Dodaj do ulubionych

Wesołych Świat

23.12.16, 14:39
Radosnych, spokojnych i błogosławionych Świat Bożego Narodzenia :)
Obserwuj wątek
    • duchswiety6 Re: Wesołych Świat 23.12.16, 18:54
      Wesołych
      • mona.blue Re: Wesołych Świat 23.12.16, 22:10
        Duchswiety tak lakoniczny, wierzyc sie nie chce ;)
        • duchswiety6 Re: Wesołych Świat 24.12.16, 01:19
          a co mam napisać, że osobiście mam na wszystko i wszystkich wyjepane.
        • duchswiety6 Re: Wesołych Świat 24.12.16, 01:21
          Łącznie ze świętami facetami,dziećmi, kasą i tym wszystkim co się wiąże z życiem.
    • hansii a nie muvilem ? 23.12.16, 19:48
      nie plakac nad soba.

- Bier sie do roboty.
      • mona.blue Re: a nie muvilem ? 23.12.16, 22:10
        Na dzis juz dosyc roboty :)
    • duchswiety6 Re: Wesołych Świat 24.12.16, 01:43
      Wiesz co? Następne św bez mojego taty. Opowiadałam mojemu psychiatrzy o towarzystwie wzajemnej adoracji,co było powodem mojej decyzji. Standardowe pytanie po co tam poszłam. Wiesz co mu odparłam,właściwie zapytałam czy kocha swoich rodziców. Niby dlaczego mój tata czy dzieci mają nie otrzymać pomocy jak właśnie tego potrzebują ? Bo co? Bo jakiemuś smieciowi wydaje się w swoich chorych urojeniach, że jest kimś lepszym ? Bucha cha. Oczywiście ja jak ja dałam towarzystwu szansę zadość uczynienia. Oczywiście olewka z ich strony. Mogłabym sobie wtedy np zafundować własną terapię żeby odzyc. Chociaż tato zostawił mi po sobie taki prezent,że mógłby profitowac przy niewielkim poświęceniu czasu. Tylko wiesz co? Nie chcę mi się, nie chce mi się nic.
    • duchswiety6 Re: Wesołych Świat 24.12.16, 01:59
      Chciała błyszczeć,sprzedała mnie, wystawiła na afisz rujnujac tym moje życie, zdrowie,czas. No to teraz oddam. W każdy zakątek Europy wrzuce mój list razem z decyzją prokuratora i będę się z góry zaśpiewać do rozpuku jak się sama w c h i ja
      zrobiła. Mam nadzieję, że psychoterapia połączona wraz z resocjalizacja wyleczy urojenia wielkościowe,a tym samym nauczy relacji i granic. To że ktoś tego śmiecia gnoil,nie do ru ch al to nie znaczy, żea prawo gonić innych. Nie będę tu ponownie robić wycieczek co by to było gdybym to ja chciała się odgrywać na innych za to co mi zafundowali. Natura i tak wszystko wyrównuje
      • duchswiety6 Re: Wesołych Świat 24.12.16, 03:26
        Spadnie z pozycji do roli chyba mniej jak netowego trola patrząc z jej perspektywy postrzegania świata i zakładam, że już nigdy nikomu nie dokopie będzie się dlawic swoim poczuciem niższości, nienawiścią. Brak na tyle empatii aby nie przekraczać granice. No to raczej że strachu nie będzie he he żeby się tylko nie udlawila własną nienawiścią, frustracją he he jak strach śmiecia będzie hamował aby na innych się wypróżniac. ha ha ha z wyjepana 77 na czole,bo zdaje sie tego najbardziej się śmieć ujepal wraz ze swoimi przyjaciółmi. Nigdy nie myślałam,że mogę komuś aż tak przeszkadzać i tym jaka jestem. Szkoda że śmieć nie zaczął od własnego samodoskonalenia. Paa
        • duchswiety6 Re: Wesołych Świat 24.12.16, 03:28
          AA zapomniała bym spotkała koleżankę o nazwisku Piłat. Możesz mi dalej malować śmierdzielu schizofrenię. Bucha cha cha
          • duchswiety6 Re: Wesołych Świat 24.12.16, 03:30
            I upatrywać we mnie Boga ha ha. Chociaż dla takiego ścierwa to i chyba jestem bucha cha cha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka