mona.blue 09.06.25, 18:16 Dlaczego nas opuściłaś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
afq Re: Yadaxad 10.06.25, 08:10 że nie pisze nie znaczy że opuściła widocznie ma jakąś swoją emigrację Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Yadaxad 10.06.25, 17:28 Nie opuściłam, tylko jakiś dysonans poznawczy przeszkadza mi w formowaniu własnej opinii. Nowożeńcom wszystkiego najlepszego. Związki wbrew stereotypom i racjonalnym radom jak ma być -prawidłowo- bywają wyjątkowo dopasowane, trwałe i z prawdziwym przywiązaniem. Choćby Karolak i Czubaszek. Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Yadaxad 10.06.25, 17:49 Nie no yadaxad bez jaj, oni bez seksu żyli 🤦♂️😆 Nie chcę tak!😆 My się chajtnelismy w Międzynarodowym Dniu Seksu 😆 A poważnie-bardzo dziękujemy 🫶 A ten dysonans? O co biega? Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Yadaxad 10.06.25, 18:22 Przecież to nie wzór postępowania. Mieli jak im było dobrze i było im dobrze, że bez siebie żyć nie potrafili. Sam wpadasz w rolę, że coś musieli, bo inaczej, to nie. Każdy ma prawo do swojego dopasowania. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Yadaxad 10.06.25, 18:00 Dzięki, że odpowiedziałaś, ale też zapytam o ten dysonans poznawczy? Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Yadaxad 10.06.25, 18:30 Nad tym się jeszcze zastanawiam. Tak choćby do celu w życiu się dopasować nie mogę, przy tych refleksjach nad tym ocenialnym i jednocześnie nieocenialnym, co mi teraz wyłazi, po zamknięciu etapu. Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Yadaxad 10.06.25, 21:14 Dla mnie też niewiele, yada, dawaj jak coś konkret, pokmininy a jak oceny trzeba to też wiesz gdzie iść 😆 Pzdro Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Yadaxad 10.06.25, 22:07 To nie jest problem jakiegoś momentu. Muszę rozkminić coś całożyciowego, a na razie nie mogę złapać nitki. Co znajdę, to fałszywy urwany sznureczek bez kłębka, który nie wiadomo co ma znaczyć. A jest tego. Może w końcu wpadnę na trop. Ale opisać się nie da, chyba żebym palnęła książkę. Co nie znaczy, że tu mnie żaden temat nie załapie. Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Yadaxad 10.06.25, 22:08 Oesu czaję, to jak z tymi pozornymi celami Odpowiedz Link Zgłoś