz nie mozna.. :( Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: przyjaciel 30.08.04, 20:48 Gość portalu: baba zona napisał(a): > Dalej juz nie mozna.. :( xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx OKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazylia Re: przyjaciel IP: *.158.240.220.dsl.comindico.com.au 30.08.04, 21:22 Gość portalu: baba zona napisał(a): > A MACIE POMYSL, JAK POZEGANC PRZYJACIELA ...? a co ten pomysl bedzie mial wspolnego z Toba i Twoim przyjacielem, babo? Pozegnaj tak jak czujesz, ze chcesz - tak zawsze jest najlepiej. ...nawet gdy zdecydujesz sie go wcale nie zegnac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba zona Re: przyjaciel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 21:26 Ja ja zegnam i ... nie zegnam... reszta dla mnie... Pozdrawiam Was ... Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: przyjaciel 30.08.04, 21:29 Gość portalu: bazylia napisał(a): xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Ty pamietasz ten wpis tego faceta co WRACAL DO UMILOWANEJ OJCZYZNY?W ubieglym tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazylia Re: przyjaciel IP: *.158.240.220.dsl.comindico.com.au 30.08.04, 21:31 > Ty pamietasz ten wpis tego faceta co WRACAL DO UMILOWANEJ OJCZYZNY?W ubieglym > tygodniu nie, nie czytalam - cos waznego przeoczylam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka_s Re: przyjaciel IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 30.08.04, 22:40 Z uśmiechem. I nie mówić "żegnaj" tylko "do widzenia". Choćby usmiech miał być przez łzy. Odpowiedz Link Zgłoś
vielonick Re: przyjaciel 31.08.04, 00:34 witaj babo... cieszyc sie, ze byl i moglas z nim byc w tych ostatnich chwilach takze - bo to wielki Dar i miec nadzieje, ze jeszcze sie spotkacie trzymaj sie cieplo :))) Odpowiedz Link Zgłoś