Gość: ona IP: 80.51.245.* 18.10.04, 13:50 Jak w delikatny sposob dac facetowi do zrozumienia,ze powinien sie zdecydowac,albo sie oswiadcz,albo........? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: drako Re: oswiadczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 13:55 delikatnie? hmm, jak będzie miał ochotę na sex, to powiedz ze albo oświadczyny, albo niech se spada do burdelu Odpowiedz Link Zgłoś
ettrich Re: oswiadczyny 18.10.04, 13:56 poinformować go, że własnie był x z bukietem róż i wyglądało to na oświadczyny Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: oswiadczyny 18.10.04, 13:58 najpierw się zastanowić ze trzysta razy, czy to, co do niego czujesz, to aby miłość :) Odpowiedz Link Zgłoś
k_i_k_a Re: oswiadczyny 18.10.04, 14:22 delikatnie to się chyba nie da, to nie sygestia: "e, a może byś mnie do kina zaprosił..." ;) Za poważna sprawa. I zastanów się, czy aby na pewno chcesz się wiązać na życie całe? Źle Ci tak, jak jest? Potrzebujesz legalizacji? Pamiętaj, że legalizacja daje złudne poczucie własności... Potem już wydaje Ci się, że masz coś z definicji... Jemu też. Odpowiedz Link Zgłoś
subtelnamaczuga ...albo ja się oświadczę? 18.10.04, 14:27 :) nie czekaj oświadcz się a potem odejdź w pokoju albo z pokoju:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: ...albo ja się oświadczę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 20:01 subtelnamaczuga napisała: > :) > > nie czekaj > oświadcz się > a potem odejdź w pokoju > albo z pokoju:) Dobrze mówi - dać jej chleba. Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: oswiadczyny 18.10.04, 18:43 co tu kombinowac, delikatny jakis on czy co? powiedziec, ze powinien sie oswiadczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evamari Re: oswiadczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 14:47 powiedziec mu wprost?? takie wymuszone oswiadczyny?? ee, to zadna uciecha....moze opowiadaj o kolezankach, ktorym sie oswiadczono, nie ukrywaj przy tym emocji, ze to takie fajne itp.Jak bedzie chcial to zalapie, o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś