mathias_sammer 12.10.04, 11:11 Szanowni Administratorzy, chcialem zapytac ile razy i ile osob musi nacisnac koszyczek, by skasowac wpis lub skasowac caly watek? Bede wdzieczny za odpowiedz. Z powazaniem, M.S. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minggu Re: pytanie do Administacji forum 12.10.04, 11:16 czyzbys chcial skasowac watek o dojrzalosci??? pytam, bo nie sadze, ze mam ochote przez niego sie przedzierac....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: pytanie do Administacji forum 12.10.04, 11:22 Nie, mam zamiar skasowac kilka faszystowskich i antyzdyowskich wpisow:))) A dlaczego pytasz o Dojrzalosc? M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
minggu Re: pytanie do Administacji forum 12.10.04, 11:26 bo nigdy tam nie zagladlam... a ze nie przyuwazylam zadnych faszystowskich wpisow to myslalam, ze moze w "dojrzalosci" co trefnego jest... gdzie ten faszyzm??? zabierzemy sie zan zmasowany atak sil ... wytnie co trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: pytanie do Administacji forum 12.10.04, 11:32 minggu napisała: > bo nigdy tam nie zagladlam... > a ze nie przyuwazylam zadnych faszystowskich wpisow to myslalam, ze moze > w "dojrzalosci" co trefnego jest... > > gdzie ten faszyzm??? > > zabierzemy sie zan > > zmasowany atak sil ... wytnie co trzeba Jak trafia sie wpisy lamiace regulamin na pewno zauwazysz. Bedziesz miec wowczas pole do popisu :o) Skor nigdy nie zagladasz do Dojrzalosci.. to jakby powiedziec- tak dalej trzymac! klaniam sie, M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
minggu Re: pytanie do Administacji forum 12.10.04, 11:54 > Jak trafia sie wpisy lamiace regulamin na pewno zauwazysz. Bedziesz miec > wowczas pole do popisu :o) Problemy z pamiecia jakies??? to wszak ty o faszystowskich i antysemickich wpisach, ja nie zauwazylam Ty sie zatem popisuj, ja mam wazniejsze sprawy w zyciu niz popisy :))) > > Skor nigdy nie zagladasz do Dojrzalosci.. to jakby powiedziec- tak dalej > trzymac! sofisticated srcazm??? czy moze przewrazliwiona jestem??? wlasnie zajzalam... wole sie chyba na kursy doksztalcajace zapisac, to moze mi to w pigulce i po Polsku padadza, bo jakos tych roznych jezykow nie zalapuje :))) > klaniam sie, Ich auch... > M.S Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: pytanie do Administacji forum 12.10.04, 12:07 przewrazliwiona jestes. Nic wiecej. M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
minggu Re: pytanie do Administacji forum 12.10.04, 12:11 :::: DDDD to napewno ale niestety JEST wiecej: WREDNA jestem tez, czego niestety nie trafiles akuku;))) i lubie ogromniw wredna (w niektorych przypadkach) byc M only Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: pytanie do Administacji forum 12.10.04, 12:23 minggu napisała: > :::: DDDD > to napewno > > ale niestety JEST wiecej: WREDNA jestem tez, czego niestety nie trafiles > > akuku;))) > > i lubie ogromniw wredna (w niektorych przypadkach) byc > > > M only ???? a badz sobie wredna. phi tez mi osiagniecie. A mila umiesz byc? :) M.S. M jak milosc? Nie ogladalem serialu, koledzy mowili, ze..dlugi, no ale szczesliwe zakonczenie chyba bedzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
minggu Re: pytanie do Administacji forum 12.10.04, 12:34 M jak minggu... nie tylko mattias sammer ma patent na narcyzm ( a nie mowilam zem bich) Interesujacych masz kolegow :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: pytanie do Administacji forum 12.10.04, 12:38 Jestem osobistym adwokatem mathiasa_sammera. Biore od niego polowe stawki, przyjmuje go zawsze w pozycji lezacej. O co chodzi? Masz minggu problem z Mathiasem? Wal byle w punktach, rozszerze tak, zeby chlopina zrozumial (czyli wlasnymi slowami mu napisze, z duza iloscia inter-punkcji). Prosba tylko- jak punkcick to i konkret jakis, OKAY? Bedzie mi latwiej naprowadzic go na jedyna i sluszna droge..ku swiatlu :) kardiolog Odpowiedz Link Zgłoś
minggu Re: pytanie do Administacji forum 12.10.04, 12:45 nie, kochany kardiologu, ja z mathiasem problemu nie mam jak pewnie zauwazyles ja mam problem z soba :))) dlatego czepiam sie ...kogo popadnie ;) popadlo na mathiasa, bo sie czepil czegos, czego wg mnie nie bylo wkleilam sie w ta proznie, i dobrze mi z tem a sadze, ze matiasowi tym krzywdy nie czynie, on jest zbyt oblatany w filozofii by sprawy bral za tak bardzo do siebie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: pytanie do Administacji forum 12.10.04, 12:52 minggu napisała: > nie, kochany kardiologu, ja z mathiasem problemu nie mam > > jak pewnie zauwazyles ja mam problem z soba :))) > dlatego czepiam sie ...kogo popadnie ;) > > > popadlo na mathiasa, bo sie czepil czegos, czego wg mnie nie bylo > > wkleilam sie w ta proznie, i dobrze mi z tem > > a sadze, ze matiasowi tym krzywdy nie czynie, on jest zbyt oblatany w filozofii > > by sprawy bral za tak bardzo do siebie :))) Jak go znam (a znam go troche z kozetki, jak wspomnialem) to nie bierze on zbyt powaznie tego, co napisalas. Reki jednak za niego nie dam sobie uciac :) Zainteresowalo mnie jednak cos innego w Twoim wpisie:) Myslalem, ze tylko ja tak umiem, ale..no..no... Czy wiesz o ktorym zdaniu mowa? kardiolog Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: pytanie do Administacji forum 12.10.04, 12:56 Mowisz o wklejaniu w proznie? hihihi tylko o kozetce..ciiii hahaha M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
minggu Re: pytanie do Administacji forum 12.10.04, 12:58 czyzbys byl biednym poczatkujacym (lub starym upadajacym na profesjionalny pysk) psychoterapeuta??? Nie matrw sie, choc mam problemy z soba, nie mam ochoty sie nimi dzielic, bo bardzo samolubna jestem :))) i niech tak juz zostanie :))) czy to o to chodzilo? o nowego/nowa na kozetce ??? oj nieladnie... Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: pytanie do Administacji forum 12.10.04, 13:05 minggu napisała: > czyzbys byl biednym poczatkujacym (lub starym upadajacym na profesjionalny > pysk) psychoterapeuta??? > > Nie matrw sie, choc mam problemy z soba, nie mam ochoty sie nimi dzielic, > bo bardzo samolubna jestem :))) > > i niech tak juz zostanie :))) > > czy to o to chodzilo? o nowego/nowa na kozetce ??? oj nieladnie... Minggu, mistrzynia sprowadzania wszystkiego do kozetki..jest inna kolezanka forumowa, ale nie ma jej akurat, wiec nie bedziemy rozmawiac o nieobecnych. Co innego gdyby byla to i moze jakas kozetke kardiolog by przytaszczyl. M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
minggu Re: pytanie do Administacji forum 12.10.04, 13:11 no popatrz jaka ta minggu jest, zamiast o kancie to o kozetce ona :((( a teraz na dodatek spac sie udaje. I majac nadzieje, ze sie jej udalo wszystko do kozetki sprowadzic z niepokojem czeka na wiesci jutrzejsze z kozetki. bez kanta, huserla i innych staruszkow, o ktorych by sie mogla oprzec ucieka z areny Buzka Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: pytanie do Administacji forum 12.10.04, 13:14 Czesc! Wroc jeszcze kiedys :o) Odpowiedz Link Zgłoś
melanie Re: pytanie do Administacji forum 12.10.04, 11:27 Powinienes to pytanie zadac na forum o moderacji Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: pytanie do Administacji forum 12.10.04, 11:33 melanie napisała: > Powinienes to pytanie zadac na forum o moderacji Dziekuje za rade, wlasnie zadalem. M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: pytanie do Administacji forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 12:56 musisz Mathias klikać aż Ci ręka zwiędnie. Jednakowoz z drugiej strony - czy nie lepiej znaleźć inne zastosowanie tego organu? Tak tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: pytanie do Administacji forum 12.10.04, 13:06 Gość portalu: gf napisał(a): > musisz Mathias klikać aż Ci ręka zwiędnie. Jednakowoz z drugiej strony - czy > nie lepiej znaleźć inne zastosowanie tego organu? > > Tak tylko. Trening czyni mistrza, nieprawdaz? :oDDDD M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: pytanie do Administacji forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 13:08 mathias_sammer napisał: > Gość portalu: gf napisał(a): > > > musisz Mathias klikać aż Ci ręka zwiędnie. Jednakowoz z drugiej strony - > czy > > nie lepiej znaleźć inne zastosowanie tego organu? > > > > Tak tylko. > > Trening czyni mistrza, nieprawdaz? :oDDDD > M.S. Taki trening to bodaj tylko miszcza ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: pytanie do Administacji forum 12.10.04, 13:10 Gość portalu: gf napisał(a): > mathias_sammer napisał: > > > Gość portalu: gf napisał(a): > > > > > musisz Mathias klikać aż Ci ręka zwiędnie. Jednakowoz z drugiej str > ony - > > czy > > > nie lepiej znaleźć inne zastosowanie tego organu? > > > > > > Tak tylko. > > > > Trening czyni mistrza, nieprawdaz? :oDDDD > > M.S. > > Taki trening to bodaj tylko miszcza ;P Acha, a tak zapytam gf przy okazji, bo Ty obyta jestes na salonach roznych. Ten yukka to jakis filozof okoliczny jest? :o) M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: pytanie do Administacji forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 13:12 To chyba jaki narzeczony (czy pożyczony) kvinki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wypierdek mamuta Re: pytanie do Administacji forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.04, 13:11 Powinno byc zdaje sie "pytanie do Admiralicji forum". Nauczcie sie wreszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: pytanie do Administacji forum 12.10.04, 13:16 Gość portalu: wypierdek mamuta napisał(a): > Powinno byc zdaje sie "pytanie do Admiralicji forum". Nauczcie sie wreszcie! Ordnung muss sein! Jawohl!!! Panie Tebe prosze nie gniewac sie. Idziemy gdzie indziej :o) PS kto by pomyslal, ze potrafie czatowac. Tja.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: pytanie do Administacji forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 13:29 > PS kto by pomyslal, ze potrafie czatowac. Tja.. I to z motyką, heh. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: pytanie do Administacji forum 12.10.04, 13:30 Gość portalu: gf napisał(a): > > PS kto by pomyslal, ze potrafie czatowac. Tja.. > > I to z motyką, heh. ciii, chodz na "motyki" (cytuje bo fajne )tu jest do Tebe M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wypierdek mamuta Re: pytanie do Administacji forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.04, 13:42 I nie "panie Tebe" tylko "Glównodowodzacy Naczelny Admirale Tebe". W tyl zwrot. Naprzód marsz. I na przyszlosc pamietajcie... Po glebinie statek plynie, tralalala chlapie fala... Nic sie nie dzieje... Fiu, fiu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wypierdek mamuta Re: pytanie do Administacji forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.04, 14:06 No i oczywiscie nie "Szanowni Administratorzy" tylko "Szanowna Admiralicjo", ale to bylo chyba jasne od poczatku. Wila wianki i wrzucala je do falujacej wody (wila wianki i wrzucala je do wody)... Fiu, fiu, tralalala... Odpowiedz Link Zgłoś