Dodaj do ulubionych

"KOCHAM CIĘ" - CZY KIEDYS POWIE?

12.11.04, 16:28
Jestem z mężczyzna ponad półtora roku, bardzo go kocham, ale on nigdy nie
powiedział, że mnie kocha, ja mu to mówię, on nie ma żadnych wątpliwości co
do moich uczuć. Czy ja jestem przewrazliwiona, czy po póltora roku można nie
wiedzieć, że się kogoś kocha albo nie, powiedzcie jak to jest u was, dodam,
że jest to związek na odległość, więc tym bardziej potrzebna jest pewność, że
jest sie kochanym

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: puma Re: "KOCHAM CIĘ" - CZY KIEDYS POWIE? IP: *.240.81.adsl.skynet.be 12.11.04, 16:35
      Jeśli jesteś masochistką- ciągnij to dalej. Jeśli nie- tym razem powiedz mu:
      żegnaj.
      Był kiedyś taki skecz: "Kocham pana, panie Sułku! Cicho, wiem." Ale to było
      tylko zabawne słuchowisko radiowe.
    • Gość: Wrazliwa.25 Re: "KOCHAM CIĘ" - CZY KIEDYS POWIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 18:27
      Witam!!
      Mam podobna sytuacje jak i Ty -zwiazek na odlegosc rzadkie dosc spotkania i ta
      niepewnosc czy padnie z Jego ust slowo kocham. Ja jeszcze mu tego tak
      konkretnie tez nie powiedzialam ale On wie co ja czuje.
      Moze On obawia sie powiedziec Ci te slowo bo Ktos Go zranil w przeszlosci
      zastanawialas sie nad tym? moze czeka az bedzie mial wystarczjaca pewnosc tyle
      ze nie wiadomo czy Tobie straczy na to sily...Prosze napisz cos wicej o Waszych
      relacjach spotkaniach. Pozdrawiam!!
    • Gość: w. Re: "KOCHAM CIĘ" - CZY KIEDYS POWIE? IP: *.sieradz.mediaclub.pl 13.11.04, 21:48
      hej, ja sie doczekalam po 10 miesiacach, kiedy od kilku mieszkalismy juz razem,
      mysle, ze warto poczekac, powodzenia, w.
      • Gość: Misia Re: "KOCHAM CIĘ" - CZY KIEDYS POWIE? IP: *.bredband.comhem.se 13.11.04, 23:53
        Coz , moj byly juz po 6 tygodniach powiedzial ,ze kocha! I co z tego? Zdradzil
        mnie po 5 miesiacach a zostawil po roku i 8m.
        Wiec nie to slowo tak wazne ale czyny, bo coz , ze mowi "Kocham", to tylko
        slowa...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka