Dodaj do ulubionych

Leczenie depresji

05.10.16, 19:45
Wywiad na ten temat :zwierciadlo.pl/psychologia/rozmowa-z-ewa-woydyllo-o-depresji/3
Obserwuj wątek
    • 1klementyna Re: Leczenie depresji 05.10.16, 23:55
      Widzę, że ten sam artykuł dziś przeczytaliśmy i również myślałam o zalinkowaniu go tutaj.:)
      • duchswiety6 Re: Leczenie depresji 04.03.17, 09:43
        Ja swoją będę leczyć bo wiem co jej jest źródłem i kto. Prócz kroków prawnych będę rozsyłać info by osoby grające w TS zwróciły uwagę na mini Lotto i zestaw z liczbą 1. Prócz tego ksero mojego wypisu że szpitala, list pożegnalny i decyzję pani prokurator. Ludzie działają na zasadzie skojarzeń miłych i niemiłych. Będę się przyglądać efekta i to będzie moja terapia. Zainwestuje w dobrego kompa i dotrzeć do ludzików nie będzie problemu za pomocą neta, FB adresy mailowe itp.itd skoro państwo nie chciało za mnie wziąć odwetu.
        • duchswiety6 Re: Leczenie depresji 04.03.17, 10:05
          Nie moja to wina,że TS zatrudnienia debil i jeszcze ich chroni. Właściwie to kupię dwa kompy gdy podejmę pracę wezmę kogoś kto za drobną opłatą będzie kopiuj,wklej. No i myślę, że pomoże mi najstarsza córka. He he Wałbrzych to TS może już wykreślić że swojego źródła dochodu będę stać pod kolekturami i rozdawać swoją wspaniałą twórczość
          • duchswiety6 Re: Leczenie depresji 04.03.17, 10:52
            I jedna kolektura mniej to będzie sukces i satysfakcja. Z pewnością będzie mi to poprawiać samopoczucie. Pa
    • avferis Re: Leczenie depresji 19.07.17, 12:50
      Ja mogę polecić poczytać również <a href="www.psychoterapia-nysa.com.pl/"> tutaj</a> na temat leczenia depresji i nie tylko. Często może pomóc tylko pomoc specjalisty.
    • avferis Re: Leczenie depresji 19.07.17, 12:50
      Ja mogę polecić poczytać również www.psychoterapia-nysa.com.pl/ na temat leczenia depresji i nie tylko. Często może pomóc tylko pomoc specjalisty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka