vielonick 16.10.04, 01:50 podobno forum upadlo a mnie dzis tyle milych rzeczy spotkalo: - pewien slodki watek - niespodziewnie sprezentowana plyta - cieple dobranoc z oddali ... a u was? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: az Re: Okruszki wydanie kolejne :) IP: 62.233.232.* 16.10.04, 02:16 Też radość. Forum upada --> więcej czasu na inne sprawy (np. na pracę...). Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: Okruszki wydanie kolejne :) 16.10.04, 02:18 ogrzewanie dziala jak nalezy wieczorem bylo sloczne slonce sezon na winogrona wciaz trwa jutro jade ogladac chcrzesniaka, ciekawe czy mnie rozpozna :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Okruszki wydanie kolejne :) IP: 195.117.90.* 16.10.04, 02:20 1. pacino przelatujący dwójkę 2. integrujący tłok w pociągu, bo lubię pociągi 3. nauczyłam się już przedstawić i powiedzieć co robię po.. chińsku, hihi, ale dumna z siebie jezdem Odpowiedz Link Zgłoś
lime33 Re: Okruszki wydanie kolejne :) 16.10.04, 11:17 to dobry wątek - specjalistycznie w ten sobotni sharavy poranek... z pozycji horyzontalnej do pionu się postawię dzięki paru pozytywom, ktore chwilecznikowo sobie /i Forumowiczom/ zapodam... 1. mam kota (GryZelda, dla znajomych Gryzia) do oddania: odratowana z rąk pijackich za dychacza! oki: z jednej strony szukam chętnych dobrych rąk do adopcji, ale z drugiej mam tu "szał ciał głębię zmysłów"! (po raz pierwszy obcuję z kotem! niesamowite :) => tak przy okazji: czy ktoś chciałby? mogę przesłać zabójczo piekną kotki fotkę ;) 2. pies mnie przydusza: zaanektował moje kolana. Jestem duszona, ale mi ciepło! ;) 3. poznałam fajnego faceta => to plus w minusie, który brzmi: trzymam uczucia 'on hold' (cholera by wzięła ten dystans do wszystkiego, ktory ćwiczę, bo tak bardzo chcialabym sobie spontanicznie zadziałać ;) no i tak mam w sobotni sharavy poranek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
melanie Re: Okruszki wydanie kolejne :) 16.10.04, 11:20 Dostalam sadzonke bzu, ide posadzic na dzialce. Poza tym mam wolna sobote! Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: Okruszki wydanie kolejne :) 16.10.04, 11:55 Jeden z najlepszych watków. Może ustalimy na forum chociażby jeden dzień samych dobrych wiadomości? Uwazam,że czas najwyższy,bo inaczej sięgniemy dna (rozpaczy). 1.Dzisiaj składam wizyte mojej mamie.Już wiekowa,a jaka optymistyczna. 2.Jutro ide na włóczęgę po lesie.Ładuję tam akumulatory na cały tydzień.:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ol Re: Okruszki wydanie kolejne :) IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 16.10.04, 13:34 Za pół godziny kończę pracę. Wracam do domku. Będzie czekał na mnie ciepły obiadek. Popołudnie spędzę z książką, przy herbatce (kawie?), upiekę ciasto. Ale super! Wiecie jak się cieszę? Moje życie wygląda tak: praca, studia, angielski, facet, koleżanki, wyjazdy... A tu dzisiaj taka niespodzianka - samotne popołudnie, rodzice raus, siostra raus :) Odpowiedz Link Zgłoś
odett Re: Okruszki wydanie kolejne :) 16.10.04, 14:07 wyspalam sie moja ulubiona kotka przybiegla od razu na zawolanie (woli ciepelko w domu, niez deszcz na zewnatrz). nie musze dzisiaj gotawac zaraz ide na zakupy. wiecej napisac nie moge, bo dzin mi sie zaczal dopiero 4 godziny temu. a co dalej bedzie - nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka9 Re: Okruszki wydanie kolejne :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 14:21 Popadał ciepły deszcz - podlał za mnie kwiaty na ogródku dzieci wybywają - mam kompa tylko dla siebie popyskowałam na kota - wcale się nie obraził Odpowiedz Link Zgłoś
noemi13 Re: Okruszki wydanie kolejne :) 16.10.04, 17:06 Mam katar i ... A tu mąż mi przynosi takie jesienne liście - najładniejsze... zlote i czerwone i mówi: To dla ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abe Re: Okruszki wydanie kolejne :) IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.04, 17:08 Naprawdę pyszny dzień! Z rana poszłam z córką i psem na spacer nad morze. Sinobure - ale jakie piękne. Pogodzone ze sobą (dzień wcześniej nabzdyczone mówiłyśmy do siebie półsłówkami) wstąpiłyśmy na dobrą pizzę. W domu popijając ciepłą kawę z expresu, słuchając piosenek Jacka Kaczmarskiego (aktualnie z albumu "Mimochodem") zatopiłam się w lekturze. Część męska naszej rodzinki wyjechała, więc cały wieczór dla mnie. I internet też.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba zona Re: Okruszki wydanie kolejne :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 18:13 Wygralam z synem w scrabble :) Odpowiedz Link Zgłoś
scrivo Re: Okruszki wydanie kolejne :) 16.10.04, 19:52 nagadałam się do syta z przyjaciołmi przez telefon ( za darmo dzięki uprzejmości TP) i z synem w realu. A brak mi było tych rozmów z nim bo przez rok był daleki, choć mieszkalismy pod jednym dachem. Nawet mnie przytulił. Cudownie jest doczekać się radości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba zona Re: Okruszki wydanie kolejne :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 19:53 To ladne:) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
scrivo Re: Okruszki wydanie kolejne :) 16.10.04, 20:01 cierpliwości wiele warto włożyć w czekanie na wyciągniętą rękę. Wtedy jest i ładnie i spokojnie, bo przestajesz się bać, że twoje czekanie nie będzie nagrodzone. Ale nie o smutkach tylko o radościach być miało. MNie gra dziś nora jones a jak się znudzi to włączę trochę salsy. I zaraz powieje ciepłem. Życzę wam kołyszącej, otulającej muzyki na wieczór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf ale Was bzdety ciesza... ;)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 23:33 Jak komus upadlo forum, to niech podniesie :) Mnie ciesza tylko Duze Rzeczy. C E L E B R A C J E. [ tu obywatelka gf puszcza celne oko --> ;) ] Odpowiedz Link Zgłoś
ivek Re: ale Was bzdety ciesza... ;)))) 18.10.04, 12:41 Lubie te Twoje zmaskulinizowane oblicze GF hi hi. ;)))) Dzieki rowniez bo tego nie uczynilem wczesniej za podniesnie swojego forum i kaambek* :D Aj. Odpowiedz Link Zgłoś
vielonick oooo! 18.10.04, 14:13 pierwsza mencizna na moim watku! jak milo :) (dzisiejszy okruszek ;) pocelebrujemy? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ivek vanity fair 18.10.04, 14:34 vielonick napisała: > pocelebrujemy? ;D Jasne. Dostalem super dwa maile. (miut i konfitury w jednym) Ponadto moja wspolpracowniczka, ktora wyglada niczem Monica (ale Bellucci) powiedziala dzisiaj, ze mnie tez niczego nie brakuje. Jeszcze nie wiem co chce ale co by to nie bylo to i tak juz ma zalatwione. Dostalem pieknego buziaka i smile'a od najlepszej z zon przed wyjsciem do pracy. a jeszcze w domu czeka na mnie ponadto Armagnac rocznik 75 butelkowany tego roku dopiero, ach ten raczkujacy kapitalizm i stare nawyki u klientow... ;) I junior dostanie dzisiaj twardookladkowe wydanie (jesli sa inne) "maisy" czyli przygody mysi. I tez bedzie smile od ucha do ucha. ajwek Odpowiedz Link Zgłoś
vielonick :D 18.10.04, 14:42 no wiesz! armagniac to caly bochen a nie jakis tam okruszek ;)))))) usmiech juniora takoz choc, jak przypuszczam, czesciej sie zdarza ;) mysie tez mam - na vhs i teletubisie zdarte niemozebnie :) ps. uwazaj na prochnice ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ivek Re: :D 18.10.04, 14:55 tak rozumujac ten pocalunek i usmiech najlepszej z zon to piekarnia cala :D hmm vhs mowisz? Interesujace teletubisie mniej bo zdaje sie nadaja na nieco innych falach ;) aj. Odpowiedz Link Zgłoś
vielonick Re: :D 18.10.04, 15:11 no nie wiem czy piekarnia jak ona sie tak cieszy gdy wychodzisz... co innego na powitanie ;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Ajwek, jak to? ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 15:15 jedna panna rechocze, że rodzina na wycieraczce... słychać hihot babażony, że dziecię łka przegrawszy... i to ja jestem brutalna? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ivek Re: Ajwek, jak to? ;) 18.10.04, 15:36 Gość portalu: gf napisał(a): > słychać hihot babażony, że dziecię łka przegrawszy... Racja. Gdyby nie awersja do tautologii powiedzialbym szczera prawda. > i to ja jestem brutalna? ;))) nie powiedzialem brutalna. Niech bedzie bardziej rzeczowa. ajwek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Ajwek, jak to? ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 15:40 czy to znaczy, ze twardo stoje na ziemi? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba zona Re: Ajwek, jak to? ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 17:08 Dziecie puszcza oko, ze dalo w koncu matce wygrac...;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba zona Re: Ajwek, jak to? ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 17:12 No i ciesz sie tu czlowieku z wygranej... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf a jak tak, to co innego ;)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 18:19 Jest bowiem szlachetnie, córko, cieszyć się radościa innych ;) Nawet jesli ich radośc pochodzi z wystrychnięcia bliźnich na dutka! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka9 Re: a jak tak, to co innego ;)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 11:43 Uszczęśliwiłam psa, bo troszkę z nim pobiegałam. Po tygodniu nieobecności pojawiły się w karmniku sikorki i jeden kowalik. Bardzo je lubię:)) Odpowiedz Link Zgłoś