Dodaj do ulubionych

Blue Monday to ściema

24.01.25, 21:40
Poniedziałek spoko, ale ogólnie ten tydzień to dla mnie jakiś koszmar.

Wszyscy wokół, że w porządku a ja nie jarzę co jest grane.

Zastanawiam się - jak, kurczaki, może być źle bez powodu? W ogóle może być źle bez powodu, czy czegoś nie umiem zobaczyć?

Wszystko mnie wnerwia i wnerwia to tu ostry eufemizm.
Obserwuj wątek
    • mona.blue Re: Blue Monday to ściema 24.01.25, 22:41
      Nie zawsze może być dobrze. Czasami niestety jest gorzej. Może nie uświadamiasz sobie jeszcze przyczyny?

Co do wkurzenia to nie wiem, rzadko tak mam i zawsze z jakiejś określonej przyczyny.
      • cpun-i-narkoman Re: Blue Monday to ściema 24.01.25, 23:05
        Gupim jest, bo mogłem powiedzieć, a tak zostałem w tyłku na weekend.

Nie wiem wtf, a najbardziej nie znoszę nie wiedzieć dlaczego. Nie wiem, dzieciaka nie ma, wyjechał ze starszymi, narzeczonej nie ma, nudzi mi się oddział dzienny, a nawet w połowie nie jestem.

Trochę za bardzo wpatruję się w sufit.
        • mona.blue Re: Blue Monday to ściema 24.01.25, 23:32
          No jak Ci się nudzi oddział dzienny, to się nie dziwię, że nie najlepiej jest. Na dodatek nie ma narzeczonej, dzieciaka, starszych - nie czujesz się samotnie?

• cpun-i-narkoman Re: Blue Monday to ściema 24.01.25, 23:43
            A bo ja wiem?

Mnie to się zawsze wydawało, że ja samotność lubię i w ogóle samotność jest super. Tylko wiadomix, to ściema była i ochrona.

No ale ja z reguły to jak mam sensowny nastrój to się jakoś potrafię zorganizować w samotności. Ogólnie nie jestem z tych co się nudzą. Teraz cholernie dobrze mi z nudą i w sumie wiem, co to oznacza i czea było to dopuścić do siebie, tylko ja się deprechy chyba boję i próbuję sobie wmówić że to tylko zły dzień
            • mona.blue Re: Blue Monday to ściema 24.01.25, 23:47
              Jak dłużej potrwa zły nastrój to zgłoś lekarzowi, nie to że straszę, ale lepiej dmuchac na zimne.

btw. Wiem, co to wahania nastrojów.
              • cpun-i-narkoman Re: Blue Monday to ściema 25.01.25, 00:07
                Ja już powinienem zgłosić, mam zdiagnozowany i w sumie nie da końca unormowany chad. Przyszedł weekend i sobie zdałem sprawę, że trochę się go cykam. Podzwonię sobie jutro, coś podziałam. Gdyby ten dzienny miał potrwać jeszcze z dwa tygodnie, to spoko, teraz mam wrażenie, że to mnie trzyma i muszę im to chyba w poniedziałek powiedzieć.

No nic, dzięki za feedback, trzymajmy się!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka