mismatch 25.04.02, 17:14 Czy ktos w koncu wysle ten pieprzony watek: "moj maz mnie bije!!!" do oslej lawki? Czy tylko mnie szlag trafia, kiedy widze, ze ludzie dalej do niego dopisuja?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goga.74 Re: Osla Lawka!!! 25.04.02, 17:28 zrobilas mu reklame- dopiero po Twoim poscie tam zajrzalam paranoja Odpowiedz Link Zgłoś
mismatch Re: Osla Lawka!!! 25.04.02, 17:45 goga.74 napisał(a): > zrobilas mu reklame- dopiero po Twoim poscie tam zajrzalam > paranoja A zagladaj sobie gdzie chcesz i ile chcesz, tak dlugo jak nie dajesz sie wciagnac w dyskusje z polglowkami. Nawiasem mowiac nie "zrobilam" tylko "zrobilem". Odpowiedz Link Zgłoś
goga.74 Re: Osla Lawka!!! 25.04.02, 17:54 Nawiasem mowiac nie "zrobilam" tylko "zrobilem". Sorry, po nick-ach czesto trudno rozpoznac plec. Odpowiedz Link Zgłoś
ad12 Re: Osla Lawka!!! 25.04.02, 19:35 mismatch napisał(a): > goga.74 napisał(a): > > > zrobilas mu reklame- dopiero po Twoim poscie tam zajrzalam > > paranoja > > A zagladaj sobie gdzie chcesz i ile chcesz, tak dlugo jak nie dajesz sie wciagn > ac > w dyskusje z polglowkami. Nawiasem mowiac nie "zrobilam" tylko "zrobilem". mismatch a ty co sie tak rzucasz jaki masz problem nikt cie nie prosi o branie udzialu w tej dyskusji !! po prostu nie zagladaj tam i z czasem samo im przejdzie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
trzcina Re: Osla Lawka!!! 25.04.02, 20:26 Nie im , a jemu/jej. ponad polowa tych postów to jeden autor. Oczu żal. Czasu też. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ad12 Re: Osla Lawka!!! 25.04.02, 21:34 trzcina napisał(a): > Nie im , a jemu/jej. ponad polowa tych postów to jeden autor. > Oczu żal. Czasu też. > Pzdr ja mam jedno pytanie jesli tak wam sie ten watek nie podoba to di choinki po co tam wlazicie ?? Mowie zignorowac i sobie pojdzie !!!!! a ty to tylko tym watkiem reklame zrobiles Odpowiedz Link Zgłoś
olt Re: Osla Lawka!!! 25.04.02, 22:44 mam wrazenie, ze maz nadal cie bije, mimo ze wystepujesz teraz jako ad12 objawy bowiem pozostaja niezmienne (przypadek zdiagnozowany w nieszczesnym watku "maz mnie bije") ludzie, nie dajcie sie... OLT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Osla Lawka!!! IP: 213.186.93.* 25.04.02, 23:35 Tak, to chyba jedyny przypadek kiedy popieram męża bijącego żonę. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Osla Lawka!!! IP: 213.186.93.* 25.04.02, 23:39 mismatch napisał(a): > Czy ktos w koncu wysle ten pieprzony watek: "moj maz mnie bije!!!" do oslej > lawki? Czy tylko mnie szlag trafia, kiedy widze, ze ludzie dalej do niego > dopisuja?! Nie wiem czy zauważyłeś, że swoim apelem przyciągnąłeś genialnego autora bitego przez męża na ten wątek i teraz oba nadają się do oślej ławki. Odpowiedz Link Zgłoś
mismatch Re: Osla Lawka!!! 26.04.02, 04:10 Gość portalu: Sławek napisał(a): > Nie wiem czy zauważyłeś, że swoim apelem przyciągnąłeś genialnego autora bitego > > przez męża na ten wątek i teraz oba nadają się do oślej ławki. No niech mnie szlag trafi - syfa roznosze! I do tego ma moje inicjaly. Zalozyl/a konto i pewnie cieszy sie, ze IP adresu nie widac. Za to nadal widac IQ rozwielitki. Spadam stad zanim znowu zlapie jakiegos syfa. Odpowiedz Link Zgłoś
ad12 Re: Osla Lawka!!! 26.04.02, 06:02 mismatch napisał(a): > Gość portalu: Sławek napisał(a): > > > Nie wiem czy zauważyłeś, że swoim apelem przyciągnąłeś genialnego autora b > itego > > > > przez męża na ten wątek i teraz oba nadają się do oślej ławki. > > No niech mnie szlag trafi - syfa roznosze! I do tego ma moje inicjaly. > Zalozyl/a konto i pewnie cieszy sie, ze IP adresu nie widac. Za to nadal > widac IQ rozwielitki. > Spadam stad zanim znowu zlapie jakiegos syfa. Ja zwykle jestem pokojowo nastawiona ale jak mi ktos podpada i cos wmawia to mnie to wkurza !! jesli chodzi o twoj i slawka IQ to razem wziety nie rowna sie mojemu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ad12 Re: Osla Lawka!!! 26.04.02, 02:29 mismatch napisał(a): > Czy ktos w koncu wysle ten pieprzony watek: "moj maz mnie bije!!!" do oslej > lawki? Czy tylko mnie szlag trafia, kiedy widze, ze ludzie dalej do niego > dopisuja?! Slawek a raczj hujek to ze ty swoja stara lejesz to nie znaczy ze wszyscy inni musza ty debilu!! Odpowiedz Link Zgłoś