Dodaj do ulubionych

Moj chłopak wogóle o siebie niedba

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.04, 13:34
Mam problem , mój chłopak z którym jestem przeszło 5 lat wogóle o siebie nie
dba , przestał cokolwiek z sobą robić nawet goli sie raz na tydzień jak mu
sie zachce.Próbowałam delikatnie mu to powiedzieć ale to nie pomoglo, teraz
powiedziałam wszystko prosto z mostu i on czuje sie urażony i obraża sie nie
wiem dlaczego.Jego ulubionym zajęciem jest picie piwa i żarcie , przy czym
prowadzi siedzący tryb życia. Sugerowałam zeby zapisał sie gdzies , gdzie
bedzie mógl spalić nadmiar kalori ale teraz to on chyba robi mi na złość .
Cholera nie wiem co mam zrobić ale nie chcę żeby on taki był, przez to wogole
nigdzie nie można z nim wyjść bo on sie wstydzi o basenie nie ma o czym nawet
mówić, kondycję też ma beznadziejną może przez to sex też nie
wychodzi .Pomóźcie bo jestem już zdesperowana
Obserwuj wątek
    • gaba_2003 Re: Moj chłopak wogóle o siebie niedba 14.09.04, 13:42
      Chłopaka trzeba zmienić.

I nie mam na myśli, że masz zmieniac TEGO chłopaka - zmień go na inny
      egzemplarz. Oboje będziecie szczesliwsi. Ty - bo dobierzesz sobie mowego wg
      pragnień, on - bo nikt go nie będzie na siłę zmieniał.
      Proste.
    • j_ar Re: Moj chłopak wogóle o siebie niedba 14.09.04, 13:45
      ale, jak to nie dba o siebie? przeciez potrafi kupic sobie piwko i zarcie?... a
      i ogoli sie raz na miesiac, czyscioszek, aczkolwiek zadziwia mnie z tym
      basenem, moze on za malo tego piwa pije coby niesmialosci sie pozbyc i pojsc na
      basen? hmmm...
    • Gość: krish Re: Moj chłopak wogóle o siebie niedba IP: 62.233.233.* 14.09.04, 14:09
      pisalem to gdzies obok

jezeli jeszcze smierdza mu nogi i szczy do zlewu
      to jest prawdziwym mezczyzna
    • Gość: Terry Re: Moj chłopak wogóle o siebie niedba IP: 5.5R* / 217.153.50.* 14.09.04, 16:55
      Mam problem , mój chłopak z którym jestem przeszło 5 lat
      - w jakim sensie z nim jesteś ? mieszkasz z nim ? jako kto ? pedały martwią
      się o prawo do dziedziczenia a wy nie ? Tak sobie jesteście ze sobą cały czas
      czy od czasu do czasu ktos inny cię używa czy też ten co jest z tobą używa
      inną, czy są jakieś zasady, grafik, nie wiem co, nie twierdzę, że tak jest
      tylko grzecznie pytam.
      > wogóle o siebie nie
      > dba , przestał cokolwiek z sobą robić nawet goli sie raz na tydzień jak mu
      > sie zachce.Próbowałam delikatnie mu to powiedzieć ale to nie pomoglo, teraz
      > powiedziałam wszystko prosto z mostu i on czuje sie urażony i obraża sie nie
      > wiem dlaczego.Jego ulubionym zajęciem jest picie piwa i żarcie , przy czym
      > prowadzi siedzący tryb życia. Sugerowałam zeby zapisał sie gdzies , gdzie
      > bedzie mógl spalić nadmiar kalori ale teraz to on chyba robi mi na złość .
      > Cholera nie wiem co mam zrobić ale nie chcę żeby on taki był, przez to wogole
      > nigdzie nie można z nim wyjść bo on sie wstydzi o basenie nie ma o czym nawet
      > mówić, kondycję też ma beznadziejną może przez to sex też nie
      > wychodzi .Pomóźcie bo jestem już zdesperowana
      - No jak sex (a może seven) nie wychodzi to już problem. Może jakiś wibrator ci
      pomoże ? Nie wiem, nie znam się, szukam dla ciebie dobrego rozwiązania.
      • Gość: baba Re: Moj chłopak wogóle o siebie niedba IP: *.acn.waw.pl 14.09.04, 17:46

Prymitywizm dobry jest tylko w malarstwie (to do Terryego)

CZy Twoj chlopak nie pracuje, czy ma prace fizyczna ?
        Bo przeciez gdyby pracowal gdzie indziej na pewno zwrocono by mu uwage przed Toba.
        Czy ten problem pojawil sie niedawno, czy trwa juz piec lat ?
        Jezeli pojawil sie niedawno, to COS MUSIALO SIE STAC w jego zyciu.Jezeli trwa
        juz 5 lat, to cos musialo sie stac w Twoim zyciu, jesli zaczelo Ci to przeszkadzac.
        Za malo mamy danych, zeby tu cos radzic, ale na pewno nie jest dobra metoda
        wychowywanie doroslego faceta, jesli on zawsze taki byl. Ty z niego wyroslas i
        pora szukac gdzie indziej.
        Natomiast jesli ma problemy, to rady typu zacznij sie odchudzac, idz na basen,
        tych problemow nie usuna, trzeba je znalezc i stawic im czola.Takie zachowanie o
        jakim piszesz to jeden z objawow depresji.
        Pozdrawiam
        • vlad_palovnik Koza incognito ... 14.09.04, 23:13
          Ahaaaa...
          Wiecznie najebany powiadasz...
          Mały, gruby, nieruchawy...
          Wstydliwy abnegat...
          Brudas i impotent...

Kurde...

Toż to, wypisz - wymaluj ... komandos57 !!!

:D

ps.
          A ty pewnie jego koza pt. - "Nostra " ... :D
        • Gość: Terry Re: Moj chłopak wogóle o siebie niedba IP: 5.5R* / 217.153.50.* 15.09.04, 10:37
          Mówiła baba do obrazu a obraz do baby ani razu (to do baby).
          A tak w ogóle babo to piszesz jak środa czy sobota, ta gupia baba z urzędu d/s
          popierania pederastów.
    • Gość: bukiet Re: Moj chłopak wogóle o siebie niedba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 08:11
      Czy oglądałaś serial " Co ludzie powiedzą " Jeżeli nie to zobacz jak wygląda
      Powolniak i czym prędzej zmień chłopaka.
      • Gość: Miang Re: Moj chłopak wogóle o siebie niedba IP: *.doskomp.lodz.pl / 195.205.148.* 15.09.04, 09:26
        albo zobacz jak się zachowuje Hiacynta i zmien siebie ;) ;)
      • Gość: del Kichote Re: Moj chłopak wogóle o siebie niedba IP: *.doskomp.lodz.pl / 195.205.148.* 15.09.04, 10:47
        ???... No zupełnie nie rozumiem, co się czepaisz Powolniaka, przecież to
        najsympatyczniejszy gość w tym serialu :))))

(ten omawiany tutaj jegomość też niedługo tak będzie wyglądał i się zachowywał...)
    • mskaiq Re: Moj chłopak wogóle o siebie niedba 15.09.04, 10:37
      Musisz mu o tym mowic caly czas. Nigdy nie rob tego kiedy jest zlosc w Nim albo
      w Tobie. Powtarzaj spokojnie i tlumacz, nie wolno byc emocjonalna kiedy to
      robisz. On slyszy, po pewnym czasie moze po twoch trzech miesiacach zacznie
      przyznawac Ci racje. Po nastepnych miesiacach zacznie sie zmieniac. Warunek
      jest jeden, nigdy nie mozna robic tego tak aby budzic jego negatywne reakcje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka