Dodaj do ulubionych

Pytanie do osób BPD

19.03.20, 20:02
- czy koronawirus jest (przynajmniej dziś ;) ważniejszy od Waszego borderline?
Oczywiście, że pytanie jest ironiczne, prowokacyjne, poniżej wszelkiej krytyki, nietaktowne, żenujące, itd., itp.
Tyle, że może każda okazja jest dobra do tego, żeby Wam uświadomić, iż świat się ani nie zaczyna ani nie kończy na Waszym hmmm..., powiedzmy, że "pokręceniu".
Obserwuj wątek
    • astroblaster Re: Pytanie do osób BPD 19.03.20, 20:18
      Śmieć. I tyle!
      • b9b9b9 Re: Pytanie do osób BPD 19.03.20, 21:06
        Narcyzku, nie napinaj się. Bo to pytanie jest również do Ciebie.
        Może ta - tragiczna, kryzysowa, wojenna - sytuacja uświadomi i Tobie fakt, że ten świat wcale nie kręci się i nigdy się nie kręcił wokół Twojego poyebania. Jesteś (jak my wszyscy) malutkim listkiem na wietrze w tym całym Wszechświecie... Tobie się tylko wydaje...
        • astroblaster Re: Pytanie do osób BPD 19.03.20, 21:13
          Wiesz co zjebie?
          Nie istniejesz już w mojej przestrzeni.
          Nie ma cię.
          Pełna ignorka popaprańca.
          Pa
          • b9b9b9 Re: Pytanie do osób BPD 19.03.20, 21:25
            To niczego nie zmieni...

"Zostawcie Titanica!
            Nie wyciągajcie go! "
            • yadaxad Re: Pytanie do osób BPD 20.03.20, 19:50
              Niczego nie zmienia, na tym, że pytanie jest kretyńskie, a nic z tego czym je wychwaliłeś.
              • b9b9b9 Re: Pytanie do osób BPD 20.03.20, 20:12
                Pytanie jest najlepsze z możliwych. I celujące, trafiające w punkt! Świat się nie kręci wokół Waszych pi-z<d!!!
                • yadaxad Re: Pytanie do osób BPD 20.03.20, 20:18
                  Ale chyba tobie się kręci.
                  • b9b9b9 Re: Pytanie do osób BPD 20.03.20, 20:24
                    Właśnie nie. Kocham Cię idiotko!
                    • yadaxad Re: Pytanie do osób BPD 20.03.20, 20:33
                      Wiem.
                      • b9b9b9 Re: Pytanie do osób BPD 20.03.20, 20:48
                        I tego się trzymaj! Wszystkiego dobrego!!!
                        ;)))
                        • yadaxad Re: Pytanie do osób BPD 20.03.20, 20:53
                          Trochę szkoda.
                          • b9b9b9 Re: Pytanie do osób BPD 20.03.20, 21:00
                            Nie, nie szkoda. Życie to dar. Nie spierdol tego. :)))
                            • yadaxad Re: Pytanie do osób BPD 20.03.20, 21:07
                              No tak, ale czy ja się kiedykolwiek bałam coś spierdolić?
                              • b9b9b9 Re: Pytanie do osób BPD 20.03.20, 21:20
                                Tego nie wiem. Cokolwiek by nie było - szanuj się!
                                • yadaxad Re: Pytanie do osób BPD 20.03.20, 21:43
                                  -Się- nie ma nic wspólnego z tym co przynosi życie. Tym się można tylko dać zatruć, albo nie. Na zewnętrzny brak szacunku nie narzekam. Ale dobrze wiem, że mogło by być inaczej. Ale moje -się- jest jak feniks.
                                  • b9b9b9 Re: Pytanie do osób BPD 20.03.20, 22:06
                                    Komplikujesz sprawy proste.
                                    Warto być człowiekiem.
                                    • yadaxad Re: Pytanie do osób BPD 20.03.20, 22:18
                                      Prostota? to hus i santa simplicitas
                                      • b9b9b9 Re: Pytanie do osób BPD 20.03.20, 22:27
                                        Chyba się nie dogadamy. :(
                                        Jesteś zwykłą zadufaną w sobie qvrvą :(
                                        • yadaxad Re: Pytanie do osób BPD 20.03.20, 22:37
                                          Spokojnie.
                                        • yadaxad Re: Pytanie do osób BPD 20.03.20, 23:27
                                          A tak a propos qurevska jest zawsze tylko sytuacja, bez dwóch qurev się nie zrealizuje.
                                      • astroblaster Re: Pytanie do osób BPD 20.03.20, 22:36
                                        Po co Ci komunikacja ze śmieciem.
                                        Spuść go. Nie ma większego palanta.
                                        Nie! To ciul jest.

Ciul jak Aal tylko nie taki gładki.
                                        Tak Hanysy mówią na śmieci.
                                        I miażdżą takie śmieci.

*nie gładki, ale mega śliski.
                                        Najgorszy typ ścierwa.

• yadaxad Re: Pytanie do osób BPD 20.03.20, 22:46
                                          Nie przejmuj się moimi odpowiedziami.
                                          • b9b9b9 Re: Pytanie do osób BPD 20.03.20, 23:28
                                            Akurat mam tak, że nie przejmuje się niczym. Wszystko jest OK.
                                            Dużo szczęścia w życiu życzę!
                                            • yadaxad Re: Pytanie do osób BPD 20.03.20, 23:34
                                              Najszerzej wzajemnie, nic tak ludzi nie uszlachetnia jak szczęście.
                                              • b9b9b9 Re: Pytanie do osób BPD 20.03.20, 23:45
                                                Pewnie tak. Ale nie propagujmy degrengolady.
                                                Jeszcze raz - kocham Cię idiotko, kiedyś zmądrzejesz. :)
                                                To nie jest atak ani krytyka - to (uwierz) jest bezinteresowna miłość.
                                                • yadaxad Re: Pytanie do osób BPD 21.03.20, 00:00
                                                  Zapewne moje zmądrzenie widzisz w docenieniu miłości. A ja motyli nie łapię.
                                                  • b9b9b9 Re: Pytanie do osób BPD 21.03.20, 00:04
                                                    Pogadajmy za 30 lat.
                                                  • astroblaster Re: Pytanie do osób BPD 21.03.20, 00:18
                                                    Wow Moja Droga pożarłaś tego ciula i wyplułaś.

Leży teraz taki wymemłany i potłuczony, płacze i trzęsie się jak ta, no, osika

Już go wcale nie widać i już nawet nie śmierdzi

Najlepsza jesteś Yada.
                                                  • b9b9b9 Re: Pytanie do osób BPD 21.03.20, 00:28
                                                    Astro,
                                                    Aborcja - NIE
                                                    ale
                                                    Eutanazja - TAK.
    • trust21 Re: Pytanie do osób BPD 21.03.20, 19:14
      Przychodzi nasz kochany kloniarz ovonell i zakłada temat z nicku b9b9b9. Po czym za chwile przelogowywyuje się i sam sobie odpisuje ze swojego nicku astroblaster. Każdy taki kloniarz ma jednak pewien podpis w tym co pisze. To charakterystyczny sposób układania zdań i te same błędy językowe.

Kloniarz nie robi jednak tego przypadkowo. On w ten sposób uprawomocnia różne swoje internetowe byty - tym bardziej że ostatnio w innym miejscu się rozhulał. Bardzo dawno temu byłem modem w pewnym miejscu i nie takie akcje widziałem; i tylko numer IP zdradzał ''jak jest'' :-)

Jednak jak trzeba być chorym człowiekiem i mieć zniszczone życie w realu, aby takie rzeczy robić :-)Strach pomyśleć :-(

but,

The Show Must Go On
      • b9b9b9 Re: Pytanie do osób BPD 21.03.20, 19:56
        Astro, ja Ciebie nie lubię, ale yebać to...
        Mam tylko jedno, bardzo uprzejme pytanie do Ciebie: czy Ty się teraz, tak samo jak ja tarzasz po podłodze ze śmiechu?
        Bo nie wiem co (i czy w ogóle) odpisać temu ped@łowi...?
        • astroblaster Re: Pytanie do osób BPD 21.03.20, 20:37
          Zatem Ovonello-b9b9b9

Odpiszę ci (czyli sobie, czyli też Yadaxad, Brza_sk i zarazem trust21) i innym moim tu wcieleniom) tylko ten jeden raz.

Ten smarkoc ogupioł kurwa.

Mocno na mózg mu się rzuciło, ale już wcześniej miał duże deficyty. To on terapeutyzował się u terapeutki swojej ex-bpd dziewczyny, to on skarżył się mamie (i z mamunią do tej terapeutki), to on miał jazdę tutaj z Brza_sk, która (raczej niefortunnie i pewnie wyciągnęła wnioski) wspierała go telefonicznie i co też on jej tam zarzucał. Ale to ten sam, który był tu tobą mega zachwycony, wtórował ci przez pewien czas, nawet cię po YT szukał i wyczekiwał kiedy wrócisz (po któryś z twoich regularnych wakacji od hejtowania tu).

Na początku mnie to zdziwiło, bo UWAGA, uważam, że jesteś piekielnie inteligentny (ale zarazem piekielnie niebezpiecznym hejterem) i posiadający wiedzę (ale szarlatan). Teraz mnie to bawi. Mamincycuś twierdzi, że ma teraz żonę i dziecko i się ogarnął pi tym jak go bpd-Dziewczyna w trąbę puściła, że niby już wydoroślał i tak bardzo domaga się atencji i uznania. Pewnie to wszystko jest wyimaginowane a jeżeli nie to szkoda mi tej rodziny.

Stał się moim fanem. Zagorzałym. Jestem jego idolem i marzeniem sennym pod każdą postacią.
          Ale tak jak i ty, on też jest dla mnie tylko smordkiem na wietrze. Współczuję mu i żal mi go, ale mam go w dupie. Nie istnieje w mojej przestrzeni jak i ty.

Na zakończenie: ubolewam, że tak dużo w tobie nienawiści i tak bardzo dewastujesz te zaburzone Osoby. Jesteś jak małpa z granatem. Podpinają się pod ciebie takie ciuliki jak erma74 i bezpośrednio do samobójstw podżegają (i beknie za to jakem psycho Astro), czy leszczyki jak northemstar i rzygają tutaj tym jadem zamiast coś merytorycznego wnieść.
          Wiedz popaprańcu, że w realu jestem gotowy na konfrontacje, ale wiem wiem, ty tylko czyimiś rękoma. Jesteś podłym kabotynem i mizoginem. Boisz się Kobiet a ja się nimi jaram. Ale ty chyba wcale nie lubisz ludzi. Chuj ci w dupę hejterze i powodzenia.

A jak masz ochotę zlinczować maminsynka, to to zrób. Jemu akurat się przyda a ja chętnie się pośmieję, bo styl zjebku masz bardzo oryginalny i efektowny.

No to pa ciulu.
          Astro (ten, który cię przeraża).
          • trust21 Re: Pytanie do osób BPD 21.03.20, 20:45
            a żeś się zagotował :-)

Nie jesteś w tamtym miejscu, tu cię wszyscy dobrze znają :-)

Historię masz przebogatą
            • trust21 Re: Pytanie do osób BPD 21.03.20, 21:03
              astoblaster/b9b9b9/ovonell/quar i wiele innych twych internetowych bytów: szukaj pomocy bracie. Sam sobie robisz krzywdę, sam dla siebie jesteś największym wrogiem. Już dawno temu doszedłem to wniosku że musisz mieć bardzo zniszczone życie. To jednak nie usprawiedliwia cię jeśli chodzi o to jak postępujesz z innymi; jak innych traktujesz. Manipulujesz (vide. afq gdzie wykorzystujesz jego problem uzależnieniowy, by nim kręcić) podpuszczasz jednych na drugich; w końcu: hejtujesz. Meli tak podgryzałeś aż uciekła z tamtego miejsca-bo miała do ciebie ale. Słusznie powiedziała i zauważyła, że działasz w białych rękawiczkach

Czy na prawdę mam ci po raz kolejny przypomnieć post efce na twój temat sprzed roku?

Bzdury które na mój temat napisałeś po prostu przemilczę. Chora głowa tworzy chore rzeczy.
              • meela Re: Pytanie do osób BPD 26.03.20, 09:44
                "Meli tak podgryzałeś aż uciekła z tamtego miejsca-bo miała do ciebie ale. Słusznie powiedziała i zauważyła, że działasz w białych rękawiczkach"

Trust, to jedyne wyjście w kontakcie z takimi ludźmi. Nie dać im satysfakcji, żeby zabawiali się Twoim kosztem i tarzali się ze śmiechu. Jakakolwiek rozmowa nie ma sensu, sam wiesz, bo każde słowo obraca się przeciwko Tobie.
                Wszystkiego dobrego, trzymaj się zdrowo!:)
          • b9b9b9 Re: Pytanie do osób BPD 21.03.20, 21:32
            Astro, właśnie takiego poziomu chciałem uniknąć. Ale cóż...
            Nie mój styl, nie mój poziom, nie moja definicja człowieczeństwa.
            Piszesz o konfrontacji??? Nie przeżyłbyś jej.
            Ten świat jest tak skonstruowany. Są lepsi i gorsi, mądrzejsi i głupsi, z wielkimi wadami i z mniejszymi, jakkolwiek..., ale wg dowolnego kryterium - i tak, zawsze, na końcu będziesz ty.
            W pewnym sensie, to nawet ci współczuje...
            • trust21 Re: Pytanie do osób BPD 21.03.20, 21:37
              b9b9b9 napisał(a):

> Astro, właśnie takiego poziomu chciałem uniknąć. Ale cóż...
              > Nie mój styl, nie mój poziom, nie moja definicja człowieczeństwa.
              > Piszesz o konfrontacji??? Nie przeżyłbyś jej.
              > Ten świat jest tak skonstruowany. Są lepsi i gorsi, mądrzejsi i głupsi, z wielk
              > imi wadami i z mniejszymi, jakkolwiek..., ale wg dowolnego kryterium - i tak, z
              > awsze, na końcu będziesz ty.
              > W pewnym sensie, to nawet ci współczuje...

:-) :-) :-) :-) :-) :-)

Tak jakoś skojarzyło mi się to z tym obrazkiem: pobierak.jeja.pl/images/b/3/1/148554_sam-jestes-psychiczny.jpg
              • b9b9b9 Re: Pytanie do osób BPD 21.03.20, 21:44
                :)
                www.youtube.com/watch?v=NHycPiY6wEM
                • yadaxad Re: Pytanie do osób BPD 21.03.20, 21:53
                  On miał taką sobię mordkę, a na starość piękny się zrobił.
                  • astroblaster Re: Pytanie do osób BPD 22.03.20, 18:07
                    Yada podziwiam Cię Moja Droga.

Nieinwazyjnymi metodami doprowadziłaś Ovonello-b9b9b9 do takiego wyznania?

Oberleutnant Franz von Nogay

Złożyło się w całość.
                    Ale takie jego dobrowolne Credo?

No wow!

• yadaxad Re: Pytanie do osób BPD 21.03.20, 21:42
              Trzeba mieć pokłady by z nicka zrobić b9.
              • b9b9b9 Re: Pytanie do osób BPD 21.03.20, 21:50
                --Trzeba mieć pokłady by z nicka zrobić b9. --
                idiotką też trzeba umieć być...
                • yadaxad Re: Pytanie do osób BPD 21.03.20, 22:12
                  Zniżyć się do takiego banału, no to musi na mózg paść.
              • astroblaster Re: Pytanie do osób BPD 21.03.20, 22:07
                Nie wytrzyma Cię Moja Droga.
                Poza słabymi epitetami na nic więcej go przy Tobie nie stać.

Przede mną sra po nogach i budzi się z krzykiem w środku nocy. Ciebie się obawia. Nawet ze smarkiem sobie nie poradzi.

Zatem obijaj tę karykaturkę człowieczka. Już mam ucztę.
                • b9b9b9 Re: Pytanie do osób BPD 21.03.20, 22:24
                  Przeczytałem. Co myślę?
                  Nie ma takich leków.
                  • yadaxad Re: Pytanie do osób BPD 21.03.20, 22:30
                    To dobrze, znachorstwo jest niebezpieczne.
                    • b9b9b9 Re: Pytanie do osób BPD 21.03.20, 22:37
                      Chyba nic nie zrozumiałaś. Ale to nieważne...
                      Każdemu wolno kochać.
                      • yadaxad Re: Pytanie do osób BPD 21.03.20, 22:42
                        Zrozumiałam, masz wartości.
                        • northern_star Re: Pytanie do osób BPD 23.03.20, 07:51
                          żenująca rozmowa... wstyd ludzie wstyd!!
                          • yadaxad Re: Pytanie do osób BPD 23.03.20, 17:06
                            Okropny. Zwłaszcza w czasach zarazy. Modlić się trzeba.
                            • astroblaster Re: Pytanie do osób BPD 23.03.20, 23:20
                              Do bozi albo św. Faustyny
    • julia0398 Re: Pytanie do osób BPD 22.04.20, 00:04
      Odpowiedź na poważnie i spokojnie (od borderki):
      No, przede wszystkim, to raczej bez sensu jest porównywać dwie, tak różne rzeczy. Jakby... jeżeli ktoś ma niedoczynność tarczycy, to pytasz go teraz: "I co jest ważniejsze, co? Koronawirus czy twoja tarczyca?". A uważasz za sensowne pytanie "Płaczesz, bo ci babcia zmarła na koronawirusa? To pomyśl o umierających codziennie z głodu dzieciach w Afryce"?
      Uważam, że samo pytanie jest dość absurdalne, ale przede wszystkim wynikające chyba z braku zrozumienia specyfiki tego zaburzenia (albo zaburzeń/chorób psychicznych w ogóle). Sama jestem borderem, który doskonale zdaje sobie sprawę z tego, że świat się wokół mnie nie kręci. Myślę, że wielu z nas zdaje sobie z tego sprawę. Co nie zmienia niestety faktu, że nasz problem jest nadal realny i nadal wpływa bardzo negatywnie na nasze życie i życie naszych najbliższych. Wierz mi, bardzo bym chciała, żeby tak łatwo było "zniknąć" wszystkie zaburzone uwarunkowania i schematy powielane przez chorą/zaburzoną osobę. Gdyby to pytanie sprawiło, że przestałabym być borderem, to chętnie bym je przygarnęła do serduszka. Ale niestety, świadomość innych problemów (oczywiście, większych na skalę społeczną) nie zmienia za dużo w życiu osoby dotkniętej zaburzeniem, lub w życiu bliskich takiej osoby.
      Także moja krótka odpowiedź na twoje pytanie to: być może tak (a w każdym razie uważam "tak" za bardzo zasadną odpowiedź). A rozwinięcie tej odpowiedzi to: tyle że to nic nie zmienia.
      No i chyba tyle w temacie ode mnie na razie. :)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka