Dodaj do ulubionych

MYSLI PRAWDZIWE ?

IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 28.09.04, 00:48
Mam pytanie do facetow ?
O czym myslicie bedac ze swoja dziewczyna, zona etc. spotykajac fajna laske.
I jak sie zachowujecie, czy jestescie normalni, czy sie spinacie, czy macie
mysli w stylu : "niezla laska", czy po prostu patrzycie i nie ma to dla was
duzego znaczenia.
Pytanie kieruje do facetow ktorzy kochaja swoje partnerki.
Obserwuj wątek
    • j_ar Re: MYSLI PRAWDZIWE ? 28.09.04, 16:01
      nie ma fajniejszych
    • Gość: frustro Re: MYSLI PRAWDZIWE ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 17:00
      myślę sobie gdzie ona ma ten feler
    • Gość: Gabi odpowiadam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 17:19
      -oglądanie się za fajną laską jest normalne,
      -co to znaczy spinać się?
      -mają myśli i to włochate,
      -patrzą , aby się napatrzeć
      -i nie ma to duzego znaczenia.
    • Gość: Sebi Re: MYSLI PRAWDZIWE ? IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 29.09.04, 04:48
      chodzi o to ze jak moj widzi jakas ktora mu sie podoba, to zaczyna sie dziwnie
      zachowywac. mam wrazenie ze jest spiety, ze chcialby patrzec ale troche mu
      glupio przy mnie, ze nie jest naturalny. Nie problem jest w tym ze patrzy ale
      to w jaki sposob reaguje.Ja widzac go zaczynam sie zastanawiac dlaczego tak
      jest ? I mysle sobie ze cos mi tu nie gra. Co wy na to ?
      • j_ar Re: MYSLI PRAWDZIWE ? 29.09.04, 08:22
        aaa... chce byc atraktiv dla ladnych dupeczek, no coz.. po prostu nie czuje sie
        wystarczajaco mucho macho przy tobie aby nie miec potrzeby prezenia sie przy
        innych dziewczynkach
    • Gość: Sebi Re: MYSLI PRAWDZIWE ? IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 29.09.04, 17:34
      byc moze to prawda ale dlaczego tak jest ?
      z czego to wynika ze nie czuje sie mucho macho przy mnie ?
      przeciez twierdzi ze mnie kocha i nie chce byc z kims innym
      ???
      • Gość: luna Re: MYSLI PRAWDZIWE ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.09.04, 18:18
        ale z nami kobietami jest podobnie, gdy widzimy fajnego faceta , chcemy sie
        podobac , gdy gdzies wychodzimy staramy sie wygladac dobrze, seksownie i
        atrakcyjnie, dlaczego? no własnie aby sie podobac , aby o nas tez ktos
        powiedział "fajna laska" to jest normalne ,zalezy nam abysmy byli
        odbieraniŁadnie , a nie odwrotnie,my kobiety nawet potrafimy wystroic sie dla
        innych kobiet, kazda oglada sie czy aby nie ma za lepszych ciuchow ode mnie,
        czy ma lepsza bizuterie, czy sie nie prezentuje gorzej od innych , to takie
        logiczne, tacy juz jestesmy
    • Gość: Sebi Re: MYSLI PRAWDZIWE ? IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 29.09.04, 19:10
      Ja rozumiem ze kazdy sie chce podobac, tez uwazam to za normalne ale nie
      rozumiem dlaczego on jest wowczas inny. Z tego wynika ze nie wystarczy mu sama
      mysl ze sie podoba ale rowniez zmienia sie jego zachowanie.
      Problem w tym ze ja nie czuje sie najlepiej widzac mojego chlopaka (teraz juz
      meza) ktorego kreci jakas laska). To nie to ze ja musze byc w centrum uwagi ale
      chce zeby on byl pewien sam siebie a nie szukal potwierdzenia u innych kobiet.
      Dalej mi sie to nie podoba.
      Mnie tez sprawia przyjemnosc jak widze ze sie komus podobam, ale to nie znaczy
      ze inaczej sie zachowuje.
    • Gość: PoProstuBart Re: MYSLI PRAWDZIWE ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 20:14
      nie mam partnerki, a i porozmawiać mogę spokojnie z kimkolwiek, choć czasem
      przyznaję, że "dziwnie" się rozmawia zapewne wiecie co mam na myśli panowie :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka