Gość: Iza IP: *.2city.net 21.10.04, 21:41 niegrzecznych facetów i dziewczyn czy to prawda ze niegrzeczni mężczyżni poszukują niegrzecznych kobiet ?Czy wręcz przeciwnie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ryb Re: mam pytanie do ... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 21.10.04, 21:46 Ja jestem chory psychicznie i zawsze szukalem kobiety o podobnych albo gorszych schorzeniach...myslalem ze znalazlem. Jednak po slubie okazalo sie ze mnie oszukala...ze wcale wariatka nie jest. Teraz wszystko robie zeby zwariowala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgo Re:grzeczne rybki śpią w jeziorze.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 21:56 Ryb chory psychicznie to jedno ale grzeczny chłopiec(za autorką),czy niegrzeczny?Anałogicznie Pani Rybowa; zdrowa ale czy....? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re:grzeczne rybki śpią w jeziorze.. IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 21.10.04, 22:09 A nie, grzeczny to ja jestem, Rybowa tez (chyba)...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgo Re:grzeczne rybki śpią w jeziorze.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 22:20 Czyli pasujecie do teorii,że niegrzeczni parzą się z niegrzecznymi(wybacz wyrażenie)? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgo Re:grzeczne rybki śpią w jeziorze.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 22:22 za szybko polazło..uzupeł. ,a grzeczni z grzecznymi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etta Re: mam pytanie do ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 22:07 a możesz przybliżyć wizerunek niegrzecznego chłopca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgo Re: mam pytanie do ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 22:18 No właśnie czy niegrzeczny to taki,który: szaleje na motorze wspina się w Himalajach skacze z PKiN na gumowych szelkach pije , pali i szpetnie przeklina lata po stacji metra w samym płaszczu i butach? A jaka jest niegrzeczna,robi to samo,czy tylko niegrzecznego wałkiem do ciasta okłada? :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ettrich Re: mam pytanie do ... 22.10.04, 13:41 spotkałam przypadkowo niegrzecznego chłopca na stacji metra, oby nigdy się to nie powtórzyło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgo Re: mam pytanie do ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 13:48 Ettrich to znaczy,że grzeczną jesteś kobietą i go nie wybrałaś?Czy inaczej?Czy to potwierdza teorię? Odpowiedz Link Zgłoś
ettrich Re: mam pytanie do ... 22.10.04, 13:57 powiem Ci, że słowo grzeczny/niegrzeczny nie leży mi Niegrzeczny chłopiec, to ten, który w przedszkolu bije dziewczynki a łza pisze chyba o tych co się zowią: odrażający, brudny, zły? (oczywiście w przenośni) Dlaczego nie wybrałam tego z metra? Bałam się tak, że chciałam stać się niewidzialna jak dziewczynka z Muminków etta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgo Re: mam pytanie do ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 14:37 No widzisz,gdybyś była niegrzeczna(zostanę przy nazewnictwie autorki)to albo byś go kopnęła w krocze,czyli odrzucila,albo za nie chwyciła, czyli wybrala. Teoria się choć częściowo potwierdza grzeczne nie wybierają niegrzecznych. Z drugiej strony fałsz,bo niegrzeczny wybrał w tym wypadku grzeczną. Zycie jest takie skomplikowane,jak w kurniku(to w nawiązaniu do rozważan witch i m.m) :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: mam pytanie do ... 22.10.04, 14:42 niegrzeczna dziewczynka wlasnie by mogla uciec, bo wie, jak moze sie skonczyc proba kopniecia niegrzecznego chlopca w jaja, a grzeczna,..hmmm.. trudno zgadnac, pewnie by mogla probowac kopnac...;) Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: mam pytanie do ... 22.10.04, 08:27 niegrzeczni faceci poszukuja kobiet z duzymi cyckami, a czy ona jest grzeczna czy nie to nie ma znaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witch-witch Re: mam pytanie do ... IP: *.036-52-73746f40.cust.bredbandsbolaget.se 22.10.04, 14:08 Ponoć podobieństwa się przyciągają, ale w kurniku jest na odwrót kurki nie ganiają za kogutem nawet jeżeli jest niegrzeczny. Czyżby kury znały swoją wartość? Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: mam pytanie do ... 22.10.04, 14:12 E, tam1 Przecież nie mówi sie "gupi kogut" tylko "gupia kura" Odpowiedz Link Zgłoś
brunonx Re: mam pytanie do ... 22.10.04, 14:57 he he to dziwne, bo ja jestem trochę niegrzeczny a moje dziewczyny które miałem były zazwyczaj grzeczne :) z niegrzeczną to się by Bruno raczej nie dogadał :)) Odpowiedz Link Zgłoś