Dodaj do ulubionych

Pierwszy kieliszek

IP: *.unl.edu 16.11.04, 15:39
jak do tego doszlo ? ja ciagle pamietam smak z wylizywanego kieliszka
po jakichs imieninach w domu. Rodzice gdzies wyszli, chyba odprowadzic
przydymionych przyjaciol, no i wtedy to sie stalo ... jakies takie zielonkawe
kieliszki pamietam ... cholera, to smakowalo jak klucz do doroslosci ...
Imagine.
Obserwuj wątek
    • paco_lopez Re: Pierwszy kieliszek 16.11.04, 15:41
      Nie bżdzij tylko odpowiedz prosze na moje pytanie w watku, który rozpocząłeś
      wczoraj. Lepiej juz napisz cos o ostatnim kieliszku.
      • Gość: Imagine Re: Pierwszy kieliszek IP: *.unl.edu 16.11.04, 15:42
        ostatniego nie pamietam ... bo bylem pijany, buahahahahahahahahahahaha
        • duendo to raczej żałosne 16.11.04, 15:44
          nie śmieszne.
          • Gość: Imagine Re: to raczej żałosne IP: *.unl.edu 16.11.04, 16:18
            po latach to juz stalo sie smieszne ... stracilem bezposredni kontakt z tym
            dramatem (picia)
    • Gość: ... Re: Pierwszy kieliszek IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 16.11.04, 17:30
      i już Ci tak zostało :))))))))))
      • Gość: Imagine Re: Pierwszy kieliszek IP: *.unl.edu 16.11.04, 17:39
        anonimie ... nie posadzaj a nie bedzies posadzany ... znasz ta prawde ?
        • Gość: ... Re: Pierwszy kieliszek IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 16.11.04, 17:49
          ja nie posądzam, to było pytanie :))))))))))
          • Gość: Imagine Re: Pierwszy kieliszek IP: *.unl.edu 16.11.04, 17:54
            pytanie zazwyczaj ma znak zapytania, nie uwazasz ?
            • Gość: ... Re: Pierwszy kieliszek IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 16.11.04, 17:57
              takie detale, bez przesady. A skąd to oburzenie, może coś w tym
              jest :)))))))))))
              • Gość: Imagine Re: Pierwszy kieliszek IP: *.unl.edu 16.11.04, 18:00
                znowu pytanie ? czy opinia ? wyczuwam osadzanie w twoich slowach ...
                • Gość: ... Re: Pierwszy kieliszek IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 16.11.04, 18:03
                  jak mogę osądzać? nie znam Cie. Nie osądzam ale utwierdzam sie coraz bardziej w
                  przekonaniu że coś w tym musi byc :)))))))))
                  • Gość: Imagine Re: Pierwszy kieliszek IP: *.unl.edu 16.11.04, 18:05
                    niby CO w CZYM ? nigdy nie ukrywalem, ze lubilem pobuzowac. Ale to juz
                    historia.
                    Imagine.
                    • Gość: ... Re: Pierwszy kieliszek IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 16.11.04, 18:09
                      no i co że lubiłeś/lubiłaś ? (masz znak zapytania) czemu sie wkurzasz ?
                      • Gość: Imagine Re: Pierwszy kieliszek IP: *.unl.edu 16.11.04, 18:14
                        nie wkurzam sie. nie odpowiedziales mi anonimku, CO niby ma byc w TYM ?
                        rozumiem, ze chcesz sie teraz wycofac swoim "no i co ze lubiles/lubilas".
                        ale zgrzyt zostal i muisz mi wyjasnic Co jest w CZYM ...
                        Imagine.
                        • Gość: ... Re: Pierwszy kieliszek IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 16.11.04, 18:23
                          chodziło mi o 1 kieliszek:)))))))))))) Taki jest wątek. Chodziło o pozytywny
                          stosunek do alkoholu. Wystarczy?
                          • Gość: Imagine Re: Pierwszy kieliszek IP: *.unl.edu 16.11.04, 18:27
                            starczy ...
                            • Gość: ... Re: Pierwszy kieliszek IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 16.11.04, 18:29
                              no i co?:)
                              • Gość: Imagine Re: Pierwszy kieliszek IP: *.unl.edu 16.11.04, 18:32
                                anonimek, CO znowu ?
                                • Gość: ... Re: Pierwszy kieliszek IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 16.11.04, 18:41
                                  nic :)
                                  • Gość: Imagine Re: Pierwszy kieliszek IP: *.unl.edu 16.11.04, 19:23
                                    sciemniasz, COS cie nurtuje ...
                                    • Gość: ... Re: Pierwszy kieliszek IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 17.11.04, 15:04
                                      może tak, może nie:)
    • Gość: Madzia Bardzo powazne wspomnienia DDA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 17:48
      Pierwsza szklanka :))
      ojciec popijal wiec matka zarzadzila zjazd rodzinny - babacia oraz bracia ojca
      miali interweniowac, przemowic mu do rozsadku
      imprezka tak sie rozkrecila ze niezauwazyli jak 7 letnia dziewczynka pije wode
      szklankami zamiast herbatki :))
      wypila trzy...
      jesoo przerazajace co??? az sie bac zaczelam
      ale
      teraz nie pije... chyba limit wyczerpalam na starcie
      • Gość: malgo Re: Bardzo powazne wspomnienia DDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 17:56
        Małe te szklaneczki były.:)
        Trzy szklanki to 3/4 litra.
        Rekord Polski w promilach
        siedmiolatka pobiła,a podli
        dziennikarze okradli dziecko
        z tego sukcesu.:))
    • qw5 Re: Pierwszy kieliszek 17.11.04, 12:51
      Pierwszego nie pamiętam, pewno był to po prostu szampan na sylwestra. Panowie
      chyba mają w tym względzie bardziej przełomowe inicjacje. (Choć podobno teraz
      wśrod nastolatków, dziewczyny piją więcej:) Newsweek)

Natomiast pamiętam najgorszy raz. Też sylwester. Pozwoliłam sobie na to, bo po
      pierwsze chciałam wiedzieć, jak to jest tak po prostu odlecieć:), a po drugie
      wiedziałam, że jestem absolutnie bezpieczna, choć byłam z mężczyzną;), że mogę
      sobie na to pozwolić, że nie wyląduje na ulicy albo jeszcze gorzej.

Całą akcję później pamietam już tylko z opowieści z małymi przebłyskami. No nie
      wyglądało to podobno do końca romantycznie :)) chociaz były różne elementy, w
      kazdym razie osoba, która się mną wtedy "opiekowała" nie nudziła się, miała
      rozrywek moc:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka