Gość: chcąca wiedzieć IP: *.futuro.pl 21.09.04, 18:14 Jak poznać czy facet jest nami rzeczywiście "na powaznie" zainteresowany? Czy sa jakieś uniwersalne metody aby się poznać? jak myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Imagine Re: Jak poznać.... IP: *.unl.edu 21.09.04, 18:16 jest tylko jedna metoda. poczekac az umrze. Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: Jak poznać.... 21.09.04, 18:16 i ??? > jest tylko jedna metoda. poczekac az umrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: Jak poznać.... IP: 62.233.233.* 21.09.04, 18:17 powtarzac to musze ze trzy razy na miesiac pH wydzielin!!! Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_1 Re: Jak poznać.... 21.09.04, 19:31 Nie myślę, mam przeczucie, że lepiej cieszyć się tym, że dobrze się ze sobą czujecie, jeśli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chcąca wiedzieć Re: Jak poznać.... IP: *.futuro.pl 21.09.04, 19:37 nie chcę pokazać że mi zależy. Nie chcę wyjśc na idiotkę. A może on mnie poprostu zwodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: Jak poznać.... IP: 62.233.233.* 21.09.04, 19:40 no kurwa mac jak chcesz oczekiwac czegos ok, jak knujesz po cichu? jest ryzyko, jest zabawa... ale TYLKO wtedy moze sie udac jak zaryzykujesz i przestaniesz knuc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chcąca wiedzieć Re: Jak poznać.... IP: *.futuro.pl 21.09.04, 19:48 Jakie kirsh knucie? Ja daleko jestem od tego. Poprostu boję się zaangażować tak na 100%, ponieważ boję się że to może być z jego strony taka gra w uwodzenie. I zta moje pytanie kirsh! Za głupie komentarze dziękuję. Darujcie sobie jeśli nie jestescie w stanie wczuć się w drugą osobę, w to co może czuć. W związku z tym co robicie na forum posychologia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: Jak poznać.... IP: 62.233.233.* 21.09.04, 19:55 jestes blisko tego najlepsze rzeczy na tym swiecie wiaza sie z ryzykiem i jak nie zaryzykujesz to masz duze szanse dostac papke z MTV dajesz zachowaczosc dostajesz zachowawczosc albo gorzej the choice is yours aha jestem K R I S H Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chcaca wiedzieć Re: Jak poznać.... IP: *.futuro.pl 21.09.04, 20:03 Nie zawsze tak jest jak mówisz. Czasami dajesz serce na dłoni a dostajesz wiesz co?Życie jest niesprawiedliwe, ludzie są niesprawiedliwi Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok Szczanie na pszenicę... 21.09.04, 19:38 Gość portalu: chcąca wiedzieć napisał(a): > Jak poznać czy facet jest nami rzeczywiście "na powaznie" zainteresowany? Czy > sa jakieś uniwersalne metody aby się poznać? jak myslicie? ....coś a la test ciążowy za Ramzesów. Jeśli obsikane nasiona szybciej wzejdą od podlanych wodą.... masz szanse... Luty /jeśli tu zajrzysz akutat/, lada moment, może lada dzień pogadamy... chwilowo mam urwanie warg sromych.... Odpowiedz Link Zgłoś
sorocco Re: Szczanie na pszenicę... 21.09.04, 22:15 Ciekawa rada:)))Radzę z niej skorzystać.))))) Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Re: Jak poznać.... 21.09.04, 22:05 No jasne, że są, ale żadna nie 100% i dobrze bo byłaby nuda. Np inwestuje w Ciebie - duża doza prawdopodobieństwa albo rozrzutność. Np przestaje słuchać mamy - jw albo wydoroślenie . Np w swoich planach uwzględnia Ciebie i sam zaskakująco trafnie dostosowuje się do Twoich Np mówi "MY" zamiast "ja" Np w seksie myśli - najpierw Ty, potem ja, czasem długo potem ja Np ma zadziwiająco dużo czasu i cierpliwości dla Ciebie , choć obiektywnie nie ma i jest cholerykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: Jak poznać.... 21.09.04, 22:24 Gość portalu: chcąca wiedzieć napisał(a): > Jak poznać czy facet jest nami rzeczywiście "na powaznie" zainteresowany? Czy > sa jakieś uniwersalne metody aby się poznać? jak myslicie? Ten co by wymyślił taki uniwersalny teścik to by krocie zarabiał.. I na tym teściku, i na ekstra płatnych informacjach jak przechytrzyc teścik.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnycharakter Re: Jak poznać.... IP: *.arcor-ip.net 21.09.04, 22:51 Jak mowi to kocha. Jak by nie kochal, to by nie mowil ! czch Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: Jak poznać.... 21.09.04, 23:03 Gość portalu: czarnycharakter napisał(a): > Jak mowi to kocha. Jak by nie kochal, to by nie mowil ! > czch O słodka naiwności! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnycharakter "slodka naiwnosci" IP: *.arcor-ip.net 21.09.04, 23:04 Et vice versa ! :-)) czch Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: "slodka naiwnosci" 21.09.04, 23:07 Gość portalu: czarnycharakter napisał(a): > Et vice versa ! > :-)) > czch Ty naprawde wierzysz tak każdemu słowu co od ludzi słyszysz?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnycharakter mila procesor_ko, IP: *.arcor-ip.net 21.09.04, 23:18 to, co Ty robisz, w pewnych kregach nazywane jest projekcja. W konkretnym przypadku Twoja wlasna naiwnosc (branie z cala powaga mojej - niewinnej - ironii)przypisujesz - wlasnie - mi ! :-) Dobranoc ! czch Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: mila procesor_ko, 21.09.04, 23:24 Gość portalu: czarnycharakter napisał(a): > to, co Ty robisz, w pewnych kregach nazywane jest projekcja. > W konkretnym przypadku Twoja wlasna naiwnosc (branie z cala powaga mojej - > niewinnej - ironii)przypisujesz - wlasnie - mi ! > :-) > Dobranoc ! > czch A ty naprawde myślałeś/łaś że pytałam powaznie?? :) Naiwnośc - stan niewinności.. Jakże łatwo się ja traci. Odpowiedz Link Zgłoś
zabajona27latka Re: Jak poznać.... 22.09.04, 17:37 moja rada - nie zastanawiaj sie !!!!!! I tak do niczego konstruktywnego nie dojdziesz. Nie hamuj sie z okazywaniem uczuc - oczywiscie nie polecam tez zbytniej wylewnosci. Przyznawanie sie do wlasnych uczuc to nic hanbiacego, nie boli a wrecz przeciwnie moze wlasnie pomoc i sprawic ze cos stanie sie klarowne. ja sie tez tak kiedys zastanawialam i niestety GO stracilam, bo balam sie okazac uczucia od samego poczatku. Terz sobie przysiegam, ze drugi raz nie powtorze tego bledu. powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: Jak poznać.... 22.09.04, 19:09 niestety, jak we wszystkim, porzebny jest czas, sadze, ze po 5 latach mozna juz wyciagnac niesmiale hipotezy, ale..ostroznie, to jeszcze zbyt wczesnie na pelne potwierdzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gitaroo Man Re: Jak poznać.... IP: *.wnc.katowice.pl 18.10.04, 23:43 Eh. Skądś to znam. Nie jesteś jedyna. Odpowiedz Link Zgłoś