paula1992
01.03.25, 11:21
Witam . Mam od kilku lat problem . Mam dwójkę dzieci z poprzedniego związku a z obecnym partnerem jedna córkę . Mój problem polega na tym że od samego początku córka ma problem akceptacji partnera oraz na odwrót. Ciągle dogryzanie sobie nawzajem , głupie gadanie jakieś teksty ( córka lat 13 ) mam wrażenie że są o mnie zazdrosni . I partner i córka . Córka na codzien od tego roku przebywa u dziadków ponieważ ma tam szkole na weekendy w domu . Jak wraca bardzo się cieszę ale ta radość jest chwilowa bo ich zachowanie doprowadza do mojego przygnębienia płacze w łazience staram się zalagadzac sytuację ale nie jest to łatwe . Partner zaraz grozi że wyjdzie że się wyprowadzi córka patrzy i gada do mnie po cichu . Wprowadzają taka atmosferę że odechciewa się wszystkiego . Ona chce na obiad jednak to on chce drugie . Ona chce żebym coś jej pomogła to on też chce . Jestem w 5 w miesiącu ciąży . Mam dosyć wszystkiego . Syn najstarszy jak to 15 latek ma teraz fazę że siedzi z kolegami przed komputerem za to najmłodsza córka 3 lata bardzo kocha siostrę i jak przyjeżdża nie chce się od niej oderwać . Pomocy