Dodaj do ulubionych

Jestem zakochana

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 21:13
Jestem zakochana i dobrze mi z tym.
Czuję się spokojnie. Nie wiadomo, co będzie dalej, ani jak długo to potrwa,
dlatego właśnie czuję się spokojna.

Czas płynie, miłości to czas.
Życzę Wam wszystkim miłości równie silnej jak moja.
Obserwuj wątek
    • odett Re: Jestem zakochana 01.12.04, 21:41
      taaaaa, milosc fajna rzecz :D
      • Gość: Dr. hab. Bart Re: Jestem zakochana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 21:46
        Buahahahahahhahahahha! nie ma czagoś takiego jak miłość. A zakochanie to tylko
        wpływ hormonów i związków chemicznych wytwarzanych w mózgu osoby zakochanej
        (np. fenyloetamina), które powodują taki właśnie stan euforii. Nie martw sie
        moje dziecko, to minie, nie potrwa długo. Potem znów będziecie się kłócić, jak
        każda para. Buahahaha. nie ma miłości
        • odett Re: Jestem zakochana 01.12.04, 22:07
          jest!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: menel Re: Jestem zakochana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 22:16
          pie..nie
          • odett Re: Jestem zakochana 01.12.04, 23:26
            pierdzenie? lepiej brzmi 'puk puk' ;)

Gość portalu: menel napisał(a):

> pie..nie
            • Gość: menel Re: Jestem zakochana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 23:31
              nie kretynko pi.erdolenie
              • odett Re: Jestem zakochana 01.12.04, 23:46
                to tys glupi, jak nie zrozumiales zartu.

> nie kretynko pi.erdolenie
                • Gość: menel Re: Jestem zakochana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 00:41
                  masz poczucie humoru pojeba
                  • odett Re: Jestem zakochana 02.12.04, 00:54
                    to za malo powiedziane ;)

> masz poczucie humoru pojeba
        • Gość: Myszka Re: Jestem zakochana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 08:18
          A własnie że jest... po paroletnim związku organizm przyzwyczaja się do
          działania hormonów, więc z biologicznego punktu widzenia stan euforii powinien
          zniknąć... a wcale nie chce... A do tego jest jeszcze szacunek, zrozumienie,
          pełna akceptacja, i obustronna chęć pracy o związek i rozwiązywanie problemów.
          Kłótnie też są, ale krótkie i oczyszczające...
        • pobik Re: Jestem zakochana 02.12.04, 11:51
          biedny jestes..

a poza tym klotnia nie wyklucza milosci. przynajmniej w moim przypadku.
        • pobik Re: Jestem zakochana 02.12.04, 11:52
          to w takim razie te chemy siedza mi w glowie juz przeszlo poltora roku ?
          • Gość: Grace Slick Re: Jestem zakochana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 21:32
            Nadal jestem zakochana :)
            Jest mi dobrze, troche tylko dokucza mi przeziębienie.

• blue_as_can_be Re: Jestem zakochana 03.12.04, 11:31
          moj Ty Biedaku...
          • blue_as_can_be Re: Jestem zakochana 03.12.04, 11:33
            blue_as_can_be napisała:

> moj Ty Biedaku...
            (tzn to bylo do tego doktora od hormonow, tylko mi sie zle kliknelo)
            • Gość: Grace Slick Re: Jestem zakochana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 22:13
              Ciągle jestem zakochana. Dziś czuję to jakby głębiej.
              Wiem, że to dobre dla mnie i dla niego.
              • Gość: Grace Slick Re: Jestem zakochana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 23:00
                Jestem ciągle zakochana.
                Teraz wchodzi mi to w krew.
                A to już tyle dni...
                • blue_as_can_be Re: Jestem zakochana 16.12.04, 11:01
                  witaj w Klubie...
                  • Gość: Grace Slick Re: Jestem zakochana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 11:22
                    Tak, tak...
                    NADAL jestem zakochana...
                    Dodam, że trwa to dłużej niż ten wątek, ponieważ zanim go zaczęłam, już byłam
                    zakochana...
                    Niech Pan przyśle dobrą miłość każdej i każdemu z Was.
                    • morelowo_brzoskwiniowa Re: Jestem zakochana 17.12.04, 15:45
                      Najpierw trzeba się zakochać, a potem kochać, kochać, kochać :-) Najlepiej
                      ciągle zakochiwać się w tej samej osobie i kochać, kochać, kochać :-)
                      • Gość: staruszka Re: Jestem zakochana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 21:27
                        Pracownik IPN (Instytut Pamięci Narodowej) oddawał nam listy,które pisałam do
                        męża,kiedy był internowany. Usłyszeliśmy wtedy:
                        "Z służbowego obowiązku musiałem przeczytać te listy. Ja jestem młodym
                        żonkosiem i czytając je marzyłem o tym, żeby po kilkunastu latach moje relacje
                        z żoną były takie, jak wasze. A teraz, kiedy was spotkałem to widzę,że państwo
                        ciągle wyglądacie... na zakochanych."
                        Spojrzeliśmy na siebie z uśmiechem. Chemia działa!
                        Moi rodzice byli zakochani w sobie do końca. Mama zmarła wkrótce po ojcu. Z
                        tęsknoty.
                        Tak bym chciała, żeby ta 'przypadłość' była dziedziczna!
                        Póki co,nasze dzieci mają szczęśliwe rodziny. Więc może jednak?
                        • Gość: staruszka Re: Jestem zakochana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 23:49
                          Jeszcze tylko dodam,że od naszego spotkania do dnia slubu minąło zaledwie 5
                          miesięcy. Wielu się dziwiło,czemu tak szybko,jesli nie jestem w ciąży. A my
                          mieliśmy dziwną pewność,że to jest TO,więc na co czekać?
                          Życzę wszystkim takiej miłości
                          Pozdrawiam
                          staruszka
                          • blue_as_can_be Re: Jestem zakochana 18.12.04, 00:30
                            kochana Staruszko. dziekuje. to jest piekne. dajesz mi wiare wieksza niz Ci sie
                            moze wydaje.

bardzo goraco Cie pozdrawiam. niech Ci sie dalej tak wspaniale wiedzie, czego
                            na Swieta (i w ogole) obojgu Wam zycze. bo czego mozna wiecej chciec?
                            • Gość: staruszka Re: Jestem zakochana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 10:55
                              Dowiedziałam się od Ciebie czegoś baaardzo ważnego. Wiadomo,w moim wieku z
                              każdym rokiem sił będzie mniej,pomagać innym trudniej. Dla mnie to smutna
                              perspektywa. Ale od Ciebie dostałam nadzieję,że nie wszystko musi być wtedy
                              stracone. Może będę mogła dawać jeszcze bardzo długo.
                              Na przykład wiarę, tak jak Tobie.
                              I za to jestem Ci wdzięczna.
                              Pozdrawiam serdecznie
                              staruszka
        • skaarby Re: Jestem zakochana 20.01.05, 19:50
          Gość portalu: Dr. hab. Bart napisał(a):

> Buahahahahahhahahahha! nie ma czagoś takiego jak miłość. A zakochanie to tylko
          > wpływ hormonów i związków chemicznych wytwarzanych w mózgu osoby zakochanej
          > (np. fenyloetamina), które powodują taki właśnie stan euforii. Nie martw sie
          > moje dziecko, to minie, nie potrwa długo. Potem znów będziecie się kłócić, jak
          > każda para. Buahahaha. nie ma miłości

ależ uda się i tobie, Doktorze :-))))))))))))))
          sprawdzałeś za drzwiami? może miłość tam stoi i puka, puka, aż ją bolą paluszki?
          no, oootwóóórz...
    • Gość: mikolaj Re: Jestem zakochana IP: *.dip.t-dialin.net 17.12.04, 23:51
      i zeby wam to do konca zycia pozostalo.
      sczczerze zyczy -mikolaj
      • Gość: staruszka Re: Jestem zakochana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 00:10
        Dziekuję za życzenia,Mikołaju! Jest bardzo prawdopodobne,że te piękne życzenia
        się spełnią, bo my obydwoje z mężem już od dawna jesteśmy emerytami,więc do
        końca życia naprawdę niewiele nam zostało.
        Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę szczęścia
        uśmiechająca się
        staruszka
        • Gość: do staruszki Re: Jestem zakochana IP: *.dip.t-dialin.net 18.12.04, 11:18
          widzisz mikolaj tez starenki,naturalnie wam dozo zdrowka zycze,
          a te poprzednie zyczonka byly do grace.
          • Gość: Grace Slick Re: Jestem zakochana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 21:02
            Taak, nadal, nadal.
            Staruszko - ja wierzę, że on i ja zestarzejemy się razem.
            W każdym razie bardzo tego pragnę.
            • Gość: Grace Slick Re: Jestem zakochana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 23:26
              zapalam latarnię dla tych wszystkich, którzy wierzą, że miłość może trwać.
              moja trwa, nadal...
              • Gość: Hubert Re: Jestem zakochana IP: *.chello.pl 02.01.05, 12:09
                Milosc nigdy nie przemija. Zwiazki moga przemijac lub zmieniac postac.

Pozdrawiam Hubert
                • blue_as_can_be Re: Jestem zakochana 02.01.05, 12:15
                  Gość portalu: Hubert napisał(a):

> Milosc nigdy nie przemija. Zwiazki moga przemijac lub zmieniac postac.
                  >
                  > Pozdrawiam Hubert

Hubert, to bardzo elektryzujaca mysl. w sensie: piekna i chcialoby sie, zeby
                  byla prawda. jesli to rozwiniesz / uzasadnisz, dasz mi wiecej sily.
                  • Gość: Hubert Re: Jestem zakochana IP: *.chello.pl 02.01.05, 12:24
                    Mozna zamknac serce, zamknac sie na milosc w pewnym momencie. Zablokowac.
                    Dzieje sie to min. poprzez poczucie zranienia.
                    Ale to nie znaczy ze milosc przestala istniec. Ona przez caly czas tu jest, jak
                    powietrze. Wystarczy znowu ja zaczac czuc, tzn. otworzyc serce.
                    Dlatego nie mozna tak naprawde przestac kochac kogos kogo sie juz kiedys
                    kochalo. Choc czasami trzeba wybaczyc, albo odpuscic sobie oczekiwania, by
                    znowu zaczac dostrzegac piekno.

Pozdrawiam Hubert
                    • blue_as_can_be Re: Jestem zakochana 02.01.05, 12:33
                      dzieki, Hubercie.

bo wiesz, znam takiego, ktory postanowil przeczekac. az mu przejdzie. no wiec
                      ja tez czekam, tylko z odwotna nadzieja :).

Twoje slowa daja mi wiare, ze moze jednak to ja sie doczekam :)
                      • Gość: Hubert Re: Jestem zakochana IP: *.chello.pl 02.01.05, 12:35
                        Co innego kochac, a co innego tworzyc zwiazki. Tu druga osoba tez musi byc
                        otwarta.
                        Tez mysle, ze moze sie doczekasz. Tylko ile zyc Ci to zajmie?

Pozdrawiam Hubert
                        • blue_as_can_be Re: Jestem zakochana 02.01.05, 12:40
                          mam nadzieje, ze raczej w obecnym wcieleniu... i niech tak bedzie. amen.
                        • blue_as_can_be Re: Jestem zakochana 02.01.05, 12:44
                          ps. czy Twoim zdaniem milosc moze sie realizowac POZA zwiazkiem???
                          • Gość: Hubert Re: Jestem zakochana IP: *.chello.pl 02.01.05, 15:10
                            > ps. czy Twoim zdaniem milosc moze sie realizowac POZA zwiazkiem???

Oczywiscie.
                            Na tysiace i miliony sposobow.
                            I tylko serce otwarte, a niewiele jakiegos szczegolnego wysilku.
                            Chocby poprodukowac sie troche na forum.
                            Zwiazek to tylko jedna z mozliwosci.

Pozdrawiam Hubert
                • Gość: do hubcia Re: Jestem zakochana IP: *.dip.t-dialin.net 02.01.05, 12:17
                  pewnie ze tak Hubciu ,
                  ja ciem .zadam po i cham ko,
                  • Gość: Hubert Re: Jestem zakochana IP: *.chello.pl 02.01.05, 12:28
                    :)
    • sdfsfdsf Re: Jestem zakochana 29.12.04, 23:31
      tez kce
    • Gość: Marzyciel Re: Jestem zakochana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 12:04
      Tez jestem, prawie od roku, tylko ciagle nie wiem czy mam szanse na
      odwzajemnienie, na razie z Jej srony wszystko bez zobowiązań, nie odpowiada na
      moje sygnały, w kazdym razie nie tak jak bym chciał...czasem zyc sie
      odechciewa....
      • morelowo_brzoskwiniowa Re: Jestem zakochana 02.01.05, 17:19
        Cudownie oślepiający stan zakochania prędzej czy później mija, kończy się
        spacer w chmurach i latanie metr nad ziemią, a zaczyna się prawdziwa codzienna
        miłość, nie zawsze patrząca na świat przez różowe okulary. Może trwać, trwać, i
        trwać... A jak długo będzie trwać to już wyłącznie sprawa dwojga ludzi.
      • Gość: Magnolia Re: Jestem zakochana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.05, 17:33
        a może to tylko twoje odczucie? A ona jednak coś czuje i wysyła sygnały?
        • Gość: Grace Slick Re: Jestem zakochana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 19:29
          Jestem zakochana w kimś kto jest zakochany we mnie.
          Darzymy się wzajemnie miłością.
          Przepływ energii jest w obie strony...
          Chcę by to trwało zawsze i żebyśmy zestarzeli się razem...
          • Gość: elii Re: Jestem zakochana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 19:52
            Ja tez sie zakochalam... pierwszy raz od dawna... czuje ogromną radosc i strach
            jednoczesnie..
            • Gość: Grace Slick Re: Jestem zakochana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 19:36
              Tak, dalej jestem...
              • Gość: the edge Re: Jestem zakochana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 12:58
                ja też jestem....od dawna, ciągle czekam na odwzajemnienie, bo na razie jest
                niestety tylko niezobowiązująca relacja, co dalej robić?
    • Gość: Urwałsiezchoinki Re: Jestem zakochana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 19:46
      Przyłączam sie,można?
      • melania.k Re: Jestem zakochana 20.01.05, 00:36
        to ja zaczęłam ten wątek jako Grace Slick, kontynuuję, bo jestem nadal zakochana...
        • hubkulik Re: Jestem zakochana 20.01.05, 19:52
          > to ja zaczęłam ten wątek jako Grace Slick, kontynuuję, bo jestem nadal
          zakochan
          > a...

Twoje zakochanie sie kiedys skonczy?
          • melania.k Re: Jestem zakochana 20.01.05, 20:27
            No mam nadzieję, że nigdy się nie skończy i że do końca życia będę zakochana w
            tym samym mężczyźnie.

Ten wątek jest owocem mojej radości i zarazem zdziwienia wielkiego, bo nie
            sądziłam już, że tak mogę się zakochać.
            • hubkulik Re: Jestem zakochana 20.01.05, 20:32
              Mam do Ciebie prosbe. Pisz tu ile zechcesz, moze byc nawet kilka tysiecy
              postow. Ale jesli Ci sie znudzi tu pisac, to nie przestawaj kochac swego
              mezczyzny.
              Milosc nigdy nie ustaje.
              Forum kiedys zamkna.

Pozdrawiam Hubert
              • nikosik Re: Jestem zakochana 20.01.05, 20:39
                Hubek widać, że ona będzie kochać. I dobrze jakby on ją kochał do końca:))Ja
                też tak chcę:))
                • melania.k Re: Jestem zakochana 28.01.05, 18:20
                  Bardzo strasznie go kocham i bałam się przez moment, co będzie jeśli się
                  rozstaniemy. Ale teraz już się nie boję!
                  • melania.k Re: Jestem zakochana 06.02.05, 18:57
                    Tak. Nadal jestem zakochana.
                    Pielęgnuję to uczucie i chronię.
                    • owieczka22 CO ZA GUPOTY PISZECIE 16.02.05, 22:17
                      HEHEHEHEHEHEEHEHE
                    • lukmaj Re: Jestem zakochana 24.02.05, 17:57
                      zakochanie i miłość to dwie różne sprawy.
                      Moja żona choć twierdzi, że wciąż mnie kocha
                      zakochała się w kimś innym

miłość jest piękna....ha ha ha
                      ale zakochanie jeszcze piękniejsze ;-)
                      • melania.k Re: Jestem zakochana 24.02.05, 21:12
                        Masz rację lukmaj - zakochanie i miłość to dwie różne sprawy. Dla mnie jednak nie można kogoś kochać i jednocześnie być zakochanym w kimś innym.
                        Nadal jestem zakochana. Czy kocham? Chyba tak skoro nie chcę więcej się zakochiwać...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka