Dodaj do ulubionych

Pomocy! Co to za problem?!

13.06.17, 19:26
Pomocy! Nie chcę żyć, a bardzo boję się zabić!
Kiedy miałam 14 lat moje życie zamieniło się w piekło, które trwa aż do tej pory i nie chce się skończyć!!! To piekło to ciągły ból gardła o nieznanej przyczynie! Przez to moje życie straciło sens, każdy dzień z tym wstrętnym bólem jest dla mnie dniem straconym! Przez ten koszmar straciłam już bezpowrotnie mnóstwo bezcennych lat młodości, a co będzie dalej?! Byłam już u mnóstwa lekarzy różnych specjalności, psychoterapeutów, znachorów i nic!!! Podejrzewam nawet, że to Bóg się celowo nade mną znęca i w związku z tym moja sytuacja jest beznadziejna!
Pomocy! Czy ktoś słyszał kiedyś o takiej chorobie?!
Obserwuj wątek
    • psychooopatka777 Re: Pomocy! Co to za problem?! 13.06.17, 20:38
      to go też znienawidż
    • herakles-one Re: Pomocy! Co to za problem?! 16.06.17, 20:33
      Jak ten ból się zaczął? Czy jest stały, czy też okresowy, z przerwami? Przypomnij sobie wydarzenia, które poprzedzały Twoje zachorowanie. Czy się zdarzyło coś ważnego w Twojej rodzinie, albo u Ciebie w okresie bezpośrednio i wcześniej przed zachorowaniem? W którym miejscu to gardło Cię boli? Opisz ten ból. U jakich lekarzy byłaś i jakie badania Ci robili? Jak wyglądały Twoje kontakty z psychoterapeutami? Ile spotkań odbyłaś? Czy mieli jakieś sugestie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka