Gość: jesienna_dziewczyn IP: *.mapster / *.mapster-net.com.pl 10.10.04, 22:15 czy ktos wie co robic by nie dać się jesiennym smutkom??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
indiana_dzons Re: sposób na jesienny smutek... 10.10.04, 22:17 oddac sie jesiennym radosciom :) Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: sposób na jesienny smutek... 10.10.04, 22:18 ja tam miałam letnie smutki... a jesień kocham i ona też mi się ładnie odwdzięcza - jak na razie...szelma ta :-) Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: sposób na jesienny smutek... 10.10.04, 22:26 Gość portalu: jesienna_dziewczyn napisał(a): > czy ktos wie co robic by nie dać się jesiennym smutkom??? Pokochać jesień. Jak sie ją kocha - to i ta złota z kolorowymi liśćmi, i ta zamglona zapłakana deszczem. I wtedy nie jest smutno gdy przyjdzie jesień, bo sie lubi gdy miły gość nas odwiedza. :) A za nia zima juz się czai.. Ale i zime zaczynam z wiekiem coraz bardziej "rozumieć". :) (Jesień zawsze mi sie dobrze kojarzyła, nawet zakochiwałam się zawsze jesienią a nie wiosną.) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Uwielbiam jesień... 10.10.04, 22:53 nawet kiedy babie (indiańskie) lato ma się ku końcowi:0 Odpowiedz Link Zgłoś
ouk sposób na jesien, trzy ciepłe elementy 10.10.04, 23:45 ciepła słowa do uszka, (mogą być gorące) ciepłe winko w dłoni ciepłe cycki po głową (ewentualnie okłady) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: sposób na jesienny smutek... 11.10.04, 01:09 Jesienny Pan Choć nie wiem kto to jest i nie wiem skąd go znam Co dzień spotyka mnie Jesienny śmieszny Pan Parasol wielki ma i zmartwień trochę też przez pusty idzie park w czerwony liści deszcz. Lecz gdy ostatni liść ze smutnych spadnie drzew on razem z Białą mgłą rozpływa się. Gdy park pożółknie znów powróci znowu tam jesieni szukać barw Jesienny śmieszny Pan. A wtedy spotkam go i pójdę z nim przez park on będzie blisko tak mych rąk mych warg. Gdy park pożółknie znów i biała wzejdzie mgła będziemy razem szli Jesienny Pan i ja. Roman Orłow/Wojciech Młynarski Odpowiedz Link Zgłoś
vielonick jesienna dziewczyna 11.10.04, 01:50 z tej drogi ktora przeszlo za wiosna swoja lato - juz nie patrz na swa przeszlosc na przyszlosc spojrzyj za to ze wzrokiem na zakrecie za ktorym jest juz jesien wciaz czekaj nieugiecie az ona ci przyniesie... jesienna dziewczyne odmienna niz inne - dziewczyne z chryzantemami z chryzantemami dziewczyne jesienna dziewczyne bezcenna i nie zamienna juz na nic juz na nic wiosennych dziewczat pelno i letnich tyle ladnych jesienna poznasz jedna zimowych nie ma zadnych o tamte zreszta mniejsza gdy zloto i szkarlatnie zabarwi jesien pejzaz na przyjscie tej ostatniej... wyciagnij rece do niej by tak nie przeszla mimo bo ma we wlosach promien przy ktorym jasniej zima bo zachod juz w niuansach czerwieni gasnie zimnej - bo to ostatnia szansa po ktorej nie ma innej... nie ma jak jesien :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: jesienna dziewczyna IP: *.ny325.east.verizon.net 11.10.04, 02:33 wiosennych dziewczat pelno > i letnich tyle ladnych > jesienna poznasz jedna > zimowych nie ma zadnych A na zime, to zona ponoc najlepsza... Odpowiedz Link Zgłoś
vielonick nie 11.10.04, 02:56 Gość portalu: Luty napisał(a): > wiosennych dziewczat pelno > > i letnich tyle ladnych > > jesienna poznasz jedna > > zimowych nie ma zadnych > > A na zime, to zona ponoc najlepsza... ciepla wdowka na zime - zawieruche i mroz - to jest szczescie olbrzymie co jak kwiat bedziesz niosl co sie w sposob realny wyrwie z trosk materialnych - zmieni minus globalny - twoj minus na plus ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: sposób na jesienny smutek... 11.10.04, 03:51 Mysle ze jesienia jest sie mniej aktywnym, wiecej siedzi sie w domu. Wtedy zwykle przychodza smutki. To mysli je przynosza i one zmieniaja samopoczucie na negatywne. Zwykle kiedy stajemy sie aktywni i nie mamy czasu na poddawanie sie temu zle mysli odchodza. Odpowiedz Link Zgłoś