Dodaj do ulubionych

Ludzie obcinaja sobie glowy !!!!!

IP: *.unl.edu 23.09.04, 17:07
widzialem wideo. nie podaje linku. o malo nie zemdlalem i nie chce by kogos
to spotkalo.

oto moja refleksja:

Punkt Pierwszy: kazda, bez wyjatku, zorganizowana religia powinna byc uznana
za organizacje przestepcza i jej propagatorzy scigani i sadzeni przez
trybunaly miedzynarodowe.

Punkt Drugi: kazda, bez wyjatku agresja, skierowana na drugi kraj powinna byc
scigana i jej promotorzy sadzeni przez trybunaly miedzynarodowe.

Punkt Trzeci: patriotyzm, podobnie jak faszyzm, powinien byc przez
spolecznosc miedzynarodowa zakazany pod kara scigania przez trybunaly
miedzynarodowe.

Te 3 rzeczy: RELIGIA, AGRESJA I PATRIOTYZM sa WYNIKAMI I POWODAMI tragedii
na tej planecie. Nie mam najmniejszych watpliwosci co do tego faktu.
To tyle wskazowek: po cichu dodam od siebie, ze nie wierze w realizacje tego
o czym wyzej mowilem. R-complex zapewnia nam te krwawe zniwa.
Imagine.
Obserwuj wątek
    • Gość: krish Re: Ludzie obcinaja sobie glowy !!!!! IP: 62.233.233.* 23.09.04, 17:16
      no moze masz troche racji...

ale nie wierzysz sam w realnosc tego co piszesz

a jest jak jest

ale Twoj wpis ma rowniez dupe

jezeli czyta Cie w tej chwili jakis ksztalcony w Polsce kuzyn tych to obcinali

jestes najlepszym potwierdzeniem

ze obcinanie dziala... i przynosi zamierzone efekty
      • Gość: Imagine Re: Ludzie obcinaja sobie glowy !!!!! IP: *.unl.edu 23.09.04, 17:45
        jak rozumiesz owo "dziala" ? niechcacy przeciez, widzimy morderstwo w tzw.
        close-up. Nigdy nie widzimy momentu wybuchu autobusow, samochodow pulapek,
        bo przeciez wtedy nie bylyby pulapkami .... nie widzimy tez dziesiatek czy
        setek ludzi rozrywanych przez bomby. Jestesmy uspieni na takie tragedie, bo nie
        widzimy tego w przyblizeniu, znamy tylko nic nie mowiace statystyki typu:
        "w bombardowaniu zginelo 500 osob", kogo to obchodzi, przyzwyczailismy sie
        juz do takich liczb ...
        tak, masz racje, obcinanie powinno dzialac, choc konsekwencje obcinania o
        jakich ja mowie, sa nieporownanie glebsze i dalej idace niz te, ktorych
        domagaja sie obcinajacy ...
        obcinajacy sa ofiaramu swej religii, patriotyzmu i zewnetrznej ( w tym
        przypadku) agresjii. kombinacja tych czynnikow zgotowala ta sytuacje.
        nie zapominaj, ze ci co siedza w wygodnych czolgach, samolotach, wozach
        bojowych sa podobnymi ofiarami tych trzech czynnikow.
        Imagine.
    • Gość: ewa Re: Ludzie obcinaja sobie glowy !!!!! IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 23.09.04, 17:33
      Do tych trzech rzeczy ktore sa wynikami i powodami
      tragedii na naszej planecie dodam CHEC POSIADANIA=
      PIENIADZE
    • Gość: sdf Re: Ludzie obcinaja sobie glowy !!!!! IP: *.range81-157.btcentralplus.com 23.09.04, 17:40
      tragedia dla tej planety sa ludzie, a tego o czym mowisz nie da sie
      wyeliminowac bo to jest integralna czescia naszej psychiki
      • Gość: Imagine do sdf IP: *.unl.edu 23.09.04, 17:48
        jedna z madrzejszych wypowiedzi. dzieki.
    • pejsaty Re: Ludzie obcinaja sobie glowy !!!!! 23.09.04, 17:43
      Te 3 rzeczy: RELIGIA, AGRESJA I PATRIOTYZM sa WYNIKAMI I POWODAMI tragedii
      > na tej planecie.

co do tego sie zgadzam. nie wierze jedynie w zadne trybunaly miedzynarodowe,
      onzety i inny tego typu bezuzyteczny i bezradny szajs na ktory ida miliardy
      dolarow co roku.
    • Gość: ryb Re: Ludzie obcinaja sobie glowy !!!!! IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 23.09.04, 21:43
      I niestety beda sobie obcinac. Mnie przeraza fakt, ze kraj taki jak Anglia, nie
      nauczyla sie na bledach. Albo nie chce sie nauczyc, bo sa inne czynniki "wiary
      i demokracji". Lata temu, wkraczajac do Irlandii, pomagajac katolikom, sami
      stali sie ich celem...Czy naprawde mysleli ze w Iraku bedzie inaczej?
      • Gość: krish Re: Ludzie obcinaja sobie glowy !!!!! IP: 62.233.233.* 23.09.04, 21:48
        no rybie...
        Ty znasz sie na kasie...
        przeciez zawsze chodzi o kase gdzies w tle

zobacz, Tuwim juz w 1929 Wiedzial...

DO PROSTEGO CZŁOWIEKA

Gdy znów do murów klajstrem świeżym
        Przylepiać zaczną obwieszczenia,
        Gdy "do ludności", "do żołnierzy"
        Na alarm czarny druk uderzy
        I byle drab, i byle szczeniak
        W odwieczne kłamstwo ich uwierzy,
        Że trzeba iść i z armat walić,
        Mordować, grabić, truć i palić;
        Gdy zaczną na tysięczną modłę
        Ojczyznę szarpać deklinacją
        I łudzić kolorowym godłem,
        I judzić "historyczną racją",
        O piędzi, chwale i rubieży,
        O ojcach, dziadach i sztandarach,
        O bohaterach i ofiarach;
        Gdy wyjdzie biskup, pastor, rabin
        Pobłogosławić twój karabin,
        Bo mu sam Pan Bóg szepnął z nieba,
        Że za ojczyznę - bić się trzeba;
        Kiedy rozścierwi się, rozchami
        Wrzask liter pierwszych stron dzienników,
        A stado dzikich bab - kwiatami
        Obrzucać zacznie "żołnierzyków". -
        - O, przyjacielu nieuczony,
        Mój bliźni z tej czy innej ziemi!
        Wiedz, że na trwogę biją w dzwony
        Króle z pannami brzuchatemi;
        Wiedz, że to bujda, granda zwykła,
        Gdy ci wołają: "Broń na ramię!",
        Że im gdzieś nafta z ziemi sikła
        I obrodziła dolarami;
        Że coś im w bankach nie sztymuje,
        Że gdzieś zwęszyli kasy pełne
        Lub upatrzyły tłuste szuje
        Cło jakieś grubsze na bawełnę.
        Rżnij karabinem w bruk ulicy!
        Twoja jest krew, a ich jest nafta!
        I od stolicy do stolicy
        Zawołaj broniąc swej krwawicy:
        "Bujać - to my, panowie szlachta!"
        • Gość: ryb Re: Ludzie obcinaja sobie glowy !!!!! IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 23.09.04, 21:56
          Tu jest problem, bo tak naprawde w Iraku nie chodzi o kase. Marne 2,5 mln
          barylek co oni wydobywaja, nie pokrywa "kosztow produkcji". Po prostu za malo...
          • Gość: krish Re: Ludzie obcinaja sobie glowy !!!!! IP: 62.233.233.* 23.09.04, 21:58
            chodzi chodzi...

irak zaczal sie z ruskimi wachac

to kwestia wplywow, a co za tym idzie, kasy

a zloza ponoc maja
            • Gość: ryb Re: Ludzie obcinaja sobie glowy !!!!! IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 23.09.04, 22:08
              Nie, beda doplacac...Tu o Iran i inne temu podobne kraje chodzi. Chca byc
              blizej "przyjaciol". Zeby sie kalkulowalo musieliby zwiekszyc wydobycie do 5,5
              mln dziennie. A w krotkim okresie czasu to sie nie da...
              • Gość: krish Re: Ludzie obcinaja sobie glowy !!!!! IP: 62.233.233.* 23.09.04, 22:11
                nawet jesli

kto rozdaje karty ten ma kase...
          • Gość: Imagine Re: Ludzie obcinaja sobie glowy !!!!! IP: *.unl.edu 23.09.04, 22:06
            o co wiec chodzi ? ja wiem, jestem ciekaw, czy wiesz to samo ...
            • Gość: ryb Re: Ludzie obcinaja sobie glowy !!!!! IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 23.09.04, 22:20
              Iracka inwazja miala byc kwiatami uslana...Podobno tubylcy mieli przyjac wojska
              koalicji z usmiechem na twarzy i radoscia. Wszystko mialo sie zamknac w kilku
              miesiacach, kosztem okolo 50 bln dollarow. Zwrot kosztow byl prosty, sprzedaz
              ulepszonej broni, lapa na ropie...i co najwazniejsze bliskosc przyjaciol takich
              jak Iran i Syria, ktorzy napewno zdadza sobie sprawe z "nowej sytuacji".
              Wewnetrznych spaw politycznych USA nie bede poruszal.

Troszke sie popieprzylo.
              • Gość: Imagine Re: Ludzie obcinaja sobie glowy !!!!! IP: *.unl.edu 23.09.04, 22:25
                zaraz, zaraz, piszesz wyzej, ze tak naprawde nie chodzi o kase, pytam sie wiec
                O CO CHODZI ? nie odpowiedziales mi rybie ...
                • Gość: ryb Re: Ludzie obcinaja sobie glowy !!!!! IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 23.09.04, 22:49
                  O przemoc, pod plaszczykiem chrzescijanskiej pseudo-demokracji. Wladza i wplywy
                  sie licza. Kasa w dzisiejszych czasach wystarczajaco wplywa od podatnikow i
                  korporacji...Ale dodatkowa sprzedaz broni nie zaszkodzi. Globalizacja to jest
                  to, podobno.
                  • Gość: Imagine Re: Ludzie obcinaja sobie glowy !!!!! IP: *.unl.edu 23.09.04, 22:58
                    malo jeszcze wiesz rybenko ty moja ... jest szereg poziomow rozumienia istoty
                    wydarzen. dla najszerszej populacji, atak na Irak to samoobrona przed dalszymi
                    atakami. to elektorat Busza. dalej ida szperajacy troche wiecej i dla nich
                    to ropa naftowa. to elektorat Keerego (Michael Moore. itp). nastepnie ida ci
                    juz troche oswieceni jak ty rybenko i nie wierzac juz w ataki terrorystow,
                    ktore maja nastapic, nie wierzac w rope ani szmalec, wymyslona dla nich World
                    Domination. prawda jednak jest jeszcze gdzie indziej, o czym ... niestety nie
                    poinformuje Cie tutaj na forum. nie chce by az czy Luty dostali zawalu serca.
                    Imagine.
                    • Gość: Luty Re: Ludzie obcinaja sobie glowy !!!!! IP: *.dialup.mindspring.com 23.09.04, 23:00
                      Mnie juz powiedziales, nie poamietasz...? hi hi
                      • Gość: Imagine Re: Ludzie obcinaja sobie glowy !!!!! IP: *.unl.edu 23.09.04, 23:07
                        nie pamietam podsluchujacych pod drzwiami ...
                        • Gość: Luty Re: Ludzie obcinaja sobie glowy !!!!! IP: *.dialup.mindspring.com 23.09.04, 23:11
                          No jak to...?, darles sie na cale forum...
                    • Gość: ryb Re: Ludzie obcinaja sobie glowy !!!!! IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 23.09.04, 23:04
                      O to dobrze, bo ja tez nie chcialem za duzo mowic :)))
                      • Gość: az Re: Ludzie obcinaja sobie glowy !!!!! IP: 62.233.232.* 23.09.04, 23:12
                        > O to dobrze, bo ja tez nie chcialem za duzo mowic :)))

Jasne.
                        Wiemy swoje i już!

Dlaczego prawda(?) jest w tym przypadku tajemnicą(?)?
                        • Gość: ryb Re: Ludzie obcinaja sobie glowy !!!!! IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 23.09.04, 23:57
                          Bo to nie jest kasa. Zeby bylo jasne...wydobywaja 2,5 mln (wlasciwie robia 1,6)
                          dziennie x $45 (powiedzmy) = 112,5 mln dziennie - koszty - ustabilizowanie
                          produkcji = nizsza cena ropy...itd. Koszt "wyzwolenia" jak do tej pory
                          przekracza $250bln (koalicja) i jeszcze sie nie skonczyly...Mysle ze dojdzie do
                          600 bln. Biorac pod uwage GDP, nawet w pokojowych warunkach...to dajmy sobie
                          spokoj z dalszymi wyliczeniami...
                          • Gość: az Re: Ludzie obcinaja sobie glowy !!!!! IP: 62.233.232.* 24.09.04, 00:06
                            Zgoda. Być może nie idzie o kasę liczącą się w ciągu najbliższych kilku lat.
                            Nie pytałem o to - co nie jest prawdą.
                            Pytałem o to - co jest prawdą.
                            Powtórzę prośbę: jaka jest prawda odnośnie (interwencji w) Iraku?
                            • Gość: ryb Re: Ludzie obcinaja sobie glowy !!!!! IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 24.09.04, 00:13
                              Strach przed islamem, tym innym...i wpakowanie klina pomiedzy kraje ktore sie
                              tym zajmuja. To nie ma nic wspolnego z terroryzmem, to jest tylko i wylacznie
                              typowa ekpansja dla wplywow w regionie, w tym przypadku trzymanie kija nad
                              innymi. I niestety prawda jest taka, ze zostana wydane kazde pieniadze i zginie
                              jeszcze wielu ludzi zeby to sie powiodlo.
                              • Gość: az Re: Ludzie obcinaja sobie glowy !!!!! IP: 62.233.232.* 24.09.04, 00:19
                                Zgoda na strach przed islamem, tym innym...
                                Zgoda na ekspansję dla wpływów w regionie.
                                Czy ten strach nie jest uzasadniony?
                                Naprawdę terroryzm nie ma tu nic na znaczeniu?
                                • Gość: ryb Re: Ludzie obcinaja sobie glowy !!!!! IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 24.09.04, 00:22
                                  Nie dajmy sie oszukac. Skad sie wzial terroryzm? Dlaczego zaistnial? Mam pewne
                                  doswiadczenie z IRA...Kiedys terrorysci, dzisiaj politycy...i mozna
                                  dalej...Mandela, Arafat...
                                  • Gość: az Re: Ludzie obcinaja sobie glowy !!!!! IP: 62.233.232.* 24.09.04, 00:36
                                    Skąd się wziął terroryzm?
                                    Dlaczego zaistniał?
                                    Jak się go pozbyć?
                                    • Gość: ryb Re: Ludzie obcinaja sobie glowy !!!!! IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 24.09.04, 00:47
                                      Terroryzm zawsze byl...tylko kiedys inaczej sie nazywal. My Polacy wolimy
                                      terminologie "partyzantki". Bo walczylismy o swoje i swoj kraj. W dzisiejszych
                                      czasach prawdopodobnie bylibysmy terrorystami...czasami jestesmy, jak poczytamy
                                      pewne wiadomosci.
                                      Trzeba od tego zaczac, ze lapy trzeba trzymac przy sobie...sa inne metody na
                                      wplywy, niekoniecznie sila, bo moze byc to zle odebrane. A konsekwence sa,
                                      jakie widac.
                                      • Gość: az Re: Ludzie obcinaja sobie glowy !!!!! IP: 62.233.232.* 24.09.04, 01:00
                                        Zgoda na łapy przy sobie.
                                        Na terroryzm-partyzantkę.
                                        Są jednak chyba jakieś granice walki?
                                        Zwłaszcza w świecie demokracji.

Czy myślisz, że z łapami przy sobie można spać bezpiecznie?
                                        • Gość: ryb Re: Ludzie obcinaja sobie glowy !!!!! IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 24.09.04, 01:22
                                          Jezeli chodzi o walke to nie ma granic. Ostatnie wydarzenia w Rosji nam to
                                          przypomnialy. Nie ma nic wspolnego z demokracja, szczegolnie dla
                                          zdesperowanych. No, ale mozna powiedziec ze desperacja tez ma swoje granice.
                                          Nie ma.
                                          Z lapami przy sobie mozna spac bezpieczniej a to jest juz progres...

• Gość: Luty Re: Ludzie obcinaja sobie glowy !!!!! IP: *.dialup.mindspring.com 23.09.04, 22:27

Odpowiadasz na :
                Gość portalu: ryb napisał(a):

> Troszke sie popieprzylo.

Jak zwykle z reszta...
    • fnoll ale nie wszyscy mają kamery... 23.09.04, 21:47
      gdyby w Sudanie mieli kamery, to nie miałbyś już czasu na FPsy Imagine, gdybyś,
      chciał wszystkie dokonane tam egzekucje obejrzeć...

a to byłoby straszne, oglądałbyś, mało byś nie mdlał, i nie miałbyś czasu się z
      nami tym podzielić! okropne...
    • Gość: czarnycharakter Naprawde, Imagine - IP: *.arcor-ip.net 23.09.04, 22:05
      - jesli widziales wideo, powinienes sie po prostu wstydzic - w pierwszej
      kolejnosci, a czy w drugiej powinienes sie dzielic refleksjami, tego tez nie
      jestem pewien...
      czch
    • Gość: az Re: Ludzie obcinaja sobie glowy !!!!! IP: 62.233.232.* 23.09.04, 22:11
      > Te 3 rzeczy: RELIGIA, AGRESJA I PATRIOTYZM sa WYNIKAMI I POWODAMI tragedii
      > na tej planecie. Nie mam najmniejszych watpliwosci co do tego faktu.

Dlaczego umieściłeś tu agresję, nie pojmuję.
      Religia, patriotyzm, bywały powodami tragedii.
      Podobnie jak sto tysięcy innych rzeczy, np. głupota czy Twoje posty na forum.
      • Gość: Imagine do aza IP: *.unl.edu 23.09.04, 22:31
        to juz nie moja wina, ze slyszac prawde ode mnie rzucasz sie poraz kolejny na
        line. jestes dla mnie przykladem betonowo-stalowego podtrzymywacza glupoty na
        tym swiecie. a jak sobie chcesz pogadac, to zostaw sobie to na najblizsze
        spotkanie komitetu osiedlowego ....
        • Gość: az Re: do Imagine'a IP: 62.233.232.* 23.09.04, 22:42
          Hm, zabzdziłeś teraz mocno.
          Znam nieco Twoje prawdy tu objawiane i mam je w marnym poważaniu.
          Nie wiem co znaczy "rzucasz sie poraz kolejny na line".
          To za kogo mnie masz, nie daje mi satysfakcji, ale też nie powoduje szkody na
          moim samopoczuciu.
          Nie chce mi się gadać. Z Tobą tym bardziej. Już wolę spotkanie w komitecie
          osiedlowym.
          • Gość: Imagine Re: do Imagine'a IP: *.unl.edu 23.09.04, 22:45
            to odjazd plesc swoje dyrdymaly o poczuciach obowiazkow ...
            • Gość: az Re: do Imagine'a IP: 62.233.232.* 23.09.04, 22:49
              Ano, jeszcze nie raz zagadam o obowiązkach.
              Bo wielu jest takich jak Ty - z okołozerowym ich poczuciem.
              Marzy mi się życie wśród odpowiedzialnych ludzi.
              • Gość: Imagine Re: do Imagine'a IP: *.unl.edu 23.09.04, 22:52
                tacy jak ty to bardzo latwo staja sie OBRONCAMI PORZADKU ... chyba wiesz co mam
                na mysli. nie znosze aktywistow.
                • Gość: az Re: do Imagine'a IP: 62.233.232.* 23.09.04, 22:59
                  Raczysz żartować - któż miałby wiedzieć, co Ty masz na myśli. Toć Ty co pięć
                  minut masz co innego na myśli. Nawet w sprawach tzw. zasadniczych.
                  Kim jestem?
                  O jakim porządku piszesz?
                  Kto to jest aktywista?
                  Dlaczego ich nie znosisz?
                  Czy mnie uważasz za aktywistę?
                  • Gość: Imagine Re: do Imagine'a IP: *.unl.edu 23.09.04, 23:03
                    kiedys na Wilczej mi w ten sposob zadawano pytania. jedno po drugim, chyba
                    znasz to: adresy, kontakty, telefony, znajomosci ....
                    • Gość: az Re: do Imagine'a IP: 62.233.232.* 23.09.04, 23:09
                      Czasem zdarza mi się gadać z dużymi dziećmi.
                      Dzięki za tę rozmowę potwierdzającą moją tezę z pierwszego tutejszego mojego
                      postu, tę o Twoim tutejszym pisarstwie.
                      • Gość: Imagine Re: do Imagine'a IP: *.unl.edu 23.09.04, 23:11
                        alez nie ma za co ... teraz moze sobie pocwierkolic z Lutym.
    • Gość: Luty Re: Ludzie obcinaja sobie glowy !!!!! IP: *.dialup.mindspring.com 23.09.04, 22:21
      Odpowiadasz na :
      Gość portalu: Imagine napisał(a):

> widzialem wideo

Ohyda...glupis Imagine, tyle Ci powiem...
      • Gość: Imagine Re: Ludzie obcinaja sobie glowy !!!!! IP: *.unl.edu 23.09.04, 22:27
        nigdy sie niczego innego po tobie nie spodziewalem ...
        • Gość: Luty Re: Ludzie obcinaja sobie glowy !!!!! IP: *.dialup.mindspring.com 23.09.04, 22:29
          A ja spodziewalem sie po Tobie czegos innego...
          Zaskoczyles mnie dzisiaj...
          • Gość: Imagine Re: Ludzie obcinaja sobie glowy !!!!! IP: *.unl.edu 23.09.04, 22:33
            niczego sie nie spodziewales nigdy po mnie. przestan polewac.
            • Gość: Luty Re: Ludzie obcinaja sobie glowy !!!!! IP: *.dialup.mindspring.com 23.09.04, 22:35
              Dobrze wiesz, ze sie spodziewalem....nie chrzan, bo rzygac sie chce i odper.ol
              sie od Aza...
              • Gość: Imagine Re: Ludzie obcinaja sobie glowy !!!!! IP: *.unl.edu 23.09.04, 22:38
                niczego sie nie spodziewales. a az to moja zdobycz i nie odpierdole sie.
                • procesor Re: Ludzie obcinaja sobie glowy !!!!! 23.09.04, 22:40
                  I co, jak zwykle zamiast rzeczowej rozmowy, watek przeradza sie w osobiste
                  kompletnie bezsensowne wycieczki i przepychanki?

Alez wy to lubicie..
                • Gość: Luty Re: Ludzie obcinaja sobie glowy !!!!! IP: *.dialup.mindspring.com 23.09.04, 22:42
                  Twoja wola Imaginie, ale cos posial to i zbierac bedziesz...Hough
                  • Gość: Imagine Re: Ludzie obcinaja sobie glowy !!!!! IP: *.unl.edu 23.09.04, 22:45
                    wole zbierac swe trawska na prerii niz z toba zlote jablka. taka prawda.
                    • Gość: Luty Re: Ludzie obcinaja sobie glowy !!!!! IP: *.dialup.mindspring.com 23.09.04, 22:47
                      Jeszcze Cie do zbierania zlotych jablek nie zaprosilem...to se trawska jak
                      najbardziej zbieraj...
                      • Gość: Imagine Re: Ludzie obcinaja sobie glowy !!!!! IP: *.unl.edu 23.09.04, 22:49
                        problem masz w tym, ze IDEA zapraszania jest ci zupelnie obca. na bramce
                        stac, to tak, to cos dla ciebie ...
                        • Gość: Luty Re: Ludzie obcinaja sobie glowy !!!!! IP: *.dialup.mindspring.com 23.09.04, 22:54
                          Oczom nie wierze...zawzietys w dodadku i fakty Ci sie myla...
                          • Gość: Imagine Re: Ludzie obcinaja sobie glowy !!!!! IP: *.unl.edu 23.09.04, 23:00
                            nic mi sie nie myli. zawzietym ? powiedzialbym: doswiadczonym (co dla
                            niedoswiadczonych wlasnie moze zawzietoscia zalatywac).
    • procesor Re: Ludzie obcinaja sobie glowy !!!!! 23.09.04, 22:36
      > Te 3 rzeczy: RELIGIA, AGRESJA I PATRIOTYZM sa WYNIKAMI I POWODAMI tragedii
      > na tej planecie. Nie mam najmniejszych watpliwosci co do tego faktu.

To tylko zasłony dymne, mam na myśli religie i patriotyzm.
      Tak naprawdę istotna jest tylko agresja. I żądza władzy.

Tamtymi dwoma tylko wycieraja sobie gęby byle inni dali się ogłupic. Sami
      muzułmanie przyznaja że Koran nie ma nic wspólnego z tym co głosza terroryści.
      A chrzescijaństwo tez było w swych najgorszych czasach jeno narzedziem cesarzy
      i królów.
      NOżem chleb pokroisz ale i zabić kogos możesz.
    • Gość: koleżanka co Ty powiesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 23:43
      Mnie sie wydaje, że poza seksem, spaniem i jedzeniem obcinanie sobie głów
      nalezy do najpowszechniejszych obyczajów ludzkosci od zarania dziejów i jako
      takie nie zasługuje na trzy wykrzykniki.

• Gość: Imagine Re: co Ty powiesz? IP: *.unl.edu 23.09.04, 23:46
        uwazaj, bo cie Luty od ciemniakow zwyzywa. tu wiedza nie poplaca, stad te
        wykrzykniki jako symbol dzieciecego niedowierzania.
        Imagine.
        • Gość: koleżanka Re: co Ty powiesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 23:48
          Podkułam buty na okoliczność wszelką. Nie bojam się ;)
          • Gość: Imagine Re: co Ty powiesz? IP: *.unl.edu 23.09.04, 23:51
            jakby co to pomoge. tu bez kompaniji ciezko.
            • Gość: koleżanka Re: co Ty powiesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 23:57

> jakby co to pomoge.

Ale tylko jak mnie Luty napadnie?

> tu bez kompaniji ciezko.
        • Gość: Luty Re: co Ty powiesz? IP: *.dialup.mindspring.com 24.09.04, 00:02
          Nie mam zwyczaju od ciemnikow wyzywac, a ponad to, imienia mojego naduzywasz...
          • Gość: Imagine Re: co Ty powiesz? IP: *.adsl.navix.net 24.09.04, 00:25
            masz ale nie pamietasz. ok, od dzisiaj bedziesz "on". lepiej ?
            • Gość: Luty Re: co Ty powiesz? IP: *.dialup.mindspring.com 24.09.04, 00:33
              Moze byc Luty, ale nie naduzywaj...
              Nie musze byc balsamem na Twoje rany...
              • Gość: az Re: co Ty powiesz? IP: 62.233.232.* 24.09.04, 00:39
                > Nie musze byc balsamem na Twoje rany...

Musisz, nie musisz.
                Nie od Ciebie to zależy.
                • Gość: Luty Re: co Ty powiesz? IP: *.dialup.mindspring.com 24.09.04, 01:12
                  Odpowiadasz na :
                  Gość portalu: az napisał(a):

> > Nie musze byc balsamem na Twoje rany...
                  >
                  > Musisz, nie musisz.
                  > Nie od Ciebie to zależy.

Ale zawsze moge, po przyjacielsku, wybijac mu to z glowy...
                  • Gość: az Re: co Ty powiesz? IP: 62.233.232.* 24.09.04, 01:18
                    Możesz próbować...
                    Po przyjacielsku tym bardziej.
              • Gość: Imagine Re: co Ty powiesz? IP: *.adsl.navix.net 24.09.04, 00:48
                wole jednak przejsc na TY z toba, zostawiajac LU innym lunatykom.
                nie byles i nie bedziesz balsamem dla mnie. sam o tym zdecydowales.
                Pan Imagine.
                • Gość: Luty Re: co Ty powiesz? IP: *.dialup.mindspring.com 24.09.04, 00:59
                  Decyzja zawsze nalezala do Ciebie, tylko Ty, to Twoje wybujale ego...
                  Przyjazni nie zaczyna sie od zalatwiania interesow...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka