y_am 19.10.04, 15:59 Oglądasz pewnego dnia film. O dwóch lesbijkach. I zaczynasz płakać. Bo to o Tobie. Dotąd myślałaś, że jesteś hetero-. Nie jesteś. Nie bardzo chcę poznawać dziewczyny przez net. Co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gf Re: I co dalej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 16:03 Ale sa w necie strony organizacji gejowsko-lesbijskich, no nie? Tam moze sa jakies fora, mysle. Nie chodzi o poznawanie przez net. Tylko o kontakt ze srodowiskiem, ktore jednak jest 'w podziemiu' i inaczej bedzie Ci chyba trudno trafic... Tak mi sie wydaje, ale moze mi sie zle wydaje ;) Pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiffi Re: I co dalej? IP: *.ekoenergia.com.pl 19.10.04, 16:11 wlasnie sa fajne stronki jak www.oops.pl, gdzie mozesz ludzi spokojnie poznawac i z nimi rozmawiac, sa tam ludzie i o twojej orientacji, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: I co dalej? 20.10.04, 02:31 www.homiki.pl - to jest dopiero fajny wortal! można poczytać to i owo, tamto i siamto, ogólnie ciekawie - i ta nazwa :D Odpowiedz Link Zgłoś
y_am Re: I co dalej? 20.10.04, 13:05 Dziękuję, jak nie wiem co. Nazwa jest świetna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Om Re: I co dalej? IP: *.aster.pl 20.10.04, 19:19 Omijaj kluby, paraszajsy i tego typu i dziewczyny, które do nich chodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
y_am Re: I co dalej? 21.10.04, 12:46 Słyszałam o tym. Aby omijać. Że harpie rzucają się na "świeżą krew" też słyszałam. To...jestem bez szans? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Om Re: I co dalej? IP: *.aster.pl 21.10.04, 15:13 Bez szans, tak zupełnie to nie ;) Na pewno jest wiele kobiet wokół Ciebie. W końcu lesbijki też gdzieś pracują, uczą się, chodzą na zakupy... Spojrzysz, ona spojrzy i.. :) Harpie harpiami, ale po prostu w takich miejscach można stracić ochotę na uczucie, intymność, prawdziwą bliskość... Odpowiedz Link Zgłoś
y_am Re: I co dalej? 21.10.04, 16:22 Patrzę. Nowy wymiar piękna. Czasem któraś wie, że ja wiem :) Wymiana długich spojrzeń. Z facetami tak nie było. Gasiłam. Lekceważyłam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: I co dalej? IP: *.unl.edu 21.10.04, 16:57 co dalej ? puknac sie w glowe. co to znaczy: "myslalas, ze jestes hetero" ? ty nie myslalas, ty bylas i bedziesz. myslenie tu nie ma zadnego znaczenia. ja myslalem, ze bede napoleonem, mistrzem swiata, drugim budda ... i co ? nagle ogladajac film o zorro, mam stwierdzic, ze teraz to bede wycinal literki zet na brzuchach grubych amerykanow, bo plakac mi sie zachcialo nad losem biednych rolnikow z poludniowej kalifiorni ? jestes tym kim jestes. kobieta, ktora spelni sie przy mezczyznie. zostaw te fanaberie dla przyglupow, szukajacych wiekszych od siebie przyglupow. Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Om Re: I co dalej? IP: *.aster.pl 21.10.04, 17:27 O, no proszę, nie wiedziałaś kim jesteś, całe szczęście Imagine wie: >kobieta, ktora spelni sie przy mezczyznie Dajesz jakąś gwarancję na swoje imaginacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: I co dalej? IP: *.unl.edu 21.10.04, 17:30 zdrowy rozsadek, pozbycie sie swojego idiotycznego ego i jasny promien wizji, kim sie naprawde jest. Odpowiedz Link Zgłoś
y_am Re: I co dalej? 22.10.04, 14:36 > jestes tym kim jestes. kobieta, ktora spelni sie przy mezczyznie. zostaw te > fanaberie dla przyglupow, szukajacych wiekszych od siebie przyglupow. Interesujące. Ty jesteś oświecony czy z epoki króla Ćwieczka? Kobieta nie spełni się przy kobiecie? Odpowiedz Link Zgłoś