Dodaj do ulubionych

Wyszlo IQ....

03.11.04, 13:17
Mojej kolezance IQ wyszlo 62.
Czy to za duzo, za malo a moze w sam raz?
Mi sie wydaje, ze troche malo choc psychologiem nie jest. Czy to daje sie
jakos nadrobic?

No i co ja mam teraz zrobic?
Prosze wszystkich madrych o porade.
Obserwuj wątek
    • m.malone Re: Wyszlo IQ.... 03.11.04, 13:23
      ga4fun napisała:

> Mojej kolezance IQ wyszlo 62.

>
      > No i co ja mam teraz zrobic?
      > Prosze wszystkich madrych o porade.

Jak to TY masz robić? A co możesz zrobić? I co Ty masz do tego?
      A jesli ma metr 50 w kapeluszu co można cos robić?
      • iga4fun Re: Wyszlo IQ.... 03.11.04, 13:31
        Zazdroszcze Ci Twojego poczucia humoru.
    • Gość: ryb Re: Wyszlo IQ.... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 03.11.04, 13:33
      A ladna jest? Jak jest ladna, to nie ma problemu. Natomiast jak nie jest ladna,
      to nawet Swiety Boze nie pomoze, bo to oznacza ze ma duze problemy z nauka
      (okolo 2% ludzi tak ma). Co wcale nie oznacza, ze nie moze byc dobra zona i matka:)
      • Gość: baba zona Re: Wyszlo IQ.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 13:40
        No to ja Wam cos powiem, moi kochani przesmiewcy....
        Moze mnie tez cos wytlumaczycie, ok?
        Kiedy pierwszy raz (kilka lat temu) zaaplikowalam sobie ten test, wyszlo mi...
        78.
        Zalamalam sie. Serio.
        Pewien sympatyczny mlody czlowiek stwierdzil, ze taki test jest banalny, tylko
        trzeba go troche pocwiczyc i dal mi pare egzemplarzy. No i pocwiczylam.
        Potem na krajowym nie zeszlam ponizej 120, a i to podobno wcale do konca nie
        swiadczy o poziomie mozliwosci intelektualnych ;))))
        No, to czekam, kochani Panowie :)))))
        • Gość: ryb Re: Wyszlo IQ.... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 03.11.04, 13:45
          Bo to jest tak...powyzej 70 to znaczy ze potrafisz czytac, wolno, po literkach
          ale wszystko przed toba...Natomiast przed 70 to tylko uroda zaczyna sie liczyc.
          I, w wielu przypadkach te przed 70 maja wieksze szanse sukcesu, bo nie zadawaja
          tyle pytan :)))
          • Gość: baba zona Re: Wyszlo IQ.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 13:48
            Rozumiem: czytac sie naumialam, innych rzeczy tyz....
            No to moze jak ta progresja sie utrzyma, to i na einsteina mam szanse ?;))))
            • Gość: ryb Re: Wyszlo IQ.... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 03.11.04, 13:52
              Pewnie :))) Wiesz, lata, lata temu jak ogladalem teleturnieje to zaczalem sie
              martwic (wtedy zaczalem pic chivaska). Dopiero jak przeczytalem, ze ci wszyscy
              madrzy dostaja ksiazeczki z 500 pytaniami i odpowiedziami, ktore maja
              przestudiowac i pozniej poprawnie odpowiedziec, to postanowilem pozostac przy
              chivasku :)))
              • Gość: baba zona Re: Wyszlo IQ.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 13:57
                No to ide sprawdzic malolaty...:)
                Na razie :)
                • m.malone Re: Wyszlo IQ.... 03.11.04, 14:44
                  co sprawdzić?
                  czy warto pić chivasa?
                  Warto:))))
                  • Gość: baba zona Re: Wyszlo IQ.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 14:45
                    To juz wiem... :)))
              • iga4fun Re: Wyszlo IQ.... 03.11.04, 15:38
                Gość portalu: ryb napisał(a):

> Pewnie :))) Wiesz, lata, lata temu jak ogladalem teleturnieje to zaczalem sie
                > martwic (wtedy zaczalem pic chivaska). Dopiero jak przeczytalem, ze ci wszyscy
                > madrzy dostaja ksiazeczki z 500 pytaniami i odpowiedziami, ktore maja
                > przestudiowac i pozniej poprawnie odpowiedziec, to postanowilem pozostac przy
                > chivasku :)))

No i widzisz jakie sa teraz tego skutki.

• Gość: małgo Re: Wyszlo IQ.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 16:00
                  Gdyby naprawdę miala 62 to do szkoly specjalnej
                  musiałaby chodzic.Testy z GW zawierają zadania,
                  ktorych rozwiązywanie mozna wyćwiczyć i miec
                  potem IQ 120,130....wg.tych testów.To zadne
                  narzedzie badawcze ..
                  • m.malone Re: Wyszlo IQ.... 03.11.04, 16:03
                    Gość portalu: małgo napisał(a):

>
                    >Testy z GW zawierają zadania,ktorych rozwiązywanie mozna wyćwiczyć i miec
                    > potem IQ 120,130....wg.tych testów.To zadne narzedzie badawcze ..

I o to mi chodziło, ale 4fun jest nieptrzemakalna
      • iga4fun Re: Wyszlo IQ... 03.11.04, 16:10
        Gość portalu: ryb napisał(a):

> A ladna jest? Jak jest ladna, to nie ma problemu. Natomiast jak nie jest
        ladna,
        > to nawet Swiety Boze nie pomoze, bo to oznacza ze ma duze problemy z nauka
        > (okolo 2% ludzi tak ma). Co wcale nie oznacza, ze nie moze byc dobra zona i
        mat
        > ka:)

Jest bardzo ladna. Mysle, ze Tobie by sie spodobala.
    • Gość: Madzia Re: Wyszlo IQ.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 16:04
      czesc, wynik mojego chlopaka to 78
      jest informatykiem programista i wyjatkowo zdolnym grafikiem
      zarabia kupe forsy :) na tyle ze kupil mi bardzo szybki piekny motocykl ;))
      ma gest co tez jest ogromna zaleta
      :))
      zrobi sobie fajny biuscik w klinice chirurgii plastycznej i bedzie spoko
      • m.malone Re: Wyszlo IQ.... 03.11.04, 16:10
        > zrobi sobie fajny biuscik w klinice chirurgii plastycznej i bedzie spoko

Informatyk zrobi biuścik? Madzia! A po co wam tyle biustu?
        • Gość: Madzia biustow nigdy za wiele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 16:16
        • iga4fun Re: Wyszlo IQ.... 03.11.04, 16:19
          m.malone napisał:

> > zrobi sobie fajny biuscik w klinice chirurgii plastycznej i bedzie spoko
          >
          > Informatyk zrobi biuścik? Madzia! A po co wam tyle biustu?

No faktycznie informatykowi, to mogloby przeszkadzac.
          Ja jak siedze przy komputerze to cyckami o klawature zahaczam, a czasami jak za
          bardzo do tylu sie odchyle to nawet ekranu nie widze.
          • Gość: Madzia Re: Wyszlo IQ.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 16:23
            a ja nie moge sie polozyc na baku jak szybciej jezdze i glowa mi znad owiewki
            wystaje ;) i rzuca mi nia na boki - to jest dopiero problem
            • m.malone Re: Wyszlo IQ.... 03.11.04, 16:35
              Przynajmniej nie marzniesz:)
              No i na motocyklu bufory sie też przydają
              • Gość: Madzia nooo, zawsze to dodatkowa amortyzacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 16:38
                po powaznym wypadku wszyscy sie dziwili dlacezgo ja nie mam uszkodzen
                wewnetrznych :)) tylko siniaki :))
                • m.malone Re: nooo, zawsze to dodatkowa amortyzacja 03.11.04, 16:41
                  Gość portalu: Madzia napisał(a):

> po powaznym wypadku wszyscy sie dziwili dlacezgo ja nie mam uszkodzen
                  > wewnetrznych :)) tylko siniaki :))

Gdybyś prowadziła na podwójnym gazie to nawet siniaków bys nie miała:))
              • iga4fun Re: Wyszlo IQ.... 03.11.04, 16:39
                ...marznie w glowe, bo jej znad owiwki wystaje.
            • qw5 Re: Wyszlo IQ.... 03.11.04, 16:42
              Przeczytałam za pierwszym razem " ja się nie mogę połozyć na boku..." i
              wyobraźnia mi zadziałała - na motorze leżeć na boku, bo już rózne sztuczki
              widziałam, ale żeby na boku. Ale na baku to normalka, a jakie usprawnienie
              kiedy cieknie.

A co do głowy, póki jeszcze ją czujesz, to jest najważniejsze, trochę może Ci
              się rozchybotac wprawdzie, jak tak ciągle lata na te boki, ale przecież w końcu
              głowa nie jest od tego, żeby pięknie prosto stała.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka