Gość: Porter IP: *.polbox.pl / *.orion.pl 20.06.02, 12:04 Wszystkie reprezentacje maja trenerow i nie jest nim Jerzy Engel. A przeciez kajo wyraznie udowodnil, ze jedynym trenerem na swiecie jest wlasnie p. Jurek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kajo95 Re: To niemozliwe! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 12:11 Gość portalu: Porter napisał(a): > Wszystkie reprezentacje maja trenerow i nie jest nim Jerzy Engel. A przeciez > kajo wyraznie udowodnil, ze jedynym trenerem na swiecie jest wlasnie p. Jurek. no co ty? jeszcze przczyta to twój guru i się wkurzy bo to przecież on jest najlepszym, bo jedynym trenerem na świecie. przede wszystkim wyraźnie udowodniłem (a w zasadzie spocony udowodnił to sam) że twój guru jest p..........y do kwadratu mówiąc, że dyskutuje ze swoim adwersarzem z pozycji "sławnego piłkarza". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Sensacja! Engel nie jest jedyny! IP: *.polbox.pl / *.orion.pl 20.06.02, 12:49 Gość portalu: kajo95 napisał(a): > Gość portalu: Porter napisał(a): > > > Wszystkie reprezentacje maja trenerow i nie jest nim Jerzy Engel. A przeci > ez > > kajo wyraznie udowodnil, ze jedynym trenerem na swiecie jest wlasnie p. Ju > rek. > > no co ty? jeszcze przczyta to twój guru i się wkurzy bo to przecież on jest > najlepszym, bo jedynym trenerem na świecie. > przede wszystkim wyraźnie udowodniłem (a w zasadzie spocony udowodnił to sam) ż > e > twój guru jest p..........y do kwadratu mówiąc, że dyskutuje ze swoim adwersarz > em > z pozycji "sławnego piłkarza". A innych trenerow nie znasz? tylko Engel - albo Tomaszewski? Bo z tej pary ja wole Engela. Tyle, ze to dla mnie slaby dosc argument, ze ktos tam ma byc trenerem reprezentacji, bo jest lepszym szkoleniowcem niz Tomaszewski... W koncu tyle wiesz o pilce, na pewno znasz kilku trenerow, ktorzy mogli by sie nadac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Nie masz trenera nad Engela !!!!!/no txt/ IP: 193.120.126.* 20.06.02, 14:23 Odpowiedz Link Zgłoś