Dodaj do ulubionych

Na czym polega sekret powodzenia?

16.12.04, 17:34
Ciekawam waszych opinii bo widzę, że tu piszą ludzie niebanalni...powiedzcie
jak to jest, w czym tkwi sekret powodzenia? W czarującej buzi, czy w zgrabnej
sylwetce, a może pewność siebie sprawia że przyciąga się ludzi? Na czym to
polega, że za jedna dziewczyną chłopcy ogonem szurają a przed drugą uciekają
gdzie pieprz rośnie....no jak to jest i dlaczego?
Obserwuj wątek
    • Gość: krish Re: Na czym polega sekret powodzenia? IP: *.chello.pl 16.12.04, 17:39
      ja niebanalny Ci to powiem

trzeba mie te cher... khar... chara...

no kryzme trzeba miec
      • Gość: malgo Re: Na czym polega sekret powodzenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 17:49
        Oprócz tego co Krish wymienił,
        posiadanie banalnego seksownego
        apla też nie byłoby od rzeczy.
    • Gość: witch-witch Re: Na czym polega sekret powodzenia? IP: *.036-52-73746f40.cust.bredbandsbolaget.se 16.12.04, 18:04
      Na fermonach, ludzie dobierają się zapachem ciała, jeden zapach nam odpowiada i
      ciągnie wysyłając sygnały, a drugi zapach nas odgania. Dlatego może ci chłopcy
      unikaja takiej dziewczyny, której fermony nie działają na ich system samczy.
    • Gość: kropka Re: Na czym polega sekret powodzenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 18:07
      Samce sa jeszcze uwarunkowane na wszystko, co sie z lukiem kojarzy ;) i to
      widzialne i niewidzialne ;)
    • vielonick Re: Na czym polega sekret powodzenia? 16.12.04, 23:26
      to na pewno karma...

;)
    • Gość: Luty Re: Na czym polega sekret powodzenia? IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 16.12.04, 23:44
      Jezu, ale sie obsmialem, naprawde jestescie niebanalni...fajnie jest byc wsrod
      Was...
    • psychoguru Sekret uciazliwy 17.12.04, 09:43
      vattukvinna napisała:

> Ciekawam waszych opinii bo widzę, że tu piszą ludzie niebanalni...powiedzcie
      > jak to jest, w czym tkwi sekret powodzenia? W czarującej buzi, czy w zgrabnej
      > sylwetce, a może pewność siebie sprawia że przyciąga się ludzi? Na czym to
      > polega, że za jedna dziewczyną chłopcy ogonem szurają a przed drugą uciekają
      > gdzie pieprz rośnie....no jak to jest i dlaczego?

Pytanie przed odpowiedzia: dlaczego ten temat cie tak fascynuje? Powodzenie jako
      takie nie ma zadnej wartosci poza ewentualna pycha. Przeciwnie, moze byc tez
      niebezpiecznym czynnikiem utrudniajacym zycie. Dlatego ze do osob nazwijmy to
      popularnych kleja sie osoby manipulatywne ktore chca je wykorzystac. Czesto
      trudno sie przed tym obronic.

Powodzenie wynika oczywiscie z sygnalow wysylanych przez okreslona osobe.
      Sygnaly te najczesciej sa na podstawie wygladu zewnetrznego i zachowania.
      Waznym czynnikiem jest wyraz twarzy i sylwetka swiadczace o dobrym nastroju,
      zdrowiu i otwartosci na kontakty.
    • essedaria Re: Na czym polega sekret powodzenia? 17.12.04, 09:59
      na marketingu ;)

pzdr.
    • m.malone Re: Na czym polega sekret powodzenia? 17.12.04, 10:46
      Vattukvinna:

...
      >że za jedna dziewczyną chłopcy ogonem szurają a przed drugą uciekają
      ...

Przybliż to "szuranie ogonem" bo może ja czegos nie wiem...
    • nom73 Re: Na czym polega sekret powodzenia? 17.12.04, 11:12
      vattukvinna napisała:

> Na czym to
      > polega, że za jedna dziewczyną chłopcy ogonem szurają a przed drugą uciekają
      > gdzie pieprz rośnie....no jak to jest i dlaczego?

A Ty do której grupy dziewczyn się zaliczasz? ;-)
      • m.malone Mnie pytasz? Ja jestem z Marsa:)))nt 17.12.04, 12:05

• alfika Re: Na czym polega sekret powodzenia? 17.12.04, 11:20
      to wszystko zapewnia fajny monitor, w końcu to na niego są skierowane wszystkie
      spojrzenia
      ja mam 19 calowy, dlatego wszystkiego mam - było nie było - więcej niż
      siedemnastki he he
      • nom73 Re: Na czym polega sekret powodzenia? 17.12.04, 20:36
        alfika napisała:

> ja mam 19 calowy, dlatego wszystkiego mam - było nie było - więcej niż
        > siedemnastki he he

ja tam wolę wypukłe siedemnastki niż płaskie dziewiętnastki. ;-)
        • alfika Re: :) 20.12.04, 08:55
          ja wolę wypukłe dziewiętnastki, jeśli mowa o monitorach
          i juszzzzzzzz
    • ach_zycie Re: Na czym polega sekret powodzenia? 17.12.04, 11:39
      Polega to na wyglądzie twarzy, tzn. owalu. Są takie kobiety, które wcale nie
      wyglądają na piękne, ale mają taki układ kości policzkowych, czoło, ustawienie
      oczu itd, że zwracają na siebie uwagę i przyciągają.
      • j_ar Re: Na czym polega sekret powodzenia? 17.12.04, 11:49
        nie zgadzam sie, to kwestia jakie sa stopy... i zeby przekonac sie czy jest
        atrakcyjna, trzeba najpierw rozebrac i zobaczyc stopy
        • ach_zycie Re: Na czym polega sekret powodzenia? 17.12.04, 12:03
          Nie zgadzam się, to jest ustawienie kości policzkowych.
          • Gość: krish Re: Na czym polega sekret powodzenia? IP: *.chello.pl 17.12.04, 12:06
            racja, kosci

ale srodstopia
          • Gość: niezłe Re: Na czym polega sekret powodzenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 12:13
            :))))))))
          • j_ar Re: Na czym polega sekret powodzenia? 17.12.04, 13:03
            naprawde wolisz aby miala jakies tam kosci policzkowe niz stopki?.. przeciez to
            jakies dziwactwo!

;)
            • marta9991 Re: Na czym polega sekret powodzenia? 17.12.04, 13:09
              Wyobraź sobie,ze ktoś siedzi i nie widac jego stóp, a jednak Twój wzrok
              zatrzymuje się na twarzy tej osoby? Jak wniosek? Stpy czy kosci policzkowe?
              Rozstaw oczu też jest bardzo ważny. Ta dziewczyna ma rację. Dotrę do źródła.
              • j_ar Re: Na czym polega sekret powodzenia? 17.12.04, 13:18
                no cos ty, ja tam od razu patrze sie na stopy, a jak nie widze to sie schylam,
                upuszczam chusteczke do nosa, albo papierosa, albo rozleje piwo na
                podloge...zawsze jakos delikatnie i niepostrzezenie jestem w stanie zobaczyc
                stopy
                • marta9991 Re: Na czym polega sekret powodzenia? 17.12.04, 13:35
                  Ponadto badania mówią, ze (Hatfield i Sprecher - 1986):
                  1. osoby ładne spostrzega są jako cechujące sie wieloma zaletami ducha
                  sprzyjającymi ich lubieniu, np. wrażliwość, towarzyskość
                  2. uważane są za szczęśliwsze
                  3. jako dzieci w szkole uzyskują lepsze stopnie i dlatego uważane saza
                  mądrzejsze (pewność siebie)
                  4. lepiej są traktowane przez bliźnich, sa wspierane
                  5. obciążeni są mniejszą odpowiedzialnością za swoje naganne uczynki
                  6. częściej uzyskują pomoc od innych, choc rzadziej są o nią proszone
                  7. jeżeli są mężczyznami, to zaczynają pracę od wyższej pensji i wyżej zachodzą
                  w karierze zawodowej
                  8. jeżeli sa kobietami, to cześciej i szybciej wychodzą za maż, w dodatku za
                  lepiej zarabiających i wykształconych mężczyzn
                  9. mają więcej do powiedzenia we własnym małżeństwie niż ich partnerzy.

Cytowałamto z książki Woyciszke Psychologia Społeczna.
            • marta9991 Re: Na czym polega sekret powodzenia? 17.12.04, 13:10
              Poza tym jest jeszcze cos takiego jak efekt aureoli i to też bardzo mocno
              działą, ale tylko u osób bardzo ładnych.
              • j_ar Re: Na czym polega sekret powodzenia? 17.12.04, 13:20
                no nie wiem sam z ta aureola, mi np. nie kazdy swiety sie podoba, nie da sie
                tak uogolnic chyba
                • marta9991 Re: Na czym polega sekret powodzenia? 17.12.04, 13:28
                  czytaj poniżej. Ale jest tez jedno ale. Atrakcyjnośćma też swoją ciemniejszą
                  strone, tzn. "ludzie atrakcyjni oceniani są jako bardziej próżni,zarozumiali i
                  niewierni partnerom (Dermer, Thiel, 1975). Brzydkim można być kiedy jest się na
                  krańcach skali, tzn. gruby-wychudzony, a ładne osoby są bardziej jednorodne i
                  wzajem do siebie podobne, np. badania mówią,że osoby ładne są znacznie częściej
                  mylone, niż osoby brzydkie.
                  • j_ar Re: Na czym polega sekret powodzenia? 17.12.04, 13:31
                    skoro brzydcy to ci na krancach, tak wiec ladni to wrecz cale spoleczenstwo,
                    skoro tak, to po co odrozniac ladnych od ladnych? aby ci ladni byli ladni a ci
                    ladni brzydcy? przeciez ladni to ladni czy znie?
                    • marta9991 Re: Na czym polega sekret powodzenia? 17.12.04, 13:38
                      Niby tak, ale jeszcze wśród nich saci co mają 0,7 w talii (o kobietach myślę) i
                      te kości policzkowe oraz aureolę.
                      • Gość: ee Re: Na czym polega sekret powodzenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 15:01
                        Chyba nie tylko kości.
                        Ja kiedyś byłam tz Szarą myszką i dobrze mi było, potem poznałam kogoś kto
                        sprawił iz polubiłam siebie a jak stwierdziłam iż mój tyłek w lustrze
                        jest niezły stało się coś dziwnego - moje powodzenie u facetów wzrastało
                        z każdym dniem.
                        • marta9991 Re: Na czym polega sekret powodzenia? 17.12.04, 15:13
                          a jak stwierdziłam iż mój tyłek w lustrze
                          > jest niezły stało się coś dziwnego - moje powodzenie u facetów wzrastało
                          > z każdym dniem.

Tu to juz chyba Twoja asertywność zadziałała, chociaż można to tezpodciągnac do
                          efektu aureoli, zaczełaś być bardziej pewna siebie.
                          Poczytaj toco napisałam na dole.
      • Gość: robert Re: Na czym polega sekret powodzenia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 07:48
        Owszem owal, ale niekoniecznie twarzy;P
    • Gość: Hubert Re: Na czym polega sekret powodzenia? IP: *.chello.pl 17.12.04, 12:22
      Badz soba.

Pozdrawiam Hubert
      • marta9991 Re: Na czym polega sekret powodzenia? 17.12.04, 12:40
        Badania Devendry Sinha z 1993 roku mówią,ze to wcięcie w pasie jest czynnikiem
        decydującym. Większość badanych za najbardziej atrakcyjną uważała sylwetkę o
        umiarkowanej ilości ciała i proporcji 0,70.
        W jednej z ksiażek jest napisane tak: " krótko mówiąc, wcięcie w pasie jest
        wskaźnikiem dobrego stanu zdrowia i dużej wartości reprodukcyjnej.Mężczyźni
        preferujący w ewolucyjnej przeszłości kształt gitary mieli -dzięki
        kontaktomzpartnerkami o wysokiej wartości reprodukcyjnej - większe szanse na
        sukces reprodukcyjny i przekazanie genów (oraz uwarunkowanych nimi upodobań)
        następnym pokoleniom."

Jednak rzeczywiście jest też takie badanie, które mówi o twarzy i kościach
        policzkowych. Pamiętam, że na ten temt była mowa na wykładach, ale nie pamiętam
        kto te badania przeprowadził i jakie to były proporcje. Pokazywano nam na sali
        takie osoby i rzeczywiście były ładne, miały coś takiego w twarzy co
        przyciągało uwagę, wszytskie panie były blondynkami o okrągłej buzi, takie
        lalki, choć kiedy dłużej im się przyglądałam, to wcale nie wyglądały jakos
        super. Gdyby ktoś bardzo się uparł, to dotrę do źródła.
        Pozdtrawiam
        • marta9991 Re: Na czym polega sekret powodzenia? 17.12.04, 12:41
          sorry za literówki.
    • Gość: gf caly sekret polega na tym, ze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 13:21
      nie ma zadnego sekretu ;)

otoz to sie dzieje bez powodu...a potem dorabiamy bardziej lub mniej wdzieczna
      teorie :)
      • marta9991 Re: caly sekret polega na tym, ze 17.12.04, 13:22
        owszem, ale popartą badaniami. Tym właśnie zajmuje sie psychologia społeczna.
        • Gość: gf Re: caly sekret polega na tym, ze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 13:23
          marta9991 napisała:

> owszem, ale popartą badaniami. Tym właśnie zajmuje sie psychologia społeczna.

ktorych wyniki sa wewnetrznie sprzeczne nierzadko ;)
          • hubkulik Re: caly sekret polega na tym, ze 17.12.04, 15:49
            Psychologia spoleczna IMO opisuje relatywne wzorce i mechanizmy.
            Choc czasem mocno ugruntowane w danym spoleczenstwie.
            I to co statystycznie wychodzi ze jest.
            Nie bada zbyt gleboko psychiki jako takiej.
            Glebia psychiki nijak sie ma do mechanizmow, ktore buduja statystyki.

Pozdrawiam Hubert
      • hubkulik Re: caly sekret polega na tym, ze 17.12.04, 15:52
        > nie ma zadnego sekretu ;)
        >
        > otoz to sie dzieje bez powodu...a potem dorabiamy bardziej lub mniej
        wdzieczna
        > teorie :)

Uwielbiam czytac Twoje wypowiedzi:)
        Jaki jest sekret powodzenia Twoich wypowiedzi w moim odbiorze?
        ;)

Pozdrawiam Hubert
        • Gość: gf Re: caly sekret polega na tym, ze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 21:22
          hubkulik napisał:

> > nie ma zadnego sekretu ;)
          > >
          > > otoz to sie dzieje bez powodu...a potem dorabiamy bardziej lub mniej
          > wdzieczna
          > > teorie :)
          >
          > Uwielbiam czytac Twoje wypowiedzi:)
          > Jaki jest sekret powodzenia Twoich wypowiedzi w moim odbiorze?
          > ;)

Powolam sie na tutejszych uczonych: zapewne jest to kwestia rozstawu oczu ;)

pzdr :)

> Pozdrawiam Hubert
    • marta9991 Re: Na czym polega sekret powodzenia? 17.12.04, 13:21
      vattukvinna napisała:
      w czym tkwi sekret powodzenia?

W czarującej buzi,
      TAK, to są te kości policzkowe i rozstaw oczu

czy w zgrabnej sylwetce,
      TAK, to jest to 0,7 w pasie, o którym pisałam

a może pewność siebie sprawia że przyciąga się ludzi?
      TAK, to jest efekt aureoli, który polega na tym, że "fizyczna atrakcyjoność
      powoduje skłonność do ogólnie pozytywnej oceny danej osoby i ta
      ocena "promieniuje" niczym aureola na wszystkie pozostałe cechy tej osoby,
      powodujac ich zawyżoną ocenę" Osoby atrakcyjne są śmielsze i skuteczniejsze w
      kontaktach społecznych.

I masz odpowiedź na swoje pytanie.
      • j_ar Re: Na czym polega sekret powodzenia? 17.12.04, 13:23
        skoro to tak "latwo" mozna rozpisac w tabelce, to niby czemu tak rozni ludzie
        atrakcyni dla siebie sie staja? toz przeciez tabelka musialaby zawierac
        wrecz wszystko
        • marta9991 Re: Na czym polega sekret powodzenia? 17.12.04, 13:43
          j_ar napisał:

> skoro to tak "latwo" mozna rozpisac w tabelce, to niby czemu tak rozni ludzie
          > atrakcyni dla siebie sie staja? toz przeciez tabelka musialaby zawierac
          > wrecz wszystko

Dlatego, ze jest jeszcze takie badanie, które mowi o tym,że 9 przyciągają 9, 8
          przyciągają 8, 7 przyciągają 7 itd. Kiedy zabraknie 9,to wtedy oglądasz się za
          8, ale nie za 7.
          ponadto każdy człowiek ma jeszcze to coś, czego chyba nikt jeszcze nie zbadał.
          Mnie tez czasem dziwi kiedy widze na ulicy fajnego faceta z brzydką kobietą,
          ale pewnie ona dla niegojest bardzo atrakcyjnaz jakiegoś powodu, moze jest
          miła, wesoła, zaradna itd, niektórzy boją się ładnych kobiet z jakiegos powodu
          lub odwrotnie kobiety ładnych mezczyzn. Wtedy zawsze myslę, ze ten ładny chce
          być górą w związku i bierze sobie kogoś nie ze swojej "pary" lub zabrakło dla
          niego tej 8 lub 7. Rozumiesz? Odesłać Cie do źródła?
          • j_ar Re: Na czym polega sekret powodzenia? 20.12.04, 10:23
            marta9991 napisała:

> Dlatego, ze jest jeszcze takie badanie, które mowi o tym,że 9 przyciągają 9,
            8 (itd...)

> Mnie tez czasem dziwi kiedy widze na ulicy fajnego faceta z brzydką kobietą,

przeciez to, co ty okreslasz pieknem czy brzydota jest twoim spojrzeniem, ktos
            inny widzi ladne tam gdzie ty brzydkie i na odwrot, w jaki sposob mozesz
            okreslic generalnie (nie indywidualnie) typ piekna cy brzydoty, a raczej piekna
            ponizej 9 tki, czy, jezeli juz tak sie to okresla numerycznie, numerki nie sa
            przechodnie? bo jezeli sa przechodnie, tzn, ze nie da sie okreslil na stale
            niczego, a jezeli nie sa przechonie to... to by znaczylo, ze sa nieprawdziwe

> ale pewnie ona dla niegojest bardzo atrakcyjnaz jakiegoś powodu, moze jest
            > miła, wesoła, zaradna itd,

a moze jest dla niego wlasnie piekna i fizycznie

> niektórzy boją się ładnych kobiet z jakiegos powodu
            > lub odwrotnie kobiety ładnych mezczyzn.

bo to szatany! ksiadz mowil, ale to tajemnica

> Wtedy zawsze myslę, ze ten ładny chce
            > być górą w związku i bierze sobie kogoś nie ze swojej "pary" lub zabrakło dla
            > niego tej 8 lub 7.

ale dla tego ladnego czy dla tej ladnej ten/ta brzydki moze byc piekny,moze byc
            ta 9 tka nie majac nawet przypisanego przez ciebie numerku, tylko po prostu
            spojrzenie inne,

>Rozumiesz?

...widzisz... jedni np lubia duze cycki inni male, a w normie bedzie ze duze
            to 9 a male to 5 ka... i ty sie uprzesz, ze 9 gora, a ja ci powiem, ze 5 ki
            gora... (lub na odwrot ;))

>Odesłać Cie do źródła?

nie, dzieki, sadze, ze ty mi wyjasnisz wystarczajaco dobrze ;)
        • marta9991 Re: Na czym polega sekret powodzenia? 17.12.04, 13:45
          Musze teraz kończyć, ale jeśli chcesz to mozemy na ten temat porozmawiać
          jeszcze, np. dzisiaj około 19.
          • morelowo_brzoskwiniowa Re: Na czym polega sekret powodzenia? 17.12.04, 15:39
            Trzeba mieć TO COŚ co tak trudno zdefiniować :-)
            • marta9991 Re: Na czym polega sekret powodzenia? 17.12.04, 15:44
              Przeciez pisałam o tym.
    • marta9991 Ciagniemy ten temat dalej? 17.12.04, 19:38
      • vattukvinna Re: Ciagniemy ten temat dalej? 17.12.04, 19:50
        Ciagniemy aż usniemy :))))i może wyjaśnimy tajemnicę powodzenia. To ciekawe to
        z talią, jednak skłonna jestem przypuszczać, że bardziej od talii pociąga
        piękny biust u kobiety i szerokie ramiona u meżczyzny, ale nie wiem już sama.
        Bo najczęściej spotykam faceta przystojnego, a za nim drepcze pani dość
        bladziutkiej urody i jak to wytłumaczyć kiedy człowiek myśli dlaczego właśnie
        Tę kobiete on wybrał i co on w niej właściwie widzi?
        • marta9991 Re: Ciagniemy ten temat dalej? 17.12.04, 19:53
          o tym facecie z szeroki ramionami moge trochę poopowiadać, ale o biuscie
          gorzej, takich badań nie czytałam. Ale to ciekawe.
        • Gość: witch-witch Re: Ciagniemy ten temat dalej? IP: *.036-52-73746f40.cust.bredbandsbolaget.se 17.12.04, 20:00
          Bo jak ta szara gaska wpadnie z tym przystojniakiem do lozka, to da mu taki
          SEKS jakiego nie przezyje z najpiekniejsza laleczka na swiecie.Z nia ma to
          czego potrzebuje, czyli dobry seks. Moze jest szara ale za to mistrzyni w
          wyrze...ot cala prawda.)))) A jak sama wiesz w nocy wszystkie koty sa
          czarne...))))
        • psychoguru Mozna podciagnac 19.12.04, 00:18
          vattukvinna napisała:

> Bo najczęściej spotykam faceta przystojnego, a za nim drepcze pani dość
          > bladziutkiej urody i jak to wytłumaczyć kiedy człowiek myśli dlaczego właśnie

To dobrze ilustruje fakt ze wyglad zewnetrzny nie moze miec istotnego znaczenia
          w doborze osobnikow w wiekszej populacji. Jest to oczywiste ze wzgledow
          genetycznych. Gdyby osobnicy dobierali sie na zasadzie wygladu to powstalyby
          szybko rozne podgatunki. Przyroda gra na usrednienie.

Sa tez czynniki spoleczno-psychologiczne. Gdyby wyglad mial istotny wplyw na
          jakosc zwiazkow to najlepsze zwiazki bylyby w srodowiskach aktorow i modeli.
          A wiadomo ze jest dokladnie na odwrot.

> Tę kobiete on wybrał i co on w niej właściwie widzi?

Dlatego bardziej wazna jest korekcja systemu oceny ludzi u osob ktore
          przypisuja nadmierna wage do wygladu. Pytanie dlaczego ON wybral Tę kobiete i
          co w niej widzi jest absurdalne. Po prostu zadzialal podswiadomy mechanizm
          wyboru partnera ktory nie dziala tak ze cyka tylko gdy pojawia sie ultralaski.
        • j_ar Re: Ciagniemy ten temat dalej? 20.12.04, 10:32
          vattukvinna napisała:

> i szerokie ramiona u meżczyzny, ale nie wiem już sama.

jak to? naprawde sadzisz, ze tylko ramiona? a co sadzisz o dobrze rozbuudowanym
          miesniu piwnym i waskich ramionach? toz to uroda buddy, jak moze sie budda nie
          podobac? no nie rozumiem....

> Bo najczęściej spotykam faceta przystojnego, a za nim drepcze pani dość
          > bladziutkiej urody i jak to wytłumaczyć kiedy człowiek myśli dlaczego właśnie
          > Tę kobiete on wybrał i co on w niej właściwie widzi?

a moze to ty jako kobieta okreslasz ta pania jako dosc bladziutkiej urody, a
          faceci by spojrzeli i powiedzieli, ze jest calkiem calkiem sliczniusia, co?..

kilka razy spotkalem sie z bardzo roznymi osadami co do piekna kobiet wsrod
          kobiet, od najbardziej smiesznych (moja przyjaciolka sliczna, troszke lekka
          nadwaga), a w rzeczywistosci...och boze.. , i ze, wredna, zla i brzydka, a w
          rzeczywistosci .. aniolek wrecz...no prawie tak prawde mowiac
    • Gość: robert Re: Na czym polega sekret powodzenia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 07:36
      Nie wiem czy to sekret, ale zacznij poprostu trenować pośladki. Mogę dać
      gwarancje przynajmniej na 1 osobę;)
    • Gość: sdf Re: Na czym polega sekret powodzenia? IP: *.range81-129.btcentralplus.com 19.12.04, 00:24
      a ja tam lubie jak kobieta je banana
      powinnas sprobowac, kup ze dwa kilogramy i stan w centrum
    • back.door Re: Na czym polega sekret powodzenia? 19.12.04, 04:56
      sekret polega na tym, aby BYC SOBĄ....cokolwiek to znaczy i jakiekolwiek TO
      jest:)
      Bądźcie sobą
      b_d
      • j_ar Re: Na czym polega sekret powodzenia? 20.12.04, 10:34
        a jak ktos sie czuje napo..napo..ee..no napoleonem, to jest soba czy nie jest
        soba, mimo, ze (podpowiadam) on tak naprawqde nie jest napoleonem?. to lepiej
        zeby byl tym kim sie czuje czy byl kims kims sie nie czuje,
        • marta9991 Re: Na czym polega sekret powodzenia? 20.12.04, 10:40
          Jesli chce zostac napoleonem,to niech się czuje napoleonem.
          A jesli chodzi o to co mi wczesniej napisałeś, to oczywiscie zgadzam sie z
          Toba, a źródło znam. Zawsze twierdziłąm, ze trzeba kogosdobrze poznac,żeby go
          pokochać, a wtedy wyda się piękny.
          Dlatego na badania patrzę zawsze z ciekawością, ale zawsze czekam na kolejne,
          które sa sprzeczne z wczesniejszymi. Zresztą te z 9 i 8 to symulacja
          komputerowa o ile dobrze pamiętam.
        • ettrich Re: Na czym polega sekret powodzenia? 20.12.04, 12:14
          albo napoleonką?
          • marta9991 Re: Na czym polega sekret powodzenia? 20.12.04, 20:48
            albo napoleonką. To jest empatia nowoczesnego człowieka.
      • nova_niva Re: Na czym polega sekret powodzenia? 21.12.04, 00:29
        sekret polega na tym, aby BYC SOBĄ....cokolwiek to znaczy i jakiekolwiek TO
        > jest:)
        > Bądźcie sobą

jstem za , badzo za:))
        pozdrawiam:)
    • Gość: wiruska Re: Na czym polega sekret powodzenia? IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 20.12.04, 18:25
      na umiejętności współpracy z innymi, na uroku osobistym, zmysłowości. A przede
      wszystkim na pewności siebie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka